Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ)

Код:727005
Є в наявності
Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ) фото
Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ) фото
Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ) фото
Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ) фото
Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ) фото
Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ) фото
Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ) фото
Монітор 27" Dell P2722H (210-AZYZ) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 80 ₴
8 039
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Широкі можливості для роботи та розваг

Залишайтеся продуктивними, де б ви не працювали, і зробіть свої розваги ще яскравішими зі стильним та функціональним 27-дюймовим FHD монітором Dell P2722H. Він демонструє чудову картинку з яскравими кольорами, точними деталями та широкими кутами огляду. Мінімальний час відгуку в 5 мс забезпечує комфортну роботу, перегляд фільмів і відео на YouTube та приємний геймінг. Технологія ComfortView Plus зменшує кількість шкідливого синього світла, що дозволяє годинами працювати за монітором без утоми. А ергономічна регульована підставка та наявність сучасних портів, таких як DisplayPort, HDMI або USB 3.2 SuperSpeed роблять налаштування та використання монітора набагато простішим.

Точна передача кольорів

Стабільність кольорів, висока яскравість та широкі кути огляду – все це забезпечує монітор Dell P2722H, виготовлений за технологією In-Plane Switching (IPS). Крім того, він може похвалитися охопленням 99% sRGB, завдяки чому ви отримуєте точну передачу кольору прямо з коробки. Отже будь-який візуальний контент на цьому екрані буде виглядати просто чудово.

Комфорт для ваших очей без шкоди для кольору

Цей монітор забезпечує оптимальний комфорт навіть після багатогодинного перегляду. Все завдяки постійно увімкненому вбудованому екрану Comfort View Plus, який знижує потенційно шкідливе випромінювання синього світла. І при цьому забезпечує чудову точність передачі кольору, без спотворення відтінків.

27 Dell S2721DS

Широкі можливості підключення

Підключайтеся до різних пристроїв з широким набором портів, включаючи DisplayPort, HDMI, VGA та чотири SuperSpeed USB 5 Гбіт/с. Легко обмінюйтесь контентом та завантажуйте його через порти швидкого доступу, зручно розташовані на передній панелі дисплея. Цей монітор готовий надати вам все, що потрібне для комфортного повсякденного використання.

Підвищуйте свою ефективність

Тристороння ультратонка рамка дозволяє насолоджуватися практично безшовним переглядом контенту на кількох моніторах. Крім того, ви можете підвищити свою продуктивність майже на 21%, встановивши два монітори Dell поруч, щоб отримати ще більше простору для своєї роботи.*

27 Dell S2721DS

Продуктивний на всіх рівнях

Програмне забезпечення Easy Arrange дозволяє легко розміщувати кілька додатків на одному або кількох екранах за допомогою 38 встановлених віконних розділів та можливості для персоналізації до п'яти вікон, надаючи вам покращені можливості багатозадачності. А спеціальні комбінації клавіш можуть заощадити вам ще більше часу, дозволяючи легко налаштовувати параметри керування дисплеєм, щоб ви могли швидше розпочати роботу.

Ніякого безладу

Dell P2722H має ультратонку рамку з трьох сторін, що не тільки робить його елегантним та сучасним, але й дозволяє використовувати у мультимоніторних конфігураціях. А його невелика основа та вдосконалена, проста у використанні система керування кабелями допомагають навести лад на столі. Сховайте шнури у підставці монітора, щоб все на вашому робочому місці було акуратно організовано та насолоджуйтесь оптимізованим простором та свободою рухів.

27 Dell S2721DS

Головне – це зручність

Нахиляйте, повертайте, змінюйте орієнтацію та регулюйте висоту монітора Dell P2722H для додаткового комфорту під час роботи. Завдяки ергономічній підставці з можливістю змінювати положення екрану на ваше бажання, ви зможете налаштувати його так, як зручно саме вам.

Економить енергію для вас

За допомогою PowerNap – функції, яка автоматично затемняє або переводить монітор у режим сну, коли він не використовується – ви можете легко економити енергію. Крім того, цей монітор відповідає останнім нормативним та екологічним стандартам, таким як EnergyStar®, EPEAT® Gold та TCO Certified Edge і по праву може вважатися енергоефективним та екологічним пристроєм.

27 Dell S2721DS

*На основі звіту про принципи технологій, замовленого Dell, «Підвищення продуктивності за допомогою нових моніторів Dell серії P у конфігурації з двома дисплеями», листопад 2018 р., в якому порівнювалися 24-дюймовий монітор Dell USB-C — P2419H/HC та 24 -дюймовий монітор Dell - P2414H/HC. Фактичні результати можуть бути різними.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,311 х 0,311 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 13,59 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот екрану (Pivot)

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний/Сріблястий

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

534 х 610 х 190 мм

Вага з підставкою

6,77 кг

Вага без підставки

4,38 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера