Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор 34" Philips 34B1U5600CH/00

Код:727662
Є в наявності
Монітор 34" Philips 34B1U5600CH/00 фото
Монітор 34" Philips 34B1U5600CH/00 фото
Монітор 34" Philips 34B1U5600CH/00 фото
Монітор 34" Philips 34B1U5600CH/00 фото
Монітор 34" Philips 34B1U5600CH/00 фото
Монітор 34" Philips 34B1U5600CH/00 фото
Монітор 34" Philips 34B1U5600CH/00 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 313 ₴
31 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

З’єднання RJ-45–USB-C забезпечує легке й безпечне підключення до мережі

Спростіть усі периферійні підключення від монітора до комп’ютера за допомогою док-станції з одним кабелем USB Type-C, що включає мережу, вихід відео високої роздільної здатності з комп’ютера на монітор і перегляд контенту в Інтернеті без додаткового мережевого кабелю, навіть без роз’єму LAN на ноутбуці. З’єднання RJ45 через USB-C забезпечує швидке та безпечне з’єднання, коли це потрібно. Отримання найвищої швидкості передачі даних дозволяє переносити дані з жорсткого диска на комп’ютер швидше, ніж будь-коли. Крім того, USB-C з подачею живлення навіть дозволяє заряджати ноутбук від монітора без потреби використовувати додаткові кабелі живлення.

Дисплей VA відтворює дивовижне зображення із широкими кутами огляду

РК-дисплей Philips VA використовує прогресивну технологію вертикальної орієнтації з мультидоменною структурою, яка забезпечує надзвичайно високий коефіцієнт статичної контрастності для додатково яскравого зображення. На дисплеї легко працювати зі стандартними офісними програмами, а ще він особливо підходить для перегляду веб-сторінок, фільмів, ігор та фотографій, а також для роботи зі складними графічними програмами. Саме технологія оптимізованого керування пікселями забезпечує надширокий кут огляду 178/178 градусів і відтворення чіткого зображення.

MultiView 

Завдяки дисплею Philips MultiView із ультрависокою роздільною здатністю тепер можна відкрити для себе різноманітні можливості підключення пристроїв. У режимі MultiView можна одночасно підключити два пристрої та переглядати їх вміст (працюючи, таким чином, наприклад, із ПК та ноутбуком) і виконувати складні багатозадачні завдання.

Вебкамера з мікрофоном із системою шумопоглинання для співпраці

Цей монітор Philips постачається із вбудованою вебкамерою на 5 МП, мікрофоном із системою шумопоглинання та динаміками. Саме тому він ідеально підходить для роботи з дому та дистанційної співпраці. Вебкамера сертифікована для Windows Hello й обладнана вдосконаленими сенсорами для розпізнавання обличчя у системі Windows Hello™, що дозволяє зручно входити у систему пристроїв Windows менш ніж за 2 секунди. Фізичний вимикач камери пропонує додаткову приватність, коли камера не використовується. Мікрофон із системою шумопоглинання та два вбудовані динаміки на 5 Вт забезпечують чітке спілкування.

Вбудований KVM-перемикач для легкого перемикання між джерелами

Завдяки вбудованому KVM-перемикачу MultiClient можна керувати двома окремими комп’ютерами за допомогою одного налаштування "монітор – клавіатура – миша". Зручна кнопка дозволяє швидко перемикати між джерелами. Підходить для налаштувань, які потребують подвійної обчислювальної потужності комп’ютера або спільного використання одного великого монітора для відображення даних двох різних комп’ютерів.

Кришталево чітке зображення з UltraWide QHD 3440 x 1440 пікселів

Ці екрани Philips забезпечують кришталево чітке зображення UltraWide Quad HD 3440x1440 пікселів. Ці нові дисплеї змусять зображення та графіку ожити завдяки використанню високоефективних панелей із високою щільністю пікселів та широкого кута огляду 178/178. Формат UltraWide 21:9 пропонує більше продуктивності та місця для паралельного порівняння даних і зручнішого перегляду стовпців таблиць. Незалежно від того, що саме вам потрібно: надзвичайно деталізовані дані для рішень CAD-CAM чи фінансові майстри з роботи у величезних електронних таблицях – дисплеї Philips відтворюють кришталево чітке зображення.

Сертифікація TUV Eye Comfort зменшує навантаження на очі

Дисплей Philips відповідає стандарту комфорту для зору TUV Rheinland Eye Comfort, що запобігає напруженню очей через тривале користування комп’ютером. Дисплеї Philips мають сертифікацію TUV Eye Comfort та забезпечують відсутність мерехтіння, режим фільтрації синього кольору, відсутність набридливих віддзеркалень, широкий кут огляду та менше зниження якості зображення під різними кутами, а також ергономічну конструкцію підставки для ідеального перегляду. Бережіть свій зір та підвищуйте продуктивність роботи.

PowerSensor дозволяє заощадити до 80% коштів на електроенергію

PowerSensor – це вбудований "датчик присутності", що передає та отримує нешкідливі інфрачервоні сигнали для визначення присутності користувача, й автоматично зменшує яскравість монітора, коли користувач відходить від столу, скорочуючи витрати на електроенергію на 80% та подовжуючи термін експлуатації монітора

Налаштування нахилу, обертання та висоти для ідеального положення перегляду

Компактна ергономічна підставка – це зручна підставка для монітора Philips з можливістю нахилу, обертання та регулювання висоти, що дозволяє користувачеві розмістити монітор для максимально комфортного перегляду й ефективності.

LightSensor для ідеальної яскравості за мінімальної потужності

LightSensor використовує розумний датчик для налаштування яскравості зображення залежно від освітлення у кімнаті для ідеального зображення за мінімального споживання енергії.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Так

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,231 х 0,231 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

350 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1 (статичний); 50 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

10 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,3 Вт

Стандартне: 35 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Обертання

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

5 мп камера з мікрофоном та світлодіодним індикатором

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

807 х 601 х 250 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

807 х 367 х 110 мм

Вага з підставкою

11,7 кг

Вага без підставки

8,04 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера