Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор Acer 23.8" V247YEbipv (UM.QV7EE.E01)

Код:734796
Є в наявності
Монітор Acer 23.8" V247YEbipv (UM.QV7EE.E01) фото
Монітор Acer 23.8" V247YEbipv (UM.QV7EE.E01) фото
Монітор Acer 23.8" V247YEbipv (UM.QV7EE.E01) фото
Монітор Acer 23.8" V247YEbipv (UM.QV7EE.E01) фото
Монітор Acer 23.8" V247YEbipv (UM.QV7EE.E01) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 47 ₴
4 789
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Acer Vero V7

Acer V247YEbipv - це 23,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD і дизайном ZeroFrame, який поєднує в собі чудове зображення, плавну роботу та універсальність. Роздільна здатність 1920 x 1080, співвідношення сторін 16:9 та висока частота оновлення 100 Гц забезпечують захоплюючі враження від перегляду незалежно від того, чи працюєте ви, граєте чи транслюєте улюблений контент. Наявність роз'ємів HDMI, VGA, DisplayPort і AUX дозволяє підключати монітор до різних ПК і використовувати його з максимальною віддачею. А міцна та стійка підставка, яка дає можливість регулювати нахил екрану, допоможе вам знайти найзручніший кут огляду. Завдяки своїм вражаючим характеристикам та елегантному дизайну це ідеальний вибір для тих, хто потребує кращих характеристик та стилю.

IPS-панель з широким кутом огляду 178°

Завдяки широкоформатному 23,8-дюймовому екрану та технології In-plane Switching (IPS) монітор V247YE забезпечує реалістичні кольори та чіткі деталі практично під будь-яким кутом у межах 178°. А його висока роздільна здатність 1920 x 1080 гарантує, що кожне зображення та відео будуть представлені в приголомшливій чіткості Full HD. Тому у вас перед очима завжди буде чітка, яскрава та точна картинка.

Яскраві візуальні ефекти

Незалежно від того, чи ви дивитеся кіно або редагуєте фотографії, 99-відсотковий колірний охоплення sRGB з підтримкою більше 16 мільйонів кольорів забезпечить вам яскравішу і яскравішу картинку, щоб підкреслити всі деталі і зробити вашу роботу або хобі ще краще.

Частота 100 Гц

Попрощайтеся з розмитістю та затримками зображення, оскільки монітор може похвалитися вражаючим часом відгуку 4 мс (GTG) і високою частотою оновлення 100 Гц. Це забезпечує плавну картинку без розривів, що робить її ідеальним вибором для геймерів та любителів мультимедіа. Незалежно від того, підкоряєте ви віртуальні світи або активно працюєте із зображеннями, монітор Acer серії V7 точно впорається з поставленими завданнями.

Технологія AMD FreeSync™

Завдяки підтримці технології AMD FreeSync™ частота кадрів монітора може синхронізуватися з вашою відеокартою, усуваючи розриви екрана та забезпечуючи надплавне відтворення відео. 1

Захист ваших очей

Цей дисплей оснащений технологією захисту очей Acer BlueLightShield, яка фільтрує та зменшує кількість синього спектру свічення. Тому ваші очі менше втомлюватимуться навіть при тривалій роботі перед монітором.

Зручне підключення

Попрощайтеся з безладом та насолоджуйтесь плавним процесом підключення. Acer V247YE оснащений рядом варіантів підключення, включаючи HDMI 1.4, VGA, DisplayPort 1.2 та роз'єм AUX для аудіопристроїв, що дозволяє легко підключати всі ваші пристрої.

Ергономічний та екологічний дизайн

Пориньте у те, що відбувається завдяки дизайну ZeroFrame з винятково тонкими рамками, які не тільки покращують зовнішній вигляд, але й збільшують площу екрану, забезпечуючи більш захоплюючий досвід. І оцініть комфорт у повсякденному використанні, який забезпечує міцна конструкція стійки з високою стійкістю та регульованим нахилом. Вона дозволяє налаштувати кут огляду для максимального комфорту, щоб ви могли працювати та відпочивати із задоволенням. Крім того, монітори Vero – це ще й екологічніший вибір. Вони частково складаються з переробленого пластику, мають придатну до переробки упаковку та сертифікат TCO.

1Функція працює з ПК на базі сумісних процесорів та відеокарт від AMD.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,275 х 0,275 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

Динамічна контрастність: 100 000 000: 1; Статична контрастність: 1 000 : 1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

4 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 22 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Глибина кольору: 6 біт + Hi-FRC

AMD FreeSync

Технологія Bluelight Shield

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

424 х 541 х 215 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

324 х 541 х 66 мм

Вага з підставкою

4,3 кг

Вага без підставки

3,63 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження