Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор CURVED 34" Samsung C34H890 (LC34H890WGIXCI)

Код:683759
Очікується
Монітор CURVED 34" Samsung C34H890 (LC34H890WGIXCI) фото
Монітор CURVED 34" Samsung C34H890 (LC34H890WGIXCI) фото
Монітор CURVED 34" Samsung C34H890 (LC34H890WGIXCI) фото
Монітор CURVED 34" Samsung C34H890 (LC34H890WGIXCI) фото
Монітор CURVED 34" Samsung C34H890 (LC34H890WGIXCI) фото
Монітор CURVED 34" Samsung C34H890 (LC34H890WGIXCI) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-6%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 159 ₴
16 999
15 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше чіткості та деталей для ваших зображень

Роздільна здатність Ultra WQHD

Широкий дисплей моделі монітора CH89 дозволяє виводити зображення з роздільною здатністю 3440x1440. В такому форматі міститься в 2,5 рази більше точок, ніж в екрані Full HD, тому ви побачите картинку виняткової чіткості. Тепер при перегляді ви побачите більше деталей, а сторінки електронних документів або сторінок повністю видно без змін масштабу та додаткового скролінгу.

Використовуйте один монітор

Формат 21:9

Ультра широкоформатний екран з вигнутою матрицею діагоналлю 34 дюйми стане ідеальним рішенням для тих, хто працює в багатозадачному режимі та потребує збільшеного просторі на дисплеї. Використання даного дисплея виключає необхідність використання конфігурацій з 2 моніторів. Насолоджуйтеся комфортом і перевагами дій в багатозадачному режимі на одному дисплеї.

Опція "Картинка-в-картинці"

Виведення контенту з двох пристроїв

Виводьте на монітор контент з двох різних пристроїв, зберігаючи початкову якість контенту. З опцією "Картинка-в-картинці" Samsung дозволяє використовувати більше опцій для роботи, надаючи при цьому максимум комфорту.

PIP Sub-Screen Display

Використовуйте один монітор для роботи в режимі декількох завдань. З опцією "Картинка-в-картинці" ви легко зміните розмір одного з вікон і збільшите його масштаб до 25% від розміру екрана. До того ж, ви зможете розмістити вікно на будь-якій ділянці дисплея.

Комфортний перегляд різного контенту

Дисплей з вигином 1800R

Монітор CH80 пропонує вам максимально гнучкі умови для роботи з контентом. Дисплей створений з урахуванням вигину зображення в кришталику людини, тому забезпечує органічний виклад інформації. Крім цього, монітор підтримує технологію Flicker Free, з якою знижена інтенсивність синього світіння і забезпечуються більш делікатні умови для очей. Завдяки цьому, ви можете працювати чи дивитися улюблений контент довше, не відчуваючи втоми.

Один провід для зарядки та обміну даними

Порт USB type C

Заряджайте пристрої та обмінюйтеся файлами через один порт USB type C, виключаючи факт використання декількох проводів. Екран CH80 підтримує зарядку інших пристроїв потужністю до 45 Вт.

Використовуйте роз'єми USB для різних цілей

Роз'єми USB 3.0

Монітор оснащений інтерфейсом USB type-C, який дозволяє взаємодіяти з іншими гаджетами, включаючи MacBook. Крім цього, ви можете скористатися портами USB 3.0, щоб підключати зовнішні пристрої та не застосовувати для цього USB розгалужувачі.

Транслюйте контент з планшета або смартфона на монітор

Просте підключення

Насолоджуйтеся зручністю відтворення контенту з вашого смартфона Galaxy на великий екран, підключаючи його до монітора через роз'єм USB Type-C, та не використовуючи допоміжних програм і хабів. Неважливо, працюєте ви вдома або в офісі, — продуктивність та ефективність істотно вище з великим монітором.

Безшовне підключення пристроїв

Опція Automatic Source Switch

Забудьте про складнощі при підключенні додаткових пристроїв. Опція Automatic Source Switch сприяє автоматичному розпізнаванню периферійних пристроїв, дозволяючи монітора визначати нові підключення. До того ж, монітор налаштовує відображення рівня відеосигналу на екрані, і вам більше не потрібно визначати джерело сигналу самостійно в меню.

Новий рівень ергономіки

Кріплення VESA

Регулируйте угол наклона, высоты или поворота при помощи настенного крепления VESA*. Устанавливайте монитор на любом уровне высоты, под разным углом наклона и смотрите контент с оптимальной точки видимости.*

Альянс ергономіки та ефективності

Тонка панель і вузька рамка

Тонка панель і вузька рамка, а також стійка підставка та настройка висоти дозволяють використовувати монітор як зразок гармонійного альянсу ергономіки та ефективності. На задній панелі передбачено поглиблення, в яке легко можна укласти проводи й приховати їх з поля зору.

Монітор для багатозадачності

Проста настройка Setting Box

Розділіть дисплей на дві частини, використовуючи вікно швидкого налаштування. Створіть кілька робочих майданчиків одного розміру та розмістіть їх на різних ділянках дисплея, або скористайтеся опцією "Картинка-в-картинці", з якою легко виводити контент із двох джерел на один екран. З екраном CH80 ви легко виконаєте всі завдання і зможете насолоджуватися переглядом улюбленого контенту тривалий час.

*Кронштейн купується окремо.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Так

Покриття
Підсвічування

WLED

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

7,9 кг

Вага без підставки

6,3 кг