Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор IPS 27" Acer UM.HX2EE.F01

Код:722020
Є в наявності
Ігровий монітор IPS 27" Acer UM.HX2EE.F01 фото
Ігровий монітор IPS 27" Acer UM.HX2EE.F01 фото
Ігровий монітор IPS 27" Acer UM.HX2EE.F01 фото
Ігровий монітор IPS 27" Acer UM.HX2EE.F01 фото
Ігровий монітор IPS 27" Acer UM.HX2EE.F01 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 329 ₴
32 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Nitro XV272U KF

Додайте драйву грі з плавним зображенням із ефектом занурення та природніми кольорами, які забезпечує 27-дюймовий ігровий монітор Acer Nitro XV272U KF. Завдяки роздільній здатності WQHD (2560 x 1440) та частоті оновлення до 300 Гц він неймовірно чіткий і настільки швидкий, що може не відставати від вашої гри, як би ви не розігналися. А завдяки технології AMD FreeSync Premium™, частота кадрів вашої гри визначається вашою відеокартою, а не фіксованою частотою оновлення монітора, що дає вам серйозну конкурентну перевагу. Крім того, користувачі можуть насолоджуватися комфортним переглядом під час ігор завдяки функції усунення мерехтіння, низького затемнення та технології ComfyView. До того ж, дизайн пристрою заощаджує місце на вашому столі і дозволяє розмістити кілька моніторів поряд, щоб легко створити великий екран. Досліджуйте нові світи із задоволенням на ігровому моніторі Acer Nitro та перемагайте частіше.

Справжнє занурення у гру

З Acer Nitro XV272U KF ви ніколи не пропустите жодної деталі під час роботи або ігор. Завдяки 27-дюймовому чудовому дисплею з високою роздільною здатністю WQHD 2560 x 1440 (16:9) ви повністю поринете у свої ігри так, як ніколи раніше.

Ідеально гладкі візуальні ефекти

Завдяки високій частоті оновлення 300 Гц Nitro XV272U KF скорочує час, необхідний для рендерингу кадрів, знижує затримку введення та надає геймерам відмінні ігрові можливості.

Підтримка AMD FreeSync Premium

Усуньте переривчастість ігрового процесу та відволікаючі візуальні розриви за допомогою технології AMD FreeSync Premium. Вона дбає про те, щоб частота оновлення монітора була синхронізована з частотою кадрів вашого комп'ютера, а ви змогли насолоджуватися плавним зображенням з чіткими деталями.

Миттєва реакція

Час відгуку в 1 мс підвищує комфорт та результативність геймінгу. Це означає, що всі дії на екрані відбуваються красиво та плавно, майже без ореолів чи кольорових смуг. Тому з ігровим монітором Nitro XV272U KF будь-які динамічні дії або швидкі переходи будуть відображатися дуже чітко.

Реалістичне зображення

Підніміть свій ігровий процес на новий рівень з покращеною точністю кольору та контрастністю. Цей ігровий монітор має сертифікат VESA DisplayHDR 600, що свідчить про високу якість та точність відображення контенту, включаючи яскравість, кольорову гаму, розрядність та час наростання.

Нові глибини точності кольору

Дисплей Acer Nitro також відрізняється реалістичною передачею кольорів, протестованою і відкаліброваною для досягнення найкращих показників. Він здатний відображати понад 1 мільярд відтінків і охоплює 90% гами DCI-P3, за рахунок чого показує усе яскравіше та точніше. Таким чином, цей дивовижний монітор підійде не лише для геймерів, а й для графічних дизайнерів, фотографів та відеоредакторів.

Для вашого комфорту

Налаштуйте положення екрану на власний розсуд, щоб забезпечити собі найкращий кут огляду та комфорт на довгі години. Монітор оснащений продуманою підставкою, яка дозволяє нахиляти та повертати його в різні боки. А наявність портів HDMI, DisplayPort і USB Type-C дає можливість підключати його до різних пристроїв.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів

300 Гц

Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,230 х 0,230 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

350 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

100 000 000 : 1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Інтерфейси
Споживання електроенергії

Стандартне: 25 Вт

Регулювання положення дисплея

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Колірне охоплення: DCI-P3 90%

AMD Freesync Premium

Глибина кольору: 8-bit + Hi-FRC

Регулювання висоти: 120 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

520 х 614 х 233 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

366 х 614 х 68 мм

Вага з підставкою

5,06 кг

Вага без підставки

4,76 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера