Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор IPS 27" ASUS PG27AQN (90LM0820-B01370)

Код:721980
Є в наявності
Ігровий монітор IPS 27" ASUS PG27AQN (90LM0820-B01370) фото
Ігровий монітор IPS 27" ASUS PG27AQN (90LM0820-B01370) фото
Ігровий монітор IPS 27" ASUS PG27AQN (90LM0820-B01370) фото
Ігровий монітор IPS 27" ASUS PG27AQN (90LM0820-B01370) фото
Ігровий монітор IPS 27" ASUS PG27AQN (90LM0820-B01370) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 626 ₴
62 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG Swift PG27AQN

Швидкість, що не має собі рівних

ASUS ROG PG27AQN – перший у світі ігровий QHD монітор з частотою 360 Гц, безліччю ігрових функцій та швидким відгуком 1 мс (GTG), розроблений для професійних кіберспортсменів. Цей дисплей з роздільною здатністю 2560 x 1440 пікселів оснащений надшвидкою IPS панеллю, що підтримує візуальні ефекти з частотою до 360 Гц, та процесором NVIDIA G-SYNC® для плавного ігрового процесу з неперевершеною реалістичністю. Тому PG27AQN дає геймерам можливість грати як із надплавною анімацією, так і з високою деталізацією зображення. Тим більше, що аналізатор NVIDIA Reflex дозволяє геймерам точно вимірювати системну затримку та оптимізувати гру. Крім того, монітор має широку колірну гамму, що забезпечує більш реалістичне зображення. Завдяки всьому цьому 27-дюймовий ROG Swift PG27AQN – це по-справжньому серйозна зброя, яка здатна привести вас до перемоги.

Надшвидка технологія IPS

Надшвидка технологія ASUS IPS забезпечує відображення елементів на дисплеї в чотири рази швидше, ніж звичайні панелі IPS. Це дає ROG Swift 360Hz найшвидший час відгуку серед усіх моніторів з роздільною здатністю 1440p – 1 мс (GTG), тому ореоли та розмитість зображення зникають. А ви отримуєте безпрецедентну чіткість зображення навіть на динамічних полях битв сучасних кіберспортивних змагань.

27-дюймовий QHD-екран

ROG Swift PG27AQN – знахідка для професійних геймерів. Він пропонує великий 27-дюймовий дисплей з високою роздільною здатністю QHD (2560 x 1440), за рахунок чого забезпечує дуже чітку картинку. Це робить перегляд відеоконтенту ще кращим, а гру результативнішою. Так, дослідники NVIDIA виявили, що при стрільбі по невеликих цілях використання 27-дюймового 1440р монітора може покращити точність прицілювання до 3% порівняно з грою на традиційному 25-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю 1080p. Для конкурентоспроможних гравців ці 3% можуть означати різницю між перемогою та поразкою.*

*Згідно з даними компанії виробника.

Неймовірна частота оновлення 360 Гц

Будучи найшвидшим із коли-небудь створених моніторів ROG, Swift PG27AQN пропонує неперевершену плавність, чіткість та швидкість. Він промальовує нові кадри у шість разів швидше, ніж звичайні монітори із частотою 60 Гц, що дає геймерам помітну перевагу у боротьбі за перемогу на аренах, де переможців від претендентів відокремлюють мілісекунди. Тому він ідеально підходить для динамічних ігор FPS, таких як VALORANT, Fortnite, Apex Legends та CS: GO.

Виняткова продуктивність

Процесор NVIDIA G-SYNC надає вам екстремальніші ігрові можливості. Насолоджуйтесь неймовірно плавним геймплеєм без розривів із частотою оновлення до 360 Гц, а також наднизьким розмиттям зображення під час руху.

HDR для кращої картинки

Завдяки технології HDR геймери отримують зображення з ширшим колірним діапазоном і більш високою контрастністю, ніж на традиційних моніторах. ROG Swift PG27AQN підтримує HDR10, що забезпечує кращу передачу кольорів та яскравість вище, ніж у звичайних дисплеїв.

Революційний інструмент вимірювання затримки NVIDIA Reflex

Власники ROG Swift PG27AQN можуть використовувати вбудований аналізатор NVIDIA Reflex Analyzer для швидкої перевірки наскрізної затримки. Все, що для цього потрібно – це сумісна миша, підключена до монітора, та швидкий доступ до екранного меню. Завдяки цьому зручному інструменту геймери можуть спостерігати за затримкою в режимі реального часу, що дозволяє переконатися, що їх налаштування не заважають їм реагувати на дію так само швидко, як дозволяють їхні рефлекси.

Спеціальний кіберспортивний режим Dual eSports

Грайте на звичному для вас екрані з діагоналлю 25 дюймів і роздільною здатністю 1080p або увімкніть подвійний кіберспортивний режим в налаштуваннях, щоб грати з ще більш чіткою роздільною здатністю 2368 x 1332. Режим Dual eSports дозволяє монітору змінювати розмір зображення буквально на льоту, без довгих налаштувань.

Широкі можливості підключення

Широкі можливості підключення та зручні функції спрощують налаштування PG27AQN. Монітор пропонує три порти HDMI 2.0 та роз'єм DisplayPort 1.4. Канал для укладання кабелів, вбудований у підставку, дозволяє сховати шнури з очей геть. А вбудований USB-концентратор дозволяє легко підключати улюблені периферійні пристрої до комп'ютера, зберігаючи при цьому вашу ігрову зону акуратнішою.

Ергономічний дизайн

Кожна деталь цього геймерського монітора була ретельно продумана та виконана. Так, спеціально розроблена підставка з регулюванням нахилу, повороту та висоти дозволяє легко знайти ідеальне положення для перегляду. Світловий індикатор був переміщений на нижню частину лицьової панелі, тому не відволікатиме вас, потрапляючи в поле зору. Спеціальне антивідблискове покриття на нижній панелі допомагає зменшити відблиски на екрані, щоб ви могли повністю зосередитися на грі. А радіатор забезпечує більшу площу поверхні для теплообміну, покращуючи охолодження під час тривалих ігрових сесій. Екран також сумісний із стандартом VESA для настінного монтажу, що дає більше вибору під час встановлення.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Зображення

Час відгуку
Яскравість

600 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Інтерфейси
Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера