Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA

Код:733160
Є в наявності
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Монітор Samsung 27" S90PC LS27C902PAIXUA фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-17%
Вигода 10 000 ₴
cashback iconКешбек 499 ₴
59 999
49 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Краща деталізація, щоб побачити більше у 5К

5K передбачає більше пікселів, ніж 4K, створюючи для вас більше полотно, з 218 PPI для неймовірної деталізації. Опція 99% DCI-P3 гарантує насиченість кольорів, щоб втілити ваші ідеї в життя, а відкалібрована на заводі точність передачі кольору (ΔE < 2) забезпечує справжнє відображення кольору прямо з коробки.

Захист від відблисків, який не шкодить очам

Подбайте про свої очі, поки ви працюєте. Матовий дисплей значно зменшує відблиски світла, не затуляючи огляд. Інтелектуальна функція захисту очей автоматично оптимізує яскравість, зменшує синє світло та усуває мерехтіння екрана, щоб ви могли не відволіктися від роботи.

Розумно підбирайте кольори відповідно до ваших потреб

ViewFinity S9 оживляє яскраві кольори. За допомогою функції Smart Calibration та смартфона екран можна легко налаштувати для отримання унікальних вражень. Вибирайте між колірним простором DCI-P3 або sRGB, а також налаштовуйте колірну температуру, яскравість і гаму без додаткових інструментів або складних процедур.

Чисті кольори за підтримки експертів

Переглядайте кожен відтінок з точністю, наближеною до реальності. Завдяки підтримці світового лідера в розробці кольорів, S9 має сертифікат Pantone Validaated, що підтверджує достовірне відтворення на екрані понад 2 000 кольорів Pantone і 100 відтінків Pantone SkinTone™. Тепер ваші роботи виглядатимуть, як в реальному житті.

Насолоджуйтесь 5K з Windows та Mac

Монітор 5K, який підключається до ваших улюблених пристроїв Windows та Mac за допомогою підключення DisplayPort і Thunderbolt 4 означає, що ви можете передавати дані більш надійно.

Відеодзвінки з новою чіткістю

Завжди показуйте себе з найкращого боку. Роздільна здатність 4K вбудованої камери SlimFit робить відеоконференції кристально чистими, а захоплення контенту у високій роздільній здатності ще ніколи не було таким простим.

Apple AirPlay

Іноді одного екрана просто недостатньо. За допомогою Apple AirPlay ви можете дзеркально відображати або розширювати екрани, щоб встигати більше. Бездротові подвійні екрани підвищують продуктивність, не збільшуючи кількість роз'ємів.1

Абсолютна регульованість

Тонкий металевий корпус, який підійде вам у будь-якому приміщенні, з регульованим по висоті екраном, який нахиляється для найкращого кута огляду та максимальної зручності. Поверніть екран на 90 градусів, щоб переглядати довгі документи без зайвої прокрутки. Крім того, ви можете тримати свій стіл вільним і чистим завдяки VESA-сумісному кріпленню.

Простий доступ до розваг після роботи

Перемикайтеся на розваги, щойно закінчите роботу. Вбудовані програми для Smart TV містять весь найпопулярніший потоковий контент, до якого легко отримати доступ на одному екрані.2

Там, де ігри об'єднують

Samsung Gaming Hub - це ідеальний дім для ігор. Миттєво грайте в найкращі ігри від провідних стрімінгових партнерів, не використовуючи ПК чи приставку. Відкривайте для себе нові ігри або перегравайте старі улюблені в одному місці.3

1AirPlay або мобільне дзеркальне відображення вимагає iOS 12.3 або новішої версії, або macOS 10.14.5 або новішої версії, або Android OS 8.0 або новішої версії. Ця функція може не підтримуватися залежно від моделі або географічного регіону. Apple та AirPlay є товарними знаками компанії Apple Inc, зареєстрованими в США та інших країнах і регіонах.

2Доступність додатків може залежати від країни та може знадобитися окрема передплата. Доступність Samsung TV Plus і Universal Guide та характеристики пульта дистанційного керування залежать від країни. Потрібне підключення до Інтернету, ТВ-тюнер не входить до комплекту. Вам знадобиться обліковий запис Samsung, щоб отримати доступ до повного спектру інтелектуальних функцій, доступних на вашому пристрої, зокрема до мережевих інтелектуальних послуг, додатків, таких як ігри та потокові сервіси, функції "розумного дому" та багато іншого. Якщо ви вирішите не входити на пристрій за допомогою облікового запису Samsung, ви зможете підключатися лише до ефірного телебачення (тільки для пристроїв з тюнерами) і зовнішніх пристроїв, наприклад, через HDMI. Якщо у вас ще немає облікового запису Samsung, ви можете легко створити його тут: https://account.samsung.com - реєстрація безкоштовна! Застосовуються Загальні положення та умови. Інтерфейс може бути змінено без попереднього повідомлення.

3Gaming Hub доступний в обмеженій кількості країн, доступність додатків залежить від країни. Доступ до Gaming Hub є безкоштовним. Для доступу до контенту, пропонованого постачальниками ігрових потоків на платформі Gaming Hub, може знадобитися підписка. Залежно від конкретної гри, в яку ви граєте на Gaming Hub, може знадобитися окремий контролер. Потрібне підключення до Інтернету.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,116 х 0,116 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

600 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

10 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Зовнішній

Споживання електроенергії

Максимальне: 182 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Режим Game Mode

Операційна система: Tizen

Дистанційний доступ

Auto Source Switch+

Відсутність мерехтіння

HDR

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Режим Eye Saver

SmartThings Hub

Virtual AIM Point

Бездротовий дисплей

Game Bar 2.0

Кут нахилу: -2 ° до 15 °

Регулювання висоти: 120 мм

Smart Type: Smart

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Білий

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

611 х 530 х 135 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

611 х 364 х 27 мм

Вага з підставкою

7.4 кг

Вага без підставки

4.7 кг

Комплектація

Пульт ДУ

Інструкція

Монітор

Веб-камера

Гарантія

Кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження