Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор VA 43" ASUS XG43UQ (90LM0590-B02170)

Код:721965
Є в наявності
Ігровий монітор VA 43" ASUS XG43UQ (90LM0590-B02170) фото
Ігровий монітор VA 43" ASUS XG43UQ (90LM0590-B02170) фото
Ігровий монітор VA 43" ASUS XG43UQ (90LM0590-B02170) фото
Ігровий монітор VA 43" ASUS XG43UQ (90LM0590-B02170) фото
Ігровий монітор VA 43" ASUS XG43UQ (90LM0590-B02170) фото
Ігровий монітор VA 43" ASUS XG43UQ (90LM0590-B02170) фото
Ігровий монітор VA 43" ASUS XG43UQ (90LM0590-B02170) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 658 ₴
65 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПЕРШИЙ У СВІТІ 43-ДЮЙМОВИЙ ІГРОВИЙ МОНІТОР З HDMI 2.1

Перетворіть гру на незабутню, захоплюючу пригоду з дивовижним ігровим монітором ROG Strix XG43UQ. Його 43-дюймовий екран з роздільною здатністю 4K UHD, частотою оновлення 144 Гц і часом відгуку рухомого зображення (MPRT) 1 мс забезпечує неймовірно плавне відображення та надшвидку реакцію під час гри. Завдяки технології Display Stream Compression (DSC) та технології AMD FreeSync™ Premium Pro монітор забезпечує плавну візуалізацію HDR за найвищих налаштувань, зберігаючи при цьому низьку затримку. Два порти HDMI® 2.1 забезпечують приголомшливі ігри у роздільній здатності 4K 120 Гц на новітніх консолях без субдискретизації кольоровості. А технологія розширеного динамічного діапазону (HDR) із сертифікацією DisplayHDR™ 1000 та кольорова гама професійного рівня 90% DCI-P3 забезпечують виняткову контрастність та передачу кольорів. З такими можливостями ваш гейминг стане дійсно вражаючим.

НАДШВИДКА ГРА З HDMI 2.1

Цей монітор має нові порти HDMI 2.1, що забезпечують чудові ігрові можливості на новітніх консолях, надаючи геймерам нативну роздільну здатність 4K UHD (3840 x 2160) з разючою частотою оновлення до 120 Гц без субдискретизації кольоровості.

  • Змінна частота оновлення (VRR)
  • Автоматична низька затримка
  • Рідна частота оновлення 4K@120 Гц

ТЕХНОЛОГІЯ DSC ДЛЯ ГЕЙМПЛЕЮ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Грайте ще краще з візуальними ефектами у якості до 4K 144 Гц при використанні новітніх графічних карт. Технологія DSC (Display Stream Compression) підтримує візуальні ефекти 4K UHD через з'єднання DisplayPort 1.4, стискаючи та розпаковуючи кожен кадр на льоту без втрати якості зображення.

*Для ввімкнення роздільної здатності 4K при частоті 144 Гц з DSC потрібна відеокарта NVIDIA® GeForce® RTX 20-ї серії, AMD Radeon™ RX 5700 або вище. Для отримання додаткової інформації про ввімкнення DSC зверніться до виробника відеокарти.

НАДШВИДКА ЧАСТОТА ОНОВЛЕННЯ 144 ГЦ ТА MPRT 1 МС

Від динамічних шутерів від першої особи до стратегій в реальному часі – проходьте новітні ігри на максимальних налаштуваннях графіки, з плавними 144 кадрами на секунду і майже миттєвим часом відгуку рухомого зображення (MPRT) 1 мс.

AMD FREESYNC PREMIUM PRO ДЛЯ ПЛАВНОЇ ГРИ

Вбудована технологія FreeSync Premium Pro гарантує, що ROG Strix XG43UQ забезпечує надплавне зображення з малою затримкою, яскравіше та контрастніше. Ця технологія використовує обробку з малою затримкою як стандартного, так і HDR-контенту, щоб усунути затримку введення, яка зазвичай пов'язана з HDR-контентом.

ВИСОКИЙ ДИНАМІЧНИЙ ДІАПАЗОН (HDR) З НЕПЕРЕВЕРШЕНИМИ КОЛЬОРАМИ

Завдяки 90% покриттю кольорової гами DCI-P3 та видатній колірній контрастності ROG Strix XG43UQ відповідає стандартам сертифікації DisplayHDR 1000. Насолоджуйтесь реалістичними кольорами, а також найяскравішими білими та найтемнішими відтінками чорного. При цьому матова антивідблискова панель додатково зменшує відволікаючі відображення і відблиски, покращуючи якість перегляду під час ігор або перегляду фільмів.

ASUS DYNAMIC SHADOW BOOST

Ця технологія автоматично обробляє темні області зображення, не змінюючи інші ділянки. Це полегшує виявлення ворогів, що причаїлися у темних областях карти, та покращує загальне враження від перегляду.

EXTREME LOW MOTION BLUR (ELMB) ДЛЯ БІЛЬШ ЧІТКОЇ КАРТИНКИ

ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync) разом із технологією змінної частоти оновлення дозволяють усувати ореоли та розриви для надчітких ігор із високою частотою кадрів.

GAMEVISUAL

ASUS GameVisual надає сім попередньо встановлених режимів відображення і один користувацький режим, адаптований для різних типів контенту. Ця функція, наприклад, зменшує затримку введення, що робить її ідеальною для гоночних ігор з увімкненою технологією FreeSync. А також покращує насиченість кольорів та різкість контрасту, забезпечуючи яскравіші кольори та деталізоване зображення для стратегій у реальному часі (RTS) або рольових ігор.

ГАРЯЧІ КЛАВІШИ GAMEPLUS

Ексклюзивна інтегрована гаряча клавіша GamePlus від ASUS пропонує внутрішньоігрові покращення, які допоможуть вам отримати більше від кожної гри. Ця функція розроблена спільно з професійними геймерами та дозволяє гравцям практикуватися та покращувати свої ігрові навички.

ДИСТАНЦІЙНЕ КЕРУВАННЯ

Комплектний пульт дистанційного керування дозволяє користувачам налаштовувати параметри монітора на відстані.

10-ВАТТНІ СТЕРЕОДИНАМІКИ

Технологія ASUS SonicMaster розширює можливості ігор, забезпечуючи неймовірну якість звуку Hi-Fi для більш глибокого занурення в ігровий світ.

ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ASUS DISPLAYWIDGET

DisplayWidget – це інтуїтивно зрозуміла утиліта, яка дозволяє користувачам налаштовувати параметри монітора. Відрегулювати установки монітора можна і через екранне меню (OSD) або за допомогою навігаційного джойстика, але ASUS DisplayWidget робить доступ та використання різних налаштувань набагато швидшими та простішими.

ТЕХНОЛОГІЯ ULTRA-LOW BLUE LIGHT

Цей геймерський монітор поставляється із сертифікованими TÜV Rheinland фільтрами ASUS Ultra-Low Blue Light для захисту очей та запобігання напругі від шкідливого синього світла. Виберіть одне з чотирьох налаштувань фільтра через екранне меню або за допомогою п'ятипозиційного джойстика, і можете грати стільки, скільки захочете.

ТЕХНОЛОГІЯ FLICKER-FREE

ROG Strix XG43UQ зменшує мерехтіння екрану, щоб зробити гру більш комфортною. Це зводить до мінімуму навантаження очі під час марафонських ігрових сесій.

ГАРЯЧІ КЛАВИШІ «КАРТИНКА В КАРТИНЦІ» ТА «КАРТИНКА ПОРУЧ З КАРТИНКОЮ»

На великому екрані ROG Strix XG43UQ вистачить місця для всього, тому він відмінно підходить для багатозадачності. Крім того, монітор підтримує режим «картинка в картинці» з основним екраном і вставним вікном, а також режим «картинка за картинкою», який ділить монітор на сегменти, що дає можливість одночасного перегляду кількох джерел.

ПІДСВІЧУВАННЯ AURA SYNC

Ще однією яскравою деталлю цього монітора стало вбудоване світлодіодне підсвічування, яке проектує логотип ROG на поверхню столу. Воно підтримує безліч кольорів та світлових режимів, які можна легко налаштувати за допомогою ексклюзивної технології ASUS Aura Sync. Крім того, підсвічування монітора можна синхронізувати з іншими компонентами та периферійними пристроями з підтримкою Aura.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,245 х 0,245 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

750 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

Контрастність (статична): 4000:1; Контрастність (динамічна): 1000000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

10 Вт

Інтерфейси
Споживання електроенергії

Стандартне: < 48 Вт

Очікування: < 0,5 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

AMD FreeSync

Колірне охоплення: DCI-P3 90%

Колірне охоплення: sRGB 125%

HDR

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Режим GamePlus

Shadow Boost

Вбудовані динаміки: 2.0

Технологія Trace Free

Технологія Low Blue Light

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний/Білий

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

631 х 974 х 301 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

570 х 974 х 74 мм

Вага з підставкою

15,3 кг

Вага без підставки

14,2 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера