Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор вигнутий LCD 34" Asus VG34VQEL1A (90LM06F0-B01E70)

Код:721973
Немає в наявності
Ігровий монітор вигнутий LCD 34" Asus VG34VQEL1A (90LM06F0-B01E70) фото
Ігровий монітор вигнутий LCD 34" Asus VG34VQEL1A (90LM06F0-B01E70) фото
Ігровий монітор вигнутий LCD 34" Asus VG34VQEL1A (90LM06F0-B01E70) фото
Ігровий монітор вигнутий LCD 34" Asus VG34VQEL1A (90LM06F0-B01E70) фото
Ігровий монітор вигнутий LCD 34" Asus VG34VQEL1A (90LM06F0-B01E70) фото
Ігровий монітор вигнутий LCD 34" Asus VG34VQEL1A (90LM06F0-B01E70) фото
Ігровий монітор вигнутий LCD 34" Asus VG34VQEL1A (90LM06F0-B01E70) фото
cashback iconКешбек 162 ₴
16 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Захоплюючий геймінг. Постійна довговічність

TUF Gaming VG34VQEL1A – це 34-дюймовий вигнутий ігровий монітор з роздільною здатністю Ultra Wide QHD (3440 x 1440), радіусом кривизни 1500R та надшвидкою частотою оновлення 100 Гц, розроблений для професійних геймерів та імерсивного ігрового процесу. Він оснащений ексклюзивною технологією Extreme Low Motion Blur (ELMB) та підтримкою AMD FreeSync™ для усунення ореолів та розривів зображення. Крім того, він також підтримує формат HDR10 та покриває 125% колірної гами sRGB, що робить картинку реалістичною за рахунок відмінної контрастності та багатих кольорів. А безліч фірмових технологій та спеціальних налаштувань допоможуть вам зробити геймінг по-справжньому вражаючим та результативним.

ЧАСТОТА ОНОВЛЕННЯ 100 ГЦ І ЧАС ВІДГУКУ 1 МС (MPRT)

Монітор TUF Gaming VG34VQEL1A забезпечує чудові візуальні ефекти з усіх боків завдяки кривизні 1500R, яка гарантує, що кожна точка знаходиться на однаковій відстані від ваших очей. А завдяки частоті оновлення 100 Гц усуваються затримки та розмитість зображення, що дає вам перевагу у шутерах від першої особи, гонках, стратегіях у реальному часі та спортивних іграх. Ця надвисока частота оновлення дозволяє грати з найвищими налаштуваннями графіки і допомагає вам миттєво реагувати на те, що відбувається на екрані.

АДАПТИВНА СИНХРОНІЗАЦІЯ

Технологія AMD FreeSync, що підтримується через порти DP та HDMI, забезпечує змінну частоту оновлення для ігор без затримок та розривів кадру.

РОЗШИРЕНИЙ ДИНАМІЧНИЙ ДІАПАЗОН

Цей монітор може похвалитися 125% охопленням колірного простору sRGB, а тому демонструє прекрасну передачу кольору та реалістичність зображення. Крім того, TUF Gaming VG34VQEL1A використовує всі переваги технології HDR для забезпечення яскравіших кольорів та більш високого рівня контрастності в порівнянні з традиційними моніторами.

ЕКСКЛЮЗИВНА ІГРОВА ФУНКЦІЯ EXTREME LOW MOTION BLUR

Технологія ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) забезпечує час відгуку MPRT 1 мс для зменшення ореолів і розмитості зображення під час руху. Це робить рухомі об'єкти чіткішими, тому ігровий процес стає ще плавнішим та чуйнішим.

ЗМІННИЙ ОВЕРДРАЙВ

Вбудована технологія ASUS Variable Overdrive дозволяє дисплею динамічно змінювати параметри прискорення при зміні частоти кадрів, забезпечуючи оптимальні результати для будь-якої гри. Ви просто вибираєте наскільки сильним має бути загальний ефект, а потім дозволяє монітору самому регулювати поточні налаштування.

ІНТУЇТИВНО ЗРОЗУМІЛЕ КЕРУВАННЯ

ASUS DisplayWidget Lite – це фірмова утиліта, яка дозволяє легко та швидко налаштовувати параметри або ексклюзивні функції моніторів ASUS, такі як Shadow Boost, ASUS GameVisual та інші.

SHADOW BOOST

Технологія ASUS Shadow Boost освітлює темні зони гри, не переекспонуючи яскраві ділянки. Тим самим вона покращує загальний вигляд, а також полегшує виявлення ворогів, захованих у темних областях карти.

GAMEPLUS

Ексклюзивна інтегрована гаряча клавіша GamePlus від ASUS пропонує внутрішньоігрові покращення, які допоможуть вам отримати більше задоволення від гри. Ця функція розроблена спільно з професійними геймерами та дозволяє гравцям практикуватися та покращувати свої ігрові навички.

GAMEVISUAL

Технологія ASUS GameVisual має сім встановлених режимів відображення для оптимізації візуальних ефектів для різних типів контенту. Доступ до цієї унікальної функції можна отримати за допомогою гарячої клавіші або меню налаштувань на екрані.

ЗАХИСТ ВАШИХ ОЧЕЙ

Технологія Flicker-Free зменшує мерехтіння, щоб звести до мінімуму навантаження на очі та підвищити комфорт під час тривалих ігрових сесій. А технологія ASUS Low Blue Light зменшує кількість потенційно шкідливого синього світла, що випромінюється дисплеєм. Причому ви самі можете вибрати ступінь приглушення синього світла за допомогою чотирьох різних налаштувань фільтра.

ШИРОКІ МОЖЛИВОСТІ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Багато варіантів підключення, у тому числі два HDMI 2.0, а також DisplayPort™ 1.2 та USB-концентратор, забезпечують широку сумісність із різними джерелами вхідного сигналу.

ЕРГОНОМІЧНИЙ ДИЗАЙН

Завдяки ергономічній підставці ви можете самостійно регулювати нахил, поворот та висоту екрану, щоб легко знайти ідеальне положення для перегляду. Дисплей також сумісний із стандартом VESA для настінного монтажу.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Так

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,231 х 0,231 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

3000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

4 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Вбудований

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 29,5 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

AMD FreeSync

Кут нахилу: -5 ° до 20 °

Технологія Low Blue Light‎

HDR

Регулювання висоти: 130 мм

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Радіус кривизни: 1500R

Щільність пікселів: 110 ppi

Технологія Trace Free

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

540 х 807 х 248 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

370 х 807 х 111 мм

Вага з підставкою

8,07 кг

Вага без підставки

5,79 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера