Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP 200 G4 Iron Gray (6D3H4EA)

Код:740632
Немає в наявності
Моноблок HP 200 G4 Iron Gray (6D3H4EA) фото
Моноблок HP 200 G4 Iron Gray (6D3H4EA) фото
Моноблок HP 200 G4 Iron Gray (6D3H4EA) фото
Моноблок HP 200 G4 Iron Gray (6D3H4EA) фото
Моноблок HP 200 G4 Iron Gray (6D3H4EA) фото
cashback iconКешбек 260 ₴
26 055

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP 200 G4

Зробіть свою роботу простішою та результативнішою за допомогою стильного та надійного моноблоку HP 200 G4. Цей недорогий настільний ПК форм-фактора «все-в-одному» з мінімалістичним дизайном та збалансованою начинкою чудово підійде для дому чи офісу. Потужний процесор Intel® 12-го покоління допоможе швидко справлятися з повсякденними завданнями, а чіткий 21.5-дюймовий дисплей Full HD IPS пропонує чудову якість зображення для перегляду контенту, роботи та розваг. З оперативною пам'яттю DDR4 та швидким сховищем SSD ви отримаєте плавну та чуйну роботу навіть у багатозадачному режимі. А висувна HD веб-камера та двонаправлені цифрові мікрофони дозволяють проводити відеоконференції та спілкуватися в реальному часі без перешкод. Крім того, моноблок поставляється в комплекті з клавіатурою та оптичною мишею HP 125, що робить його готовим до використання відразу ж після розпакування.

Ефективна продуктивність для будь-яких повсякденних завдань

HP 200 четвертого покоління надає широкі можливості для задоволення всіх ваших потреб — від роботи до розваг. Виконуйте завдання швидше завдяки потужному процесору Intel 12-го покоління, що забезпечує стабільно високу продуктивність. І відпочивайте з комфортом за переглядом відео у високій якості. Незалежно від поставленого завдання, цей сучасний процесор здатний показувати видатні результати.

Швидкий відгук системи

Завантажуйте систему та будь-які програми за лічені секунди та зберігайте всі важливі файли на своєму ПК. Завдяки швидкій оперативній пам'яті DDR4-3200 МГц цей моноблок гарантує плавне виконання багатьох завдань. А SSD сховище дозволяє не тільки зберігати в пам'яті ПК безліч програм, фото та документів, але й забезпечує максимально швидкий відгук та миттєвий доступ до даних.

Великий екран із тонкими рамками

Розширте свій робочий простір за допомогою великого дисплея діагоналлю 21,5" з високим співвідношенням площі екрану до корпусу і найтоншими рамками з трьох сторін. Цей IPS дисплей демонструє чудову картинку за рахунок яскравих кольорів, чудової чіткості та надшироких кутів огляду. І дозволяє працювати протягом тривалого часу з меншим дискомфортом для очей. Тому ви завжди зможете бачити більше того, що для вас важливо.

Чітке відео та захист вашої конфіденційності

Цей моноблок також має все необхідне для спілкування та спільної роботи в мережі. Висувна HD веб-камера здатна знімати та передавати відео приголомшливої якості, а двонаправлені мікрофони легко захоплюють і точно передають звук, без зайвих шумів. Крім того, вдосконалена камера ПК також дозволяє зберігати вашу конфіденційність — вона працює тільки у висунутому положенні. Таким чином, вам досить просто сховати її назад у корпус після спілкування, щоб уникнути випадкового запису чи зловмисного спостереження за вами.

Професійний підхід до дизайну

Моноблок HP 200 G4 приваблює також своїм стильним зовнішнім виглядом. Його компактний корпус та мінімалістичний дизайн дозволяють ефективно використовувати робочий простір, а тонкі рамки навколо екрану надають йому сучасного та елегантного вигляду. Він легко впишеться у будь-який інтер'єр. А клавіатура та миша HP 125, що входять до комплекту поставки, дають можливість відразу ж приступити до роботи. Просто розпакуйте, встановіть, підключіть та можете починати.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

10

Частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

DOS

Інтерфейси

Bluetooth

Так

Wi-Fi

802.11 ac

Роз'єми USB

2x USB 2.0

2x USB 3.2 Gen 1

HDMI

1х HDMI 1.4

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5,0 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Яскравість дисплея: 250 ніт

Габарити і комплектація

Вага

5,7 кг

Висота

380,7 мм

Ширина

490,3 мм

Глибина

204,5 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера