Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP All-in-One 24-cr0000ua Shell White (95Z22EA)

Код:740666
Є в наявності
Моноблок HP All-in-One 24-cr0000ua Shell White (95Z22EA) фото
Моноблок HP All-in-One 24-cr0000ua Shell White (95Z22EA) фото
Моноблок HP All-in-One 24-cr0000ua Shell White (95Z22EA) фото
Моноблок HP All-in-One 24-cr0000ua Shell White (95Z22EA) фото
Моноблок HP All-in-One 24-cr0000ua Shell White (95Z22EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 360 ₴
36 099
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP All-in-One 24-cr0000ua

Переходьте на новий рівень можливостей та комфорту з моноблоком HP All-in-One 24-cr0000ua. Цей елегантний настільний комп'ютер формату «все-в-одному» з діагоналлю 23,8 дюйми створений з урахуванням вимог сучасних користувачів і дозволяє робити більше, використовуючи менше ресурсів. Завдяки потужному процесору AMD Ryzen, швидкій оперативній пам'яті та покращеним функціям багатозадачності вам не доведеться йти на компроміси під час використання різних програм. А великий обсяг вбудованої пам'яті дасть достатньо місця для зберігання всіх важливих файлів, документів та мультимедіа. Висувна камера HP True Vision HD та вбудовані цифрові мікрофони зроблять спілкування по відеозв'язку набагато простішим, дозволяючи вам залишатися на зв'язку. Бездротовий зв'язок на високих швидкостях забезпечить Wi-Fi 6, а цілий набір роз'ємів допоможе легко використовувати будь-які додаткові аксесуари та техніку. Таким чином, ви отримуєте дійсно великий функціонал в одному компактному та стильному пристрої.

Відмінна швидкодія для будь-яких ваших завдань

Моноблок HP All-in-One 24-cr0000ua — це потужне рішення для ефективної роботи та розваг. Він оснащений найновішим процесором AMD Ryzen, який поєднує в собі чудову продуктивність, високу графічну продуктивність та економію енергії.

Завдяки оптимізованій двоканальній пам'яті ви зможете передавати більше даних одночасно, щоб легко працювати в режимі багатозадачності. А швидкісний твердотільний накопичувач PCIe NVMe M.2 ще більше прискорить роботу комп'ютера.

Таким чином, запуск ОС займатиме всього близько 10 секунд, а всі програми відкриватимуться та працюватимуть ще оперативніше.

Відмінна картинка

Насолоджуйтеся якісною картинкою на великому 23,8-дюймовому екрані, що пропонує вам з головою поринути у роботу чи розваги. Вражаючий широкоформатний дисплей з ультратонкими рамками та високою роздільною здатністю Full HD (1920×1080) реалістично відтворює кожну деталь. І має менше змін кольору та контрастності завдяки IPS матриці з широкими кутами огляду, тому ви можете насолоджуватися більш природними зображеннями та відео.

Ефективна співпраця

Цей моноблок також добре підготовлений для плідної спільної роботи та спілкування. Завдяки висувній веб-камері HP True Vision 720p HD, яку можна нахиляти, та двом мікрофонам з удосконаленою системою шумопоглинання вас побачать і почують дуже ясно.

Крім того, ви можете легко захистити вашу конфіденційність просто сховавши камеру у корпус комп'ютера після використання, щоб запобігти випадковому включенню або використанню іншими людьми.

Стабільне підключення до мережі. Як із кабелем, так і без

Насолоджуйтесь ще більш комфортним життям в інтернеті з високошвидкісним бездротовим підключенням, яке пропонує модуль Wi-Fi 6. Він забезпечує стабільний сигнал з низькою затримкою і підтримує гігабітні швидкості, спрощуючи передачу навіть великих файлів та перегляд мультимедіа онлайн. А при необхідності ви можете скористатися дротовим підключенням через порт LAN (RJ-45), щоб не втрачати сигнал ні на секунду, що дуже важливо, наприклад, під час відеоігор.

Повний комплект

HP All-in-One 24-cr0000ua добре оснащений та повністю готовий до повсякденної роботи. У комплект поставки вже входять компактна клавіатура з цифровим блоком та миша HP 125, тому вам не доведеться купувати їх окремо — просто розпакуйте і приступайте до використання.

Крім того, моноблок обладнаний безліччю зовнішніх портів, включаючи вихідний роз'єм HDMI, який підтримує роботу з двома моніторами, високошвидкісний USB 3.2 та комбінований аудіороз'єм для навушників/мікрофона. А завдяки стійкій, функціональній підставці монітор можна нахиляти, щоб відрегулювати його положення під зручним для вас кутом, і акуратно організовувати кабелі ззаду за допомогою спеціального тримача.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

8

Частота процесора

2,0 ГГц

Максимальна частота процесора

4,5 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

DOS

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2x USB 3.2

2х USB 2.0

HDMI

1 х HDMI-out

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

0,9 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Висувна 720p HD вебкамера з вбудованим мікрофоном

Габарити і комплектація

Вага

5.27 кг

Висота

409 мм

Ширина

540.5 мм

Глибина

186.2 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера