Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP All-in-One 27-cb1001ua Starry White (694Z1EA)

Код:741167
Є в наявності
Моноблок HP All-in-One 27-cb1001ua Starry White (694Z1EA) фото
Моноблок HP All-in-One 27-cb1001ua Starry White (694Z1EA) фото
Моноблок HP All-in-One 27-cb1001ua Starry White (694Z1EA) фото
Моноблок HP All-in-One 27-cb1001ua Starry White (694Z1EA) фото
Моноблок HP All-in-One 27-cb1001ua Starry White (694Z1EA) фото
Моноблок HP All-in-One 27-cb1001ua Starry White (694Z1EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 287 ₴
28 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP All-in-One 27-cb1001ua

Шукаєте один універсальний комп'ютер, який зможе задовольнити ваші потреби як у роботі, так і в розвагах? Придивіться до моноблоку HP All-in-One 27-CB. Він виконаний у форматі «все-в-одному» і є винятковим поєднанням продуктивності та елегантного дизайну. Комп'ютер оснащений потужним процесором AMD Ryzen та оперативною пам'яттю DDR4, забезпечуючи високу продуктивність при виконанні багатьох завдань. Завдяки великому 27-дюймовому IPS дисплею з роздільною здатністю Full HD і практично непомітними бічними рамками користувачі зможуть насолоджуватися яскравою та чіткою картинкою без відволікаючих елементів. Висувна веб-камера HP True Vision 720p HD та вбудовані двонаправлені мікрофони забезпечують комфортне онлайн-спілкування та проведення відеоконференцій. А наявність усіх необхідних дротових та бездротових інтерфейсів дає можливість легко підключатися до мережі та використовувати периферійні пристрої. Крім того, у комплекті з моноблоком постачаються дротова клавіатура та миша, гарантуючи максимальний комфорт використання.

Практичний та елегантний дизайн

Сучасна модель HP All-in-One 27 – відмінний вибір для людей, яким потрібен ефективний пристрій з функціональністю настільного комп'ютера, але який при цьому розмірами не перевищує стандартний монітор.

Завдяки тому, що цей моноблочний ПК поєднує в собі продуктивну начинку та практичний дизайн, він дозволяє зручно працювати та разом з тим економити місце.

І виглядає дуже привабливо зі своїми практично непомітними бічними рамками навколо екрану та витонченою металевою підставкою. Відмінне рішення для будь-якого робочого простору.

Швидка та плавна робота

Виконуйте поставлені завдання легко та швидко завдяки потужному процесору AMD Ryzen та швидкому підключенню Wi-Fi. І не втрачайте жодної секунди в очікуванні. Завдяки великій пропускній здатності оперативної пам'яті DDR4 все, від багатозадачності до ігор, стане більш ефективним. Крім того, комп'ютер All-in-One HP 27 оснащений SSD-накопичувачем, який дозволить миттєво запускати систему та встановлені програми, що значно підвищить комфорт роботи.

Захоплюючі розваги у роздільній якості Full HD

HP All-in-One 27 також можна використовувати у якості домашнього мультимедійного центру. Він оснащений широкоформатним IPS дисплеєм з діагоналлю 27 дюймів і Full HD роздільною здатністю, який демонструє чітке зображення з високим рівнем деталізації. І підвищує якість перегляду завдяки яскравим кольорам під будь-яким кутом та винятково тонким рамкам, що забезпечує більш повний огляд та краще занурення.

Насолоджуйтесь захоплюючими мультимедійними враженнями з максимально збільшеною областю відображення та легко працюйте в режимі багатозадачності, маючи на екрані кілька вікон програм поряд.

Відеодзвінки без перешкод

Моноблок оснащений висувною веб-камерою HP True Vision 720p HD, що робить його ідеальним для онлайн-занять та віддаленої роботи. Ця камера забезпечує широкий огляд і підтримує розумні алгоритми, за рахунок чого навіть за слабкого освітлення ваші відеодзвінки будуть комфортними. Яскраве та чітке зображення разом із чистим звучанням, яке забезпечують вбудовані подвійні мікрофони, дає відчуття присутності та робить спілкування онлайн набагато простішим. А в ті моменти, коли камера вам не потрібна, її можна сховати в корпус моноблоку і не переживати за свою конфіденційність.

Підключайтесь легко

Зробіть своє робоче місце по-справжньому комфортним та функціональним з HP All-in-One 27-cb. Крім високої продуктивності, цей настільний ПК також має широкий набір інтерфейсів, що дозволяють підключатися до мережі або інших пристроїв. Так, завдяки новітній мережевій карті Wi-Fi 5 та модулю Bluetooth, ви зможете підтримувати постійне з'єднання з мережею інтернет та різними аксесуарами без жодних кабелів.

А кілька портів SuperSpeed USB-Type-A з високою швидкістю передачі дозволять підключати зовнішні накопичувачі, мишу, клавіатуру та іншу периферію. При цьому всі порти розташовані в задній частині корпусу, тому кабелі не заважатимуть і не відволікатимуть вас.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

4

Частота процесора

2,7 ГГц

Максимальна частота процесора

4,1 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

DOS

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11 ac

Роз'єми USB

2x USB 3.2

2х USB 2.0

HDMI

1 х HDMI-out

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5,0 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Кут нахилу: -5 ° / 20 °

Габарити і комплектація

Вага

6.59 кг

Висота

475.8 мм

Ширина

612.6 мм

Глибина

208 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження