Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP Pavilion 32-b0003ua Black (6L9M4EA)

Код:741198
Є в наявності
Моноблок HP Pavilion 32-b0003ua Black (6L9M4EA) фото
Моноблок HP Pavilion 32-b0003ua Black (6L9M4EA) фото
Моноблок HP Pavilion 32-b0003ua Black (6L9M4EA) фото
Моноблок HP Pavilion 32-b0003ua Black (6L9M4EA) фото
Моноблок HP Pavilion 32-b0003ua Black (6L9M4EA) фото
Моноблок HP Pavilion 32-b0003ua Black (6L9M4EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 802 ₴
80 278
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP Pavilion 32-b0003ua

HP Pavilion 32-b — чудовий універсальний ПК як для продуктивної роботи, так і для розваг. Він поєднує у собі високу продуктивність, елегантний дизайн та професійні функції, надаючи вам все, що потрібно для ефективної роботи чи творчості в одному стильному пристрої. Завдяки процесору Intel Core 12-го покоління, 16 ГБ оперативної пам'яті DDR4 і дискретній графіці GeForce RTX 3050 Ti він виходить за рамки звичайної продуктивності, дозволяючи вам робити ще більше одночасно. А його великий та яскравий 31,5-дюймовий екран з роздільною здатністю QHD (2560 x 1440 пікселів) безумовно сподобається всім любителям кіно та ігор. Особливо у супроводі шикарного звуку аудіосистеми від Bang & Olufsen. Також у вашому розпорядженні будуть швидкий Wi-Fi 6 і роз'єм RJ-45 для зручного підключення до мережі, висувна веб-камера True Vision 5 Мп IR з напрочуд чіткою картинкою і цілий набір різноманітних портів. Тому HP Pavilion 32 стане ідеальним рішенням для сучасного робочого простору чи домашнього офісу.

Потужний помічник у ваших повсякденних справах

Моноблок HP Pavilion 32 оптимізований для продуктивного повсякденного використання та підходить для широкого кола завдань. Він оснащений потужним процесором Intel Core 12-го покоління, що забезпечує безперебійну роботу будь-яких програм.

А 16 Гб оперативної пам'яті DDR4 дозволяють легко справлятися з важкими робочими навантаженнями, допомагаючи вам виконувати кілька завдань одночасно і встигати більше за день.

Додатково комп'ютер обладнано надшвидким SSD-накопичувачем, що забезпечує достатньо місця для зберігання файлів, а також високу швидкість роботи, завдяки чому і програми, і система завантажуватимуться миттєво.

Максимум можливостей у компактному дизайні

Насолоджуйтесь організованим та акуратним простором з тонким настільним комп'ютером «все в одному». Компактний корпус із лаконічною витонченою підставкою, в якому зібрані всі необхідні комплектуючі, забезпечує естетичний зовнішній вигляд та економить простір на робочому столі. А бездротова миша та клавіатура, що йдуть в комплекті з ним, позбавляють від зайвих кабелів.

Величезний простір для роботи та розваг

Цей моноблок — не лише ефективний інструмент для роботи, а й вікно у світ якісних розваг. Отримайте максимум задоволення від контенту на величезному 32-дюймовому дисплеї з точними кольорами, широкими кутами огляду і високою чіткістю картинки.

Роздільна здатність QHD (2560 x 1440) забезпечує видатну деталізацію, точно передаючи кожну дрібницю. А ультратонкі, ледь помітні бічні рамки з трьох сторін радикально змінюють зовнішній вигляд цього екрану, забезпечуючи майже безмежне зображення та ефект повного занурення. Крім того, екран оснащений технологією усунення мерехтіння, що забезпечує ще більший комфорт перегляду.

Графічний процесор NVIDIA® GeForce RTX™ 3050

Любите грати у динамічні ігри у вільний час чи багато працюєте з графікою? Тоді модель HP Pavilion 32-b чудово підійде вам. Вона оснащена дискретною відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti на базі архітектури Ampere. Використовуючи RT, тензорні ядра та потокові процесори нового покоління, ця карта забезпечує відмінну продуктивність в іграх та застосунках, що потребують високої обчислювальної потужності, таких як редагування відео або 3D-моделювання. А штучний інтелект додатково оптимізує всі процеси, створюючи ефективніші умови для роботи чи ігор.

Онлайн спілкування без перешкод

Будьте на зв'язку з друзями чи колегами по всьому світу. HP Pavilion 32 оснащений висувною веб-камерою HP TrueVision 5 Мп з додатковим інфрачервоним датчиком, яка дозволяє здійснювати відеодзвінки з вражаючим рівнем деталізації завдяки роздільній здатності до 2592 x 1944 пікселів.

В будь-який час доби. І може служити для автентифікації з використанням Windows Hello (лише для користувачів Windows). Додайте до цього двонаправлений цифровий мікрофон з шумозаглушенням, і отримаєте ідеальний набір для проведення відеоконференцій.

Звук від Bang & Olufsen

Отримайте більш насичений та реалістичний звук із потужною аудіосистемою з 6 динаміків. Налаштовані у співпраці з фахівцями провідного аудіобренду Bang & Olufsen, вони забезпечують захоплююче звучання, яке ідеально підходить для перегляду фільмів, прослуховування музики або ігор. А завдяки тому, що динаміки спрямовані прямо на слухача, ніщо не встане між вами та вашими розвагами.

Безліч варіантів підключення

Завдяки широкому спектру варіантів підключення, ви зможете легко використовувати периферійні пристрої, аксесуари та все, що вам потрібно для підвищення продуктивності та зручності.

Використовуйте універсальний порт USB-C із пропускною здатністю до 5 Гбіт/с, а також три порти USB-A для будь-яких сумісних пристроїв. Підключайте додаткові монітори, телевізори, приставки та багато іншого через вихід HDMI 1.4. Отримайте швидке та надійне інтернет-з'єднання за допомогою гігабітної швидкості Wi-Fi 6 або мережевого роз'єму RJ-45.

Крім того, комп'ютер має Bluetooth для простого бездротового підключення до аксесуарів, а додатковий пристрій для читання карт SD спростить передачу фотографій і відео з камери. З HP Pavilion 32 ви зможете створити оптимальну для себе конфігурацію обладнання.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

2560 x 1440 (WQHD)

Процесор

Тип процесора

Intel Core i7-12700T

Кількість ядер

12

Частота процесора

1,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор

NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti

Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

DOS

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1x USB 3.2 Gen 1

2x USB 3.2 Gen 2 Type-A

1 х USB-C

HDMI

1 x HDMI

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5,0 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Аудіосистема B&O (6 динаміків)

Камера True Vision 5 Мп IR

Габарити і комплектація

Вага

14 кг

Висота

557.7 мм

Ширина

714.4 мм

Глибина

204.3 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження