Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2011ua Snowflake White (95Z21EA)

Код:741163
Є в наявності
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2011ua Snowflake White (95Z21EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2011ua Snowflake White (95Z21EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2011ua Snowflake White (95Z21EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2011ua Snowflake White (95Z21EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 24-ca2011ua Snowflake White (95Z21EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 386 ₴
38 663
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP Pavilion AiO 24-ca2011ua

HP Pavilion All-in-One – це все, що вам потрібно для ефективної роботи та комфортного відпочинку за переглядом улюблених серіалів. Цей моноблок оснащений передовим процесором Intel Core 13-го покоління, що дозволяє легко виконувати навіть складні завдання, і швидкою оперативною пам'яттю DDR4, яка збільшує швидкодію комп'ютера. А швидкий доступ до файлів, збережених на ПК, забезпечить надійний SSD накопичувач. Завдяки 24-дюймовому Full HD дисплею з мінімальними рамками та приголомшливою якістю звуку аудіосистеми від Bang&Olufsen і робота, і розваги вийдуть на новий рівень. Як і онлайн спілкування з 5 Мп висувною камерою з подвійними цифровими мікрофонами, що пропонує чітку картинку та детальний звук. І все це вмістилося в компактному та елегантному корпусі, який зробить робочий простір більш ергономічним та надасть більше можливостей із зручно розташованими позаду портами.

Легка багатозадачність із передовим процесором Intel

Підвищуйте свою продуктивність та досягайте нових вершин із процесором Intel® Core™ 13-го покоління, що забезпечує більш ефективну багатозадачність та більш високу швидкість обробки даних. За рахунок цього моноблок може легко справлятися навіть із непростими завданнями та вимогливими додатками. А завдяки двоканальній оперативній пам'яті DDR4, яка прискорює обмін даними, підвищується загальна продуктивність системи та плавність її роботи. Це справді потужний робочий інструмент для вимогливих сучасних користувачів.

Швидкий та надійний SSD-накопичувач

Ще одним елементом, що підвищує швидкість роботи цього моноблоку, є твердотільний PCIe NVMe M.2 накопичувач. Він працює у 15 разів швидше, ніж традиційний жорсткий диск, завдяки чому завантаження системи виконується з блискавичною швидкістю — за лічені секунди. А ще відрізняється більшою надійністю завдяки особливостям своєї конструкції. І при цьому дає достатньо місця для зберігання всіх ваших цінних фотографій, кумедних відеороликів та важливих документів.

Чудова картинка з яскравими кольорами та точними деталями

Яскравий, широкофоматний дисплей з діагоналлю 23,8 дюйми та роздільною здатністю Full HD відмінно підійде для перегляду улюбленого шоу або іншого візуального контенту. За рахунок IPS матриці він не тільки забезпечує яскраве та майже живе зображення з точними деталями, а й широкі кути огляду для комфортного перегляду з будь-якого ракурсу. Практично непомітні бічні рамки дозволяють насолоджуватися максимально широким простором екрану, створюючи враження занурення в контент та забезпечуючи зручне використання програм та мультимедійних ресурсів. А функція DC Dimming зменшує мерехтіння екрану, що робить його безпечнішим для очей при тривалому використанні.

По-справжньому потужний звук

Розважайтеся яскраво та працюйте з натхненням у супроводі улюбленої музики із захоплюючим звуком від Bang & Olufsen. Динаміки HP, налаштовані спільно з експертами B&O, забезпечують насичений та автентичний звук, який розкриє ще більше нюансів у музиці, а спецефекти у фільмах та іграх зробить більш реалістичними.

Більше пікселів, більше чіткості, більше конфіденційності

Відеоконференції та онлайн-чати в наші дні є одними з найпопулярніших додатків і для робочого, і для домашнього комп'ютера. Тому HP Pavilion All-in-One 24-ca2011ua оснастили висувною 5-мегапіксельною веб-камерою із вбудованими цифровими мікрофонами, яка підтримує розумні алгоритми. Вона гарантує, що вас буде чітко видно і добре чутно за будь-яких умов, роблячи ваше онлайн-спілкування ще комфортнішим. Крім того, коли веб-камера не використовується, її можна легко сховати у корпус, забезпечуючи свою конфіденційність — так ніхто не зможе підглядати за вами.

 

Якість, на яку можна покластися

Вибирайте комп'ютер, який зможе стати надійним супутником надовго. HP All-in-One створено саме такими. Ці моноблоки пройшли понад 230 окремих виробничих випробувань та забезпечують довговічність, якій ви можете довіряти, та надійність, на яку ви можете розраховувати.

Багатий вибір інтерфейсів

Бажаєте створити по-справжньому зручний та функціональний робочий простір? Pavilion AiO 24-ca оснащений безліччю роз'ємів, що дає можливість підключення до багатьох периферійних пристроїв. Так, вхідний/вихідний роз'єми HDMI дозволять під'єднувати додаткові монітори, щоб підвищити ефективність роботи або зробити ігри більш видовищними. USB Type-C забезпечить швидку передачу даних, а RJ-45 допоможе використовувати дротове підключення до інтернету. Також у вашому розпорядженні буде кілька USB Type-A портів, комбінований роз'єм для навушників або мікрофона та бездротові інтерфейси Wi-Fi 6 та Bluetooth.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

10

Частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

DOS

Інтерфейси

Bluetooth

Так

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1x USB Type-C

2x USB 3.2

2х USB 2.0

HDMI

1 х HDMI-out

1 x HDMI-in

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5,0 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Стереодинаміки від Bang&Olufsen

Габарити і комплектація

Вага

6.4 кг

Висота

428 мм

Ширина

540.2 мм

Глибина

171.2 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження