Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP Pavilion AiO 27-ca2009ua Snowflake White (95Z28EA)

Код:741174
Є в наявності
Моноблок HP Pavilion AiO 27-ca2009ua Snowflake White (95Z28EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 27-ca2009ua Snowflake White (95Z28EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 27-ca2009ua Snowflake White (95Z28EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 27-ca2009ua Snowflake White (95Z28EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 27-ca2009ua Snowflake White (95Z28EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 27-ca2009ua Snowflake White (95Z28EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 427 ₴
42 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP Pavilion AiO 27-ca2009ua

Отримуйте максимум віддачі у всьому із потужним сучасним моноблоком HP Pavilion AiO 27-ca. Завдяки ідеальному поєднанню високої продуктивності, вишуканого дизайну та різноманітних функцій цей комп'ютер стане чудовим супутником для повсякденної роботи та розваг. Оснащена процесором Intel Core 13-го покоління та значним обсягом оперативної пам'яті DDR4, ця модель забезпечує бездоганну продуктивність при виконанні найвибагливіших завдань. Дисплей IPS Full HD з діагоналлю 27 дюймів та мінімальними бічними рамками забезпечує неперевершене візуальне сприйняття, а висувна веб-камера HP True Vision 5 Мп та вбудовані двонаправлені мікрофони роблять онлайн-комунікації легкими та комфортними. Моноблок також має широкий набір портів, включаючи USB Type-C, HDMI і RJ-45, забезпечуючи широкі можливості підключення. Елегантний дизайн та компактність роблять HP Pavilion AiO 27 ідеальним рішенням для сучасного робочого простору або домашнього офісу.

Функціональний та привабливий дизайн

Моноблок HP Pavilion AiO 27-ca створений у форм-факторі «все-в-одному» і поєднує у собі елегантність та компактність. Цей стильний комп'ютер є єдиним пристроєм, в якому об'єднані всі основні компоненти, включаючи дисплей, процесор, оперативну пам'ять та додаткові порти підключення.

Завдяки своїй компактній конструкції та відсутності зайвих проводів, моноблок не тільки заощаджує простір на робочому столі, але й надає інтер'єру сучасного та стильного вигляду. А витончений дизайн та оригінальні елементи, такі як тканинне оздоблення над динаміками, роблять його привабливим зовні.

Висока ефективність щодня

Досягайте більшого з надійним процесором Intel Core 13-го покоління, що забезпечує високу ефективність під час виконання різних завдань, включаючи мультимедійне редагування, ігри та повсякденні офісні операції. А також стабільну роботу у багатозадачному режимі. Таким чином, цей моноблок гарантує швидку та плавну продуктивність навіть при одночасному виконанні безлічі ресурсомістких завдань.

Швидкий та надійний SSD-накопичувач

Ще одним елементом, що підвищує швидкість роботи цього моноблоку, є твердотільний PCIe NVMe M.2 накопичувач. Він працює у 15 разів швидше, ніж традиційний жорсткий диск, завдяки чому завантаження системи виконується з блискавичною швидкістю — за лічені секунди.

А ще відрізняється більшою надійністю завдяки особливостям своєї конструкції. І при цьому дає достатньо місця для зберігання всіх ваших цінних фотографій, кумедних відеороликів та важливих документів.

Шикарний IPS Multi-Touch дисплей із тонкими рамками

Великий, барвистий, чуйний — все це відноситься до 27-дюймового екрану моноблоку Pavilion AiO 27. Цей дисплей здатний перевернути ваше уявлення про візуальний та функціональний комфорт. Він просто заворожує своєю реалістичністю за рахунок яскравих кольорів, високого контрасту та детальності, які демонструє його IPS Full HD матриця. Торкніться прекрасного і зробіть свої розваги дійсно незабутніми!

Висувна веб-камера HP True Vision 5 Мп

Спілкуйтеся так, ніби знаходитеся поряд завдяки висувній камері HP True Vision 5 Мп із вбудованими подвійними мікрофонами. Вона забезпечує високу чіткість зображення та точну передачу кольорів під час відеодзвінків та конференцій. А мікрофони з шумозаглушенням гарантують кращу передачу вашої мови, щоб жодне слово не було втрачено.

Крім того, коли камера не використовується, її можна швидко прибрати одним дотиком, щоб ви були впевнені у збереженні своєї конфіденційності.

Аудіосистема від Bang&Olufsen

Вбудовані у корпус моноблоку стереодинаміки та першокласний звук, професійно налаштований фахівцями Bang & Olufsen, занурять вас в атмосферу того, що відбувається на екрані. З ними фільми, музика чи ігри отримають ще більше глибини та виразності.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

10

Частота процесора

1,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

DOS

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1x USB Type-C

2x USB 3.2

2х USB 2.0

HDMI

1 х HDMI-out

1 x HDMI-in

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Стереодинаміки від Bang&Olufsen

Габарити і комплектація

Вага

8.3 кг

Висота

471.3 мм

Ширина

614.1 мм

Глибина

208.1 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження