Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP Pavilion AiO 32-b0020ua Sparkling Black (95Z29EA)

Код:741176
Є в наявності
Моноблок HP Pavilion AiO 32-b0020ua Sparkling Black (95Z29EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 32-b0020ua Sparkling Black (95Z29EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 32-b0020ua Sparkling Black (95Z29EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 32-b0020ua Sparkling Black (95Z29EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 32-b0020ua Sparkling Black (95Z29EA) фото
Моноблок HP Pavilion AiO 32-b0020ua Sparkling Black (95Z29EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 583 ₴
58 355
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP Pavilion AiO 32-b0020ua

HP Pavilion AIO 32 – це ідеальне рішення для тих, хто цінує потужність, функціональність та стильний дизайн в одному пристрої. Цей моноблок поєднує у собі високу продуктивність за рахунок передового процесора Intel 12-го покоління та широкі розважальні можливості завдяки широкоформатному IPS дисплею з діагоналлю 32 дюйми та надтонкими рамками. Аудіосистема від Bang & Olufsen доповнить все чудовим звучанням, а веб-камера True Vision 5 Мп IR забезпечить як комфортне спілкування онлайн, так і найкращі опції безпеки – розпізнавання облич та захист конфіденційності. Додайте до цього швидкий бездротовий зв'язок Wi-Fi 6, цілий набір різноманітних портів для підключення додаткових пристроїв та бездротову клавіатуру та мишу в комплекті, і отримаєте практично бездоганний настільний ПК для віддаленої роботи та розваг.

Безмежне задоволення

Відкрийте для себе нові перспективи з по-справжньому великим та чітким екраном діагоналлю 32 дюйми. Цей дисплей з чудовою якістю зображення QHD (2560x1440) відмінно підходить як для творчості, так і для розваг.

Він пропонує ще більше простору, за рахунок чого користувачі зможуть легко розміщувати декілька вікон програм поруч. Висока роздільна здатність дасть можливість насолоджуватися чіткими та яскравими зображеннями з вражаючим рівнем деталізації.

А практично непомітні бічні рамки максимізують площу екрану, забезпечуючи більш захоплюючий і бездоганний користувацький досвід.

Пориньте у те, що вам подобається

HP Pavilion AIO 32 не тільки захоплює своєю яскравою та чіткою картинкою, але й звучить просто фантастично. Цей моноблок отримав цілих 6 динаміків B&O: 2 високочастотних, 2 середньочастотних та 2 низькочастотних для глибоких басів. Налаштовані професіоналами Bang&Olufsen, вони забезпечують сильне, збалансоване та виразне звучання. Завдяки їхньому іммерсивному звуку ви зможете легко поринути у свої розваги та повною мірою відчути всю атмосферу фільму чи концерту улюбленого гурту.

Продуктивність на топовому рівні

Насолоджуйтесь плавною та швидкою роботою свого ПК незалежно від складності завдань, які ви перед ним ставите. Потужний сучасний процесор Intel Core 12-го покоління забезпечить високу продуктивність у всьому — від офісної роботи до легких ігор і використання багатопотокових додатків.

А інтегрована графічна карта Intel UHD подбає про ефективну обробку візуального контенту, гарантуючи чудову продуктивність графіки. Тому ви можете дозволити собі працювати або відпочивати у найбільш комфортному для себе темпі.

Швидка реакція

Відчуйте приріст продуктивності та зробіть багатозадачність більш плавною завдяки 16 ГБ оперативної пам'яті DDR4. І оцініть до 30 разів більшу швидкість реакції порівняно з традиційним жорстким диском, яку забезпечує твердотільний накопичувач PCIe NVMe M.2. Цей моноблок не змусить вас чекати жодної зайвої секунди.

Спілкуйтесь без перешкод

У сучасному світі важливо бути на зв'язку — з колегами, сім'єю, друзями. І моноблок Pavilion AIO 32 допоможе вам легко підтримувати контакти з усіма. Він оснащений висувною веб-камерою HP True Vision з роздільною здатністю 5 МП та тимчасовим шумозаглушенням, вбудованими подвійними цифровими мікрофонами та інфрачервоним датчиком. Вона дозволяє вести відеочат із приголомшливою деталізацією і чітко передає мову, прибираючи сторонні шуми, щоб ніщо не заважало вашому спілкуванню.

Крім того, завдяки інфрачервоному датчику камера підтримує функцію авторизації Windows Hello* з розпізнаванням обличчя, а тому відмінно підходить для безпечного та швидкого входу в систему.

Порти та підключення

Отримайте доступ до всіх інструментів, необхідних для вашої роботи, завдяки широкому набору фізичних портів та бездротових інтерфейсів. На задній панелі моноблоку є вражаюча колекція портів, що включає три порти USB-A, один USB-C, три роз'єми HDMI і порт Ethernet (RJ-45), а також пристрій читання карт пам'яті 3-в-1. А завдяки поєднанню Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.2 ви зможете насолоджуватися гігабітною швидкістю передачі даних і підключатися до різних аксесуарів без жодних кабелів. Таким чином, з HP Pavilion AIO 32 ви зможете створити по-справжньому комфортну та функціональну робочу зону.

*Для використання Windows Hello потрібно Windows 10 або вище.

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

2560 x 1440 (WQHD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

6

Частота процесора

1,8 ГГц

Максимальна частота процесора

4,2 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

DOS

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1x USB 3.2 Gen 1

1 х USB-C

2x USB 3.2 Gen 2

HDMI

3 х HDMI-in

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Стереодинаміки від Bang&Olufsen

Габарити і комплектація

Вага

14 кг

Висота

557.7 мм

Ширина

714.4 мм

Глибина

204.7 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера