Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP ProOne 240 G9 Iron Gray (6B2U7EA)

Код:740652
Очікується
Моноблок HP ProOne 240 G9 Iron Gray (6B2U7EA) фото
Моноблок HP ProOne 240 G9 Iron Gray (6B2U7EA) фото
Моноблок HP ProOne 240 G9 Iron Gray (6B2U7EA) фото
Моноблок HP ProOne 240 G9 Iron Gray (6B2U7EA) фото
Моноблок HP ProOne 240 G9 Iron Gray (6B2U7EA) фото
Моноблок HP ProOne 240 G9 Iron Gray (6B2U7EA) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ProOne 240 G9

Вирішуйте свої повсякденні завдання легко за допомогою моноблока HP ProOne 240 G9 з екраном 23,8 дюйми. Продумана функціональність та маса можливостей роблять його ідеальним рішенням для дому чи офісу. Завдяки надійній обчислювальній потужності процесора Intel 12-го покоління цей ПК забезпечить вам неперевершену продуктивність та швидкість роботи. Дисплей з діагоналлю 23,8 дюйма та виключно чіткою картинкою дозволить розміщувати ще більше інформації й бачити всю картину загалом, а висувна 5 Мп веб-камера, динаміки та подвійний мікрофон спрощують спільну роботу в інтернеті. Крім того, моноблок поставляється вже з мишею та клавіатурою у комплекті, тому повністю готовий до роботи. А сучасний та лаконічний дизайн дозволяє йому органічно вписатись у будь-який робочий простір.

Стильний, практичний, функціональний

HP ProOne 240 створений, щоб забезпечити всю необхідну продуктивність, заощаджуючи при цьому місце на столі. Зібравши все обладнання в одному блоці, включаючи процесор і пам'ять, великий дисплей, висувну веб-камеру та вбудовані динаміки, а також порти підключення, він є універсальним пристроєм для будь-яких завдань. Тому ви можете працювати, серфити в інтернеті, грати та вільно розмовляти по відеозв'язку за допомогою всього одного настільного комп'ютера. А завдяки своєму елегантному дизайну ProOne 240 G9 чудово виглядатиме в будь-якій обстановці.

Ефективна робота щодня

Отримайте виняткове поєднання швидкодії, широких можливостей та оптимальної швидкості відгуку з процесором Intel® Core™ 12-го покоління. Цей чип забезпечує швидку та ефективну роботу при виконанні різних завдань, від обробки документів до запуску мультимедійних програм. І робить роботу всієї системи та додатків дуже плавною та комфортною разом з оперативною пам'яттю DDR4 та швидким SSD сховищем. Таким чином, ви можете легко вирішувати повсякденні завдання та без проблем працювати навіть у режимі багатозадачності.

Прекрасна картинка у Full HD роздільній здатності

Насолоджуйтесь чітким зображенням на 23,8-дюймовому широкоформатному дисплеї, який подарує вам захоплюючі враження від перегляду контенту. Цей IPS екран має ультратонку рамку з трьох сторін, високу роздільну здатність Full HD (1920 x 1080) та широкі кути огляду, дозволяючи бачити кожну деталь саме так, як було задумано. І здатний вмістити набагато більше контенту, відкриваючи перед користувачем ширшу перспективу. А антивідблискове покриття на дисплеї позбавляє від відблисків сонця або освітлювальних приладів, які можуть перешкодити нормальному огляду.

Зручна конфігурація

Створіть найбільш оптимальне для себе робоче середовище та без обмежень користуйтеся усілякими пристроями. HP ProOne 240 G9 поставляється в комплекті з дротовими мишею та клавіатурою, а також оснащений достатньою кількістю портів підключення, які зручно розташовані та прості у використанні. Серед них мережевий порт LAN (RJ-45), пара USB A 3.1 Gen 1 Type A і два USB A 2.0, HDMI і комбінований роз'єм для підключення навушників/мікрофона. Крім того, завдяки модулю Wi-Fi, що забезпечує швидке та стабільне з'єднання, ви можете легко облаштувати свій робочий куточок без необхідності використання дротових мережевих підключень.

Більше можливостей із фірмовим програмним забезпеченням

ProOne 240 G9 також пропонує користувачеві розширити свої можливості за допомогою фірмового програмного забезпечення HP для покращення свого досвіду, продуктивності та безпеки. Наприклад, програма HP Support Assistant надасть вам доступ до автоматизованих виправлень та засобів пошуку та усунення несправностей, дозволить керувати підключеними пристроями HP та відстежувати нові повідомлення або оновлення для комп'ютера. Клієнт HP Cloud Recovery дозволяє завантажити програму відновлення на накопичувач USB, а антивірус McAfee захищає від вірусів, інтернет-загроз та програм-вимагачів.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

6

Частота процесора

3,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,4 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

Windows 11 Pro

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

2x USB 2.0

2 х USB 3.1 Gen1

HDMI

1 x HDMI

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Потужність БЖ: 65 Вт

Габарити і комплектація

Вага

5.37 кг

Висота

419 мм

Ширина

540.6 мм

Глибина

183.7 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Блок живлення

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера