Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP ProOne 440 G9 Black/Silver (6D3B1EA)

Код:740663
Є в наявності
Моноблок HP ProOne 440 G9 Black/Silver (6D3B1EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 Black/Silver (6D3B1EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 Black/Silver (6D3B1EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 Black/Silver (6D3B1EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 Black/Silver (6D3B1EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 Black/Silver (6D3B1EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 Black/Silver (6D3B1EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 572 ₴
57 255
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ProOne 440 G9

Зробіть своє робоче місце по-справжньому комфортним та функціональним із стильним сучасним моноблоком HP ProOne 440 G9 All-in-One. Завдяки високій продуктивності, елегантному дизайну та широкому набору функцій він є ідеальним настільним комп'ютером для тих, хто шукає високопродуктивні обчислювальні можливості у компактному форматі. Цей ПК оснащений процесором Intel Core 12-го покоління, який забезпечує високу продуктивність та відмінну швидкодію. А його широкоформатний Full HD IPS дисплей з діагоналлю 23,8 дюйма і антивідблисковим покриттям гарантує чітке і яскраве зображення з широким кутом огляду. Завдяки бездротовому підключенню Wi-Fi 6Е ви зможете насолоджуватися швидким і стабільним безперешкодним зв'язком. Висувна камера 5 МП із вбудованими цифровими мікрофонами забезпечить чіткий відеозв'язок та відмінне звучання під час відеоконференцій. Завершують комплект дротоваа клавіатура та миша HP 125, які забезпечують зручність використання та точне керування.

Продуктивність та портативність

HP ProOne 440, виконаний у форм-факторі «все в одному», забезпечує користувачам видатну продуктивність у компактному дизайні. Оцініть виняткове поєднання високої продуктивності та швидкості завдяки процесору Intel® Core™ 12-го покоління, що дозволяє оперативно та надійно підключати, запускати та створювати будь-який контент. І виконуйте свої завдання ще швидше з високочастотною оперативною пам'яттю DDR4-3200 МГц та SSD-сховищем. А завдяки надтонкому та продуманому дизайну цей моноблочний комп'ютер виведе повсякденний комфорт на новий рівень.

Реалістичний візуальний досвід

Насолоджуйтесь ще більшою кількістю деталей та візуальних ефектів, розташовуйте більше вікон на одному дисплеї та легко діліться даними з колегами. Цей настільний комп'ютер HP All-in-One оснащений широкоформатним дисплеєм IPS з діагоналлю 23,8 дюйма, високою роздільною здатністю Full HD та практично непомітними рамками з трьох сторін. Він порадує вас чіткою та яскравою картинкою, а також збільшеним полем огляду, дозволяючи бачити ще більше деталей. Тому і робота, і мультимедійні розваги на такому екрані принесуть вам справжнє задоволення.

Швидкий зв'язок

Не турбуйтеся про нестабільне та слабке інтернет-з'єднання. З найновішим адаптером WiFi 6Е, який підтримує гігабітні швидкості, ви зможете насолоджуватися потужним підключенням до мережі та Bluetooth аксесуарів. А у разі потреби ви можете скористатися портом RJ-45 та перейти на дротове підключення. Все для того, щоб ви не втрачали жодної секунди свого дорогоцінного часу в очікуванні завантаження даних.

5-мегапіксельна камера з розумними алгоритмами

Поліпшіть свої враження від онлайн нарад та відеодзвінків завдяки кришталево чіткій картинці та шумозаглушенню за допомогою штучного інтелекту. Висувна камера на 5 МП та вбудовані мікрофони дозволять спілкуватися так, ніби ви знаходитесь поряд. При цьому камера може автоматично відстежувати ваше обличчя, щоб ви завжди залишалися у фокусі. Технологія HP AI Noise Reduction покращить якість відеодзвінків за рахунок зниження фонового шуму. А функція Dynamic Voice Leveling автоматично посилить звук мікрофона для покращення чіткості голосу навіть на відстані до 3 метрів від ПК.

Конфіденційність для вас та безпека для ваших даних

HP ProOne 440 G9 відмінно оснащений та надійно захищений, тому ви можете не переживати за збереження важливих даних та витоки інформації. Комплексна система безпеки корпоративного рівня HP Wolf Security for Business* гарантує посилений апаратно і завжди активний захист, який охоплює різні системи комп'ютера та використовує ШІ для захисту від нових та відомих загроз. Ще одним рівнем безпеки стане вбудований модуль Trusted Platform Module (TPM) 2.0, який шифрує паролі та інші важливі дані. А висувна 5 МП камера допоможе захистити вашу конфіденційність — просто приберіть її після розмови назад у корпус моноблока, і можете бути впевнені, що ніхто не зможе використовувати веб-камеру, щоб підглядати за вами.

 

Робота без перешкод

Зосередьтеся на тому, що ви робите, насолоджуючись безшумною роботою ПК. У моноблоці HP ProOne 440 використовується технологія HP Run Quiet Design, яка дбатиме про те, щоб система працювала тихо, а її компоненти не перегрівалися навіть при великому завантаженні. Жодного зайвого шуму, ніяких перешкод для вас.

Створено для вашого комфорту

Сучасний дизайн цього моноблоку не тільки робить його прикрасою будь-якого робочого місця та заощаджує простір, але й ретельно продуманий для більшого комфорту використання. Налаштуйте висоту та поворот екрана на свій розсуд за допомогою багатофункціональної підставки, що дозволяє налаштовувати положення дисплея в кількох площинах. І легко зберігайте концентрацію та заряд енергії за допомогою екрана з низьким рівнем синього світла, підтвердженого сертифікацією TÜV. Все для того, щоб довгі години, проведені за комп'ютером, не втомлювали вас.

*HP Wolf Security for Business вимагає Windows 10 або пізнішої версії, включає різні функції безпеки HP і доступний на продуктах HP Pro, Elite, Workstation і RPOS.

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора

Intel Core i7-12700T

Кількість ядер

12

Частота процесора

1,4 ГГц

Максимальна частота процесора

4,7 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор

AMD Radeon 6300M

Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Windows 11 Pro

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1x USB Type-C

2x USB 3.2 Gen 1

3 х USB 3.2 Gen 2 (Type-A)

HDMI

1 x HDMI-in

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Тип екрану: Сенсорний

Підставка з регулюванням висоти

1 x DisplayPort

Габарити і комплектація

Вага

7.77 кг

Висота

379.4 мм

Ширина

539.3 мм

Глибина

225 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження