Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноблок HP ProOne 440 G9 TS Black (883V8EA)

Код:740664
Є в наявності
Моноблок HP ProOne 440 G9 TS Black (883V8EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 TS Black (883V8EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 TS Black (883V8EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 TS Black (883V8EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 TS Black (883V8EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 TS Black (883V8EA) фото
Моноблок HP ProOne 440 G9 TS Black (883V8EA) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 596 ₴
59 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HP ProOne 440 G9 TS

Робота, творчість, розваги і все, що ви робите, може стати ще кращим з HP ProOne 440 G9 TS — потужним та функціональним комп'ютером форм-фактора «все-в-одному». Він оснащений продуктивним процесором Intel Core 13-го покоління, великим запасом оперативної пам'яті та високошвидкісним SSD, що забезпечує видатну продуктивність та відмінну чуйність при виконанні завдань будь-якої складності. Сенсорний IPS Full HD дисплей з діагоналлю 23,8 дюйми пропонує яскраве та живе зображення з широкими кутами огляду, а також дозволяє використовувати моноблок з максимальним комфортом. Висувна веб-камера 5 МП із вбудованими цифровими мікрофонами забезпечує чітку картинку та якісний звук при онлайн-конференціях. А різноманітні порти, включаючи HDMI, DisplayPort, USB Type-C та навіть оптичний привід DVD-RW, пропонують максимальну гнучкість у підключенні периферійних пристроїв. Цей сучасний моноблок має все, що потрібно для комфортної та продуктивної роботи.

Стиль та практичність в одному пристрої

Завдяки своїй зовнішності у дусі сучасного мінімалізму моноблок ProOne 440 G9 TS є ідеальним доповненням до будь-якого робочого місця. Його естетичний дизайн додасть нотку елегантності навколишньому простору, а потужна начинка гарантує, що ви зможете заощадити цінне місце на робочому столі без шкоди для продуктивності. Крім того, кожна його деталь є функціональною і дозволяє зробити використання ПК ще більш комфортним. Налаштуйте висоту та поворот екрана на свій розсуд за допомогою багатофункціональної підставки, що дозволяє регулювати положення дисплея в кількох площинах. Все буде так, як ви любите.

Великий. Яскравий. Сенсорний

Пориньте у розваги з головою і зробіть свою роботу ще простішою завдяки великому 23,8-дюймовому сенсорному дисплею з практично непомітними бічними рамками. Він відкриває для користувачів нові виміри реальності за рахунок яскравих кольорів IPS-панелі та точних деталей Full HD роздільної здатності. І дає ще більше рівнів для взаємодії з програмами завдяки підтримці Multi-Touch технології, що дозволяє керувати комп'ютером за допомогою жестів та торкань. Завдяки цій функції користувачі можуть інтуїтивно взаємодіяти з пристроєм, керувати програмами, скролити веб-сторінки, масштабувати зображення та робити багато іншого простими рухами пальців.

Потужна продуктивність для комфортної роботи

Моноблок HP ProOne 440 G9 TS – це ефективний багатофункціональний пристрій, який легко задовольнить усі потреби у навчанні, роботі чи розвагах. Потужний передовий процесор Intel Core 13-го покоління забезпечує високу продуктивність при виконанні найрізноманітніших завдань, будь то робота з офісними програмами, мультимедійне редагування, онлайн-спілкування або ігри. А оперативна пам'ять DDR4-3200 МГц і швидке сховище даних SSD NVMe™, що доповнюють його, дозволяють без проблем обробляти великі обсяги інформації та запускати безліч додатків одночасно, без затримок або перебоїв.

Швидка та ефективна бездротова мережа

Отримайте надійне з'єднання та гігабітні швидкості без будь-яких дротів за допомогою модуля Wi-Fi 6. Ця передова технологія бездротового зв'язку забезпечує значно більшу пропускну здатність та надійність передачі даних у порівнянні з попередніми версіями Wi-Fi. Таким чином, ви зможете насолоджуватися плавною роботою в мережі, простим використанням онлайн-сервісів, відтворенням потокового мультимедійного контенту та іншими процесами. А підтримка Bluetooth 5.3 дозволить вільно використовувати різні бездротові аксесуари.

Веб-камера камера з ШІ для легкого спілкування

Висувна 5 МП веб-камера зробить ваше онлайн спілкування з друзями, сім'єю чи колегами по-справжньому простим та комфортним. Завдяки високій роздільній здатності та інтелектуальним алгоритмам, таким як HP AI Noise Reduction та Dynamic Voice Leveling, вона значно покращує картинку та звук, адаптуючи їх під різні умови освітлення та оточення. При цьому камера може автоматично відстежувати ваше обличчя, щоб ви завжди залишалися у фокусі. І допоможе захистити вашу конфіденційність — просто приберіть її після розмови назад у корпус моноблока, і можете бути впевнені, що ніхто не зможе використовувати камеру, щоб підглядати за вами.

 

Оснащений усім необхідним

Ще одна перевага ProOne 440 G9 TS полягає в тому, що він відмінно оснащений та повністю готовий до роботи прямо з коробки. У комплекті з моноблоком йдуть дротова клавіатура та миша, які забезпечують комфортне та точне керування. А безліч інтерфейсів, включаючи HDMI 1.4-in, DisplayPort, два USB 3.2 Gen1, три USB 3.2 Gen2, USB Type-C, RJ-45 та оптичний привід DVD-RW, забезпечує зручність підключення до різних аксесуарів та периферійних пристроїв. За рахунок цього робота з моноблоком стає ще більш зручною та ефективною.

Безпека корпоративного рівня

HP ProOne 440 G9 також надійно захищений, тому ви можете не перейматися за збереження важливих даних та витоки інформації. Цей моноблок має цілу систему безпеки, яка включає як апаратні рішення, на зразок модуля TPM 2.0 для шифрування ідентифікаторів та паролів, так і програмні засоби. У тому числі програмне забезпечення Sure Start 6-го покоління, яке автоматично виправляє помилки в BIOS, викликані шкідливим програмним забезпеченням, руткітами і пошкодженнями. HP Sure Sense на основі штучного інтелекту для захисту від шкідливого коду. І додаток HP Sure Run, який може виявляти та запобігати атакам, спрямованим на використання вразливостей у запущених додатках. А автоматичні оновлення та перевірки безпеки гарантують додатковий захист комп'ютера.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Тип дисплея

IPS

Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

1920 х 1080 (Full HD)

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер

16

Частота процесора

2,1 ГГц

Максимальна частота процесора

4,9 ГГц

Пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Об `єм HDD

Нi

Обсяг SSD

Графічні можливості

Тип відеокарти
Графічний процесор
Розмір відеопам'яті

Виділено з ОП

Операційна система

Операційна система

Windows 11 Pro

Інтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1x USB Type-C

2x USB 3.2 Gen 1 Type-A

3 х USB 3.2 Gen 2 (Type-A)

HDMI

1х HDMI 1.4

Thunderbolt

Ні

LAN роз'єм

1 x LAN (RJ45) port

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована Web-камера

Так

Дозвіл Web-камери

5,0 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Вбудовані динаміки

Так

Особливості

Регульована підставка

1 x DisplayPort

Оптичний привід: DVD-RW

Габарити і комплектація

Вага

7.77 кг

Висота

379.4 мм

Ширина

539.3 мм

Глибина

225 мм

Комплектація

Документація

Миша

Моноблок

Блок живлення

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження