Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh

Код:732064
Є в наявності
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S16 1480Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 799 ₴
79 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Будьте швидкими. Катайтеся яскраво

Kingsong KS-S16 – це добре спроектоване та потужне моноколесо, що пропонує вражаючі характеристики у невеликому 16-дюймовому форматі. Воно оснащене потужним двигуном, що дозволяє йому розганятися до 50 км/год та долати підйоми до 40 градусів. І чудовою системою підвіски для більш плавних поїздок навіть бездоріжжям. Разом із спеціальною всюдихідною шиною це дозволяє без проблем виїжджати на ньому за місто та насолоджуватися прогулянками на природі. Незважаючи на вагу 30 кг, чудовий баланс моноколеса дозволяє легко маневрувати, і ви майже не відчуваєте його вагу під час їзди. Любителі музики оцінять вбудовані Bluetooth динаміки, а 148 RGB світлодіодів та яскраві фари зроблять ваші вечірні поїздки справді вражаючими. Це моноколесо стане чудовим варіантом для користувачів, яким потрібен маневрений, комфортний та надійний транспорт, щоб добиратися до роботи або покататися у вільний час на свіжому повітрі.

Особливості:

  • Двигун потужністю 2800 Вт
  • Максимальна швидкість 50 км/год
  • Максимальний запас ходу до 130 км
  • Амортизуюча підвіска з ходом 88 мм
  • BMS нового покоління та механізми захисту батарей
  • Застосунок KingSong для налаштування та контролю
  • Вбудований динамік для трансляції музики
  • RGB стрічка з різними ефектами

Для тих, хто закоханий у швидкість

Любите покататися з вітерцем? Kingsong KS-S16 не розчарує вас. Усередині цього стиляги захований потужний двигун на 2800 Вт, здатний розвивати пікову потужність до 4500 Вт. Він дозволяє моноколесу розганятися до максимальної швидкості 50 км/год, а також впевнено підніматися на схили з кутом нахилу до 40°. Завдяки таким характеристикам, Kingsong KS-S16 стане чудовим вибором для тих, хто шукає новий підхід до щоденних поїздок на роботу та розваг у вихідні.

Катайтеся ще довше

Пересувайтеся по місту без будь-яких обмежень, маючи у своєму розпорядженні ефективний акумулятор ємністю 1480 Вт*год. Він забезпечує моноколесу максимальний запас ходу до 130 км на одному заряді, відкриваючи безмежні можливості для ваших пригод. І здатний заряджатися всього за 5 годин за допомогою зарядного пристрою на 5 А, що йде у комплекті з ним.

Інноваційна технологія підвіски

У KingSong KS-S16 використовується передова технологія підвіски з унікальною X-подібною структурою шатуна, перевіреною системою внутрішніх підшипників та надійною пружиною для досягнення міцної підтримки та м'якого лінійного демпфування. Вона має відстань амортизації 88 мм, яка передається на задню пневматичну підвіску з відстанню ходу 51 мм, значно покращуючи якість вашого руху. Тому, незалежно від того, пересуваєтеся ви міськими вулицями, долаєте бездоріжжя або просто подорожуєте, підвіска S16 забезпечує плавність і комфорт, роблячи кожну поїздку приємною для водіїв будь-якого рівня підготовки.

Всюдихідна шина

Не бійтеся з'їжджати з асфальтованої дороги та досліджувати дивовижний світ навколо. Завдяки колесу розміром 16 дюймів із міцною позашляховою покришкою це моноколесо підходить не тільки для поїздок містом, але також здатне адаптуватися до інших покриттів для пригод на бездоріжжі. Воно забезпечує відмінне зчеплення з дорогою для комфортного керування в різних умовах.

Яскрава зовнішність

Kingsong KS-S16 точно не залишиться непоміченим на дорозі завдяки чудовій системі освітлення, що охоплює його на 360 градусів. Яскраві передні фари з регульованим кутом нахилу та задній ліхтар забезпечують гарну видимість, підвищуючи вашу безпеку у нічний час. А доповнює їх налаштовуване RGB-підсвічування, яке може переливатися і пульсувати в такт вашій музиці, забезпечуючи захоплююче світлове шоу.

Безпека у пріоритеті

Модель S16 спроектована також з урахуванням усіх вимог безпеки. Моніторинг температури материнської плати, двигуна та батареї у режимі реального часу гарантує безпечне використання транспорту. Спеціальні сенсори стежать за вашим положенням під час їзди і вимикають двигун, якщо кут нахилу вправо або вліво перевищує 45°, щоб уникнути небезпечних ситуацій. А інтелектуальна система керування акумулятором BMS подбає про те, щоб батарея вашого моноколеса заряджалася безпечно та залишалася у найкращому стані якомога довше.

У супроводі музики

Насолоджуйтесь улюбленою музикою в дорозі завдяки потужним подвійним динамікам, що включають низькочастотний та високочастотний драйвери. Просто підключіть свій смартфон до моноколеса по Bluetooth і програвайте треки зі своїх плейлистів, щоб скрасити свою подорож і додати їй ритму.

Віддалений контроль у додатку

Керуйте своїм транспортом та налаштовуйте всі його функції від лімітів швидкості до режимів освітлення у простому та зручному мобільному застосунку. Він дасть вам повний контроль над моноколесом і дозволить підтримувати його в оптимальному стані без зайвого клопоту.

Функціональні деталі

Це моноколесо створено з урахуванням як форми, так і функціональності. А тому кожна його деталь ретельно продумана та допомагає зробити ваші поїздки ще комфортнішими. Шиповані педалі забезпечують найкраще зчеплення з вашими ногами та керованість транспорту в будь-яку погоду. Міцна висувна ручка дозволяє легко котити колесо там, де на ньому проїхати неможливо. Великий дисплей відображає інформацію про потужність, швидкість та інші дані прямо під час їзди. Інтегрована підставка легко паркуйте своє колесо будь-де за допомогою вбудованої підставки.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Моноколесо

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Так

Система гальмування

Ні

Розташування гальмівної системи

Ні

Колір моделі

Чорний/Помаранчевий

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

40°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 5 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Моноколесо; Документация

Особливості

Вбудований динамік для трансляції музики; Вбудований динамік для трансляції музики; BMS нового покоління та механізми захисту батарей

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження