Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh

Код:732063
Є в наявності
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Моноколесо Kingsong KS-S19 1776Wh фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 999 ₴
99 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Король міста

Kingsong KS-S19 — це моноколесо нового покоління, створене для любителів пригод, які шукають захоплюючі враження від бездоріжжя, а заразом і легкість у повсякденних поїздках містом. Оснащене високопродуктивним двигуном потужністю 3500 Вт, акумулятором ємністю 1776 Вт*год і 18-дюймовим колесом із позашляховою шиною шириною 3 дюйми, воно забезпечує неперевершену стійкість та керованість на будь-якому типі місцевості. І має справді значний запас ходу — до 150 км на одному заряді! Але це ще не все: S19 також оснащений інноваційною підвіскою, яка забезпечує чудову амортизацію та плавність їзди для неперевершеного комфорту водія. А яскраві фари, вбудоване RGB підсвічування, потужні динаміки для прослуховування музики та налаштування через мобільний додаток зроблять ваші поїздки просто незабутніми. Будьте готові прийняти нові виклики та підкорювати нові вершини з KS-S19 від Kingsong – справжнього короля міста та монстра бездоріжжя.

Особливості:

  • Високопродуктивний двигун потужністю 3500 Вт
  • Максимальна швидкість 60 км/год
  • Максимальний запас ходу до 150 км
  • X-подібна підвіска для чудової амортизації
  • Інтелектуальна BMS із механізмами захисту батарей
  • Регульовані передні фари та 178 RGB світлодіодів
  • Додаток KingSong для налаштування та контролю
  • Аудіосистема із 4 динаміками для потужного звучання

Осідлати вітер

Насолоджуйтесь відчуттям потужності та швидкої їзди завдяки безщітковому двигуну нового покоління потужністю 3500 Вт (пікова потужність 6500 Вт). Він дозволяє моноколесу розвивати максимальну швидкість 60 км/год, що мона порівняти із середньою швидкістю автомобіля. Додайте до цього можливість долати схили з нахилом до 40° та відмінно збалансовану конструкцію, і ви отримаєте транспорт, який перетворить поїздки на роботу та пригоди на вихідних на справжнє задоволення.

Надпотужна батарея для по-справжньому далеких поїздок

Відстань не має значення, якщо у вас потужна батарея ємністю 1776 Вт*год. Вона забезпечує моноколесу максимальний запас ходу до 150 км на одному заряді, що дозволяє вам спокійно подорожувати, не турбуючись про розрядку акумулятора. А якщо ви трохи не розрахували або потрібно швидко підзарядити транспорт — у вас буде одразу 2 роз'єми для зарядки по 5А кожен, що дозволяє швидко поповнити запас енергії (за наявності додаткового зарядного пристрою).

Розумна система керування акумулятором

Акумулятор KS-S19 оснащений інтелектуальною системою керування Smart BMS, яка постійно контролює його стан за допомогою кількох механізмів захисту, щоб гарантувати безпеку користувача. Вона також значно підвищує ефективність заряджання акумулятора та подовжує його термін служби.

Більш плавний досвід поїздок

Незалежно від того, подорожуєте ви пересіченою місцевістю, долаєте круті підйоми або просто катаєтеся парком, це моноколесо стане захоплюючим і надійним засобом пересування. Kingsong KS-S19 оснащено сучасною системою підвіски від DNM з регульованим тиском повітря та пружиною, що забезпечує точне налаштування для оптимального комфорту користувача. Підвіска ефективно поглинає удари та вібрації, роблячи поїздки більш плавними, тому з S19 ви не просто їдете, ви ніби летите над землею.

Готовий до найскладніших трас

Kingsong S19, оснащений 18-дюймовим колесом із міцною позашляховою покришкою шириною 3 дюйми, гарантує відмінну прохідність на будь-яких дорожніх покриттях, включаючи асфальт, ґрунтові дороги та бездоріжжя. Конструкція S19 також включає накладки Power Pads для зручної та надійної фіксації ніг, допомагаючи краще зберігати баланс і стійкість.

Захоплюючі світлові ефекти

Увімкніть динамічне RGB освітлення, щоб зробити свої подорожі ще яскравішими. Охоплюючі корпус моноколеса з усіх боків 178 світлодіодів здатні відображати 16 мільйонів кольорів та різні спецефекти. Пульсуючи разом з музичним ритмом або просто переливаючись немов північне сяйво, підсвічування додасть блиску зовнішності Kingsong KS-S19 і дозволить вам ефектно виділитися з натовпу.

Потужні динаміки з об'ємним стереозвучанням

Динаміки, розташовані в задній частині колеса, також додадуть вашій подорожі драйву. Кожен з них оснащений твітером потужністю 15 Вт і басовим динаміком потужністю 20 Вт, що гарантує справді захоплююче стереозвучання. Слухайте улюблену музику в дорозі, роблячи подорож приємнішою.

Застосунок KingSong Smart Driving Manager

Контролюйте все прямо зі свого смартфона за допомогою застосунку KingSong. У ньому ви можете переглядати стан моноколеса, інформацію про батарею, пробіг, керувати світлом та RGB підсвічуванням, блокувати двигун, оновлювати прошивку та виконувати інші операції. Кожен аспект цього транспорту під вашим контролем.

Продуманий дизайн

Регульовані передні фари - 6 світлодіодних фар потужністю по 5 Вт кожна добре підсвічують дорогу в темряві. Кут нахилу фар можна регулювати в діапазоні 15° залежно від швидкості руху та умов навколишнього середовища. Заднє освітлення - яскравий задній стоп-сигнал робить вас помітнішим на дорозі, а покажчики повороту допомагають оточуючим краще зрозуміти ваші маневри. Шиповані педалі гарантують, що навіть при поїздках у негоду ви, як і раніше, будете впевнено стояти на S19 і керувати кожним його рухом. Сенсорний перемикач із захистом від холостого обертання - коли ви піднімаєте транспорт за вбудовану ручку, двигун зупиняється, щоб запобігти холостому обертанню колеса, що безпечніше та надійніше. Матричний екран (32 x 32 точки) чітко відображає всю інформацію, необхідну для водіння, включаючи потужність, швидкість та інші дані. Нова ручка підвищеної міцності дозволяє легко переміщати моноколесо поруч із собою за потреби.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Моноколесо

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Так

Система гальмування

Ні

Розташування гальмівної системи

Ні

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

40°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 7-8 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Моноколесо; Документация

Особливості

Розміри: 540 х 320 х 790 мм; Інтелектуальна BMS із механізмами захисту батарей; Регульовані передні фари та 178 RGB світлодіодів; Аудіосистема із 4 динаміками для потужного звучання; Додаток KingSong для налаштування та контролю

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження