Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Моноколесо Ninebot Z10

Код:658633
Немає в наявності
Моноколесо Ninebot Z10 фото
Моноколесо Ninebot Z10 фото
Моноколесо Ninebot Z10 фото
Моноколесо Ninebot Z10 фото
cashback iconКешбек 599 ₴
59 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ninebot Z10 пропонує незабутні враження від поїздок як в міських умовах, так і на бездоріжжі. Завдяки пневматичної шині товщиною 4,1 дюйма вам буде забезпечено сталий рух, і ніколи не доведеться турбуватися про невеликі дорожні перешкоди. Легко можна їздити в наступних умовах: бруд, плоске покриття, схили і нерівності. Ninebot Z10 спроектований як «дорожній верблюд», який дозволяє вам зробити поїздку на відстань до 90 км за один раз.

 

Автоматичне оптичне індукційне світлодіодне підсвічування, задні ліхтарі і світло на ступиці колеса забезпечать вам безпечну поїздку. Ninebot Z10 обладнаний інтелектуальною системою управління батареями, яка дозволяє захистити батарею від перегріву, перенапруги і зниження напруги, гарантуючи, що батарея буде залишатися в гарному стані.

 

Ninebot Z10 не розчарує ваш ентузіазм в подорожах. Немає жодного продукту Segway, який би працював швидше, ніж цей.

 

18-дюймовий міцне структуроване колесо, оснащене пневматичною шиною товщиною 4,1 дюйма, забезпечує хорошу поїздку як в міських умовах, так і по бездоріжжю.

 

Представлена модель моноколеса володіє найпотужнішими характеристиками. Електроколесо виглядає дуже стильно і підтримує всі сучасні функції. Їм можна управляти через смартфон по бездротовому зв'язку Bluetooth. Конструкцією передбачено спеціальне кріплення для екшн-камери, щоб користувач запам'ятав всі свої емоції від їзди на цьому транспортному засобі.

 

Електроскутер отримав вражаючий за своєю потужністю мотор на 1800 Вт. Максимальна швидкість - 45 км/ч. Батарея на 950 ВтГ дає можливість проїхати до 90 км на одному заряді. При цьому апарат є справжнім всюдиходом - колесо з широкою покришкою має чудове зчеплення і стійкість. Стандарт захисту IP 54 і наявність бризковика роблять можливими поїздки по снігу і під час дощу.

 

Моноцикл забезпечує максимальну безпеку і комфорт. Високоміцний корпус надійно оберігає техніку від будь-яких пошкоджень. Педалі оснащені не ковзає покриттям. Для їзди в темряві присутній яскрава світлодіодна фара і бічна підсвічування. За допомогою ергономічної ручки апарат зручно переносити через перешкоди або котити поруч.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Моноколесо

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Підвіска

Жорстка

Система гальмування

Гіроскопічна

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Потужність мотора
Кут підйому

25°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Час зарядки

До 10 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Ні

Наявність підсвітки

Так

Особливості

Пиловологозахищений корпус IP54; Наявність Bluetooth 4.0; Телескопічна ручка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків