Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Морозильна камера Liebherr GP 1376

Код:712032
Немає в наявності
Морозильна камера Liebherr GP 1376 фото
Морозильна камера Liebherr GP 1376 фото
Морозильна камера Liebherr GP 1376 фото
Морозильна камера Liebherr GP 1376 фото
Морозильна камера Liebherr GP 1376 фото
Морозильна камера Liebherr GP 1376 фото
cashback iconКешбек 149 ₴
14 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Морозильна камера Liebherr GP 1376

Потужний місткий морозильний агрегат з відносно невеликими розмірами. Об'єм камери 104 літри. Цього цілком достатньо для якісного заморожування великої кількості натуральних, повних вітамінів та мінералів сезонних ягід, овочів та фруктів. Конструктивні можливості моделі GP 1376 дозволяють встановити морозильну камеру впритул до стіни або у спеціальну нішу. Камера Liebherr оснащена звуковою та оптичною сигналізацією несправностей, яка вчасно попередить вас про можливі проблеми в роботі приладу. Управління у Liebherr GP 1376 електронне, кнопкове та гранично просте. Температурні показники встановлюються з точністю до градуса та виводяться на світлодіодний дисплей MagicEye.

Модель, особливості

Морозильна камера Liebherr GP 1376 — надійна техніка німецького виробника, яка надовго збереже свіжість заморожених продуктів. Модель GP 1376 — це неперевершений дизайн, економічність та ефективна робота. Особливість компактної морозильної камери полягає в автономній роботі протягом 23 годин, LCD дисплеї та особливих функціях, наприклад «Захист від дітей». Модель має високий клас енергоспоживання А++ з відмінними показниками економічності. Така техніка зберігає 45% і більше електроенергії, порівняно зі схожими моделями. Кліматичний клас SN-T робить Liebherr GP 1376 універсальною технікою, яку можна поставити практично будь-де. Клас дозволяє холодильнику показувати найкращі результати в діапазоні температур від + 10 до +43 °С.

Зовнішній вигляд

Корисний об'єм морозильної камери становить 103 літри. Вона зручно вмістить продукти та збереже їхню свіжість. Liebherr GP 1376 — окремостояща модель з габаритами 55.3 x 85.1 x 62.4 см. Компактних розмірів достатньо для правильного заморожування великої кількості натуральних сезонних ягід, овочів та фруктів, багатих на вітаміни та мікроелементи. Завдяки конструкції модель Liebherr GP 1376 можна розмістити впритул до стіни або готової ніші.

Інноваційні технології

Морозильник Liebherr GP 1376 оснащений безліччю унікальних технологій:

  • MagicEye;
  • FrostControl;
  • SuperFrost;
  • SmartFrost;
  • VarioSpace;
  • FrostProtect;
  • FrostSafe.

MagicEye

MagicEye — революційна сенсорна панель, за допомогою якої ви одним дотиком налаштуєте температуру в обох камерах.

FrostControl

Оцініть якість та термін зберігання заморожених продуктів після тривалого вимкнення. Функція відображає найвищу температуру в морозильній камері.

SuperFrost

Технологія SuperFrostзнижує температуру морозильної камери до -32°С, щоб швидко заморозити продукти без втрати вітамінів. Функція вимикається автоматично через 65 годин роботи.

SmartFrost

SmartFrost — інновація, з якою ви забудете про іній на стінках холодильника та продуктах. Скорочення утворення інею вдалося досягти завдяки випарнику, який винесено за межі корпусу морозильної камери.

VarioSpace

Технологія VarioSpace створена спеціально для зберігання продуктів великих та нестандартних розмірів. Усі полиці та контейнери виймаються, щоб звільнити ще більше місця.

FrostProtect

FrostProtect — незамінна технологія для морозильних камер, які розташовані на дачах, заміських будинках або на балконах. Завдяки їй, техніка працює бездоганно при температурі навколишнього середовища -15°С.

FrostSafe

FrostSafe — геніальний винахід Liebherr. Це ящики з екологічного пластику, які запобігають попаданню теплого повітря до охолоджених продуктів, підтримуючи ідеальну температуру зберігання.

Характеристики

Основні характеристики

Тип холодильника
Тип управління
Загальний об'єм

103 л

Функції

Регульовані ніжки

Акустичний сигнал про несправності

Захист від дітей

Спосіб установки

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

151 кВт/рік

Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Немає

Хладагент

R-600a

Морозильне відділення

Об'єм морозильної камери

103 л

Система охолодження морозильної камери

Статична

Потужність заморожування
Кількість відділень

4

Система розморожування морозильної камери

Ручний

Фізичні характеристики

Висота
Ширина
Глибина
Вага

42 кг

Колір корпусу