Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER)

Код:729954
Є в наявності
Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER) фото
Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER) фото
Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER) фото
Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER) фото
Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER) фото
Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER) фото
Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER) фото
Морозильна камера Miele FN 4772 E ws (37477254OER) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Новинка
cashback iconКешбек 748 ₴
74 890
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Морозильна камера Miele FN 4772 E ws

Miele FN 4772 E ws — висококласна морозильна камера з містким відділенням та масою корисних функцій. Вона має загальний об'єм 278 літрів і 7 висувних ящиків, у тому числі і ящик XXL розміру, що дає вам достатньо місця для зберігання великої кількості запасів. Функція NoFrost забезпечує оптимальне охолодження без намерзання льоду, а SuperFrost дозволяє у найкоротші терміни заморозити навіть велику кількість продуктів. Завдяки системі VarioRoom можна замінювати або знімати ящики, що забезпечує максимально можливу гнучкість при зберіганні продуктів у морозильній камері. Зручне сенсорне керування дозволить легко налаштовувати роботу пристрою, а особливий дизайн та функція SoftClose подбають про тихе та дбайливе закриття дверей щоразу. Завдяки ж сучасному дизайну морозильна камера Miele FN 4772 E ws ідеально впишеться в будь-який простір.

Особливості:

  • Система NoFrost – робота без розморожування
  • 7 висувних ящиків, у тому числі й ящик XXL для особливо великих заморожених продуктів
  • Легке відчинення дверцят — EasyOpen
  • Швидке та дбайливе заморожування продуктів – SuperFrost
  • Сенсорна панель керування Sensor Touch
  • Підтримка Miele@home та WiFiConn@ct
  • Функція SoftClose для плавного закривання дверцят
  • Звукове нагадування про незачинені дверцята
Miele FN 4772 E ws

Розморожування залишилося в минулому

Система NoFrost позбавить вас зайвої роботи з обслуговування цієї морозильної камери. Для охолодження вона використовує холодне сухе повітря, яке постійно циркулює всередині, що забезпечує рівномірний розподіл температури і запобігає утворенню льоду. Це означає відсутність намерзлого льоду на заморожених продуктах і дозволяє легко відкривати та закривати ящики, яким не заважатимуть шари льоду на внутрішніх стінках камери. NoFrost забезпечує максимальну зручність заморожування продуктів та звільняє від необхідності розморожувати пристрій – назавжди.

Більше місця для особливо великих продуктів

Отримайте більше місця для заморожених продуктів. Дуже високий ящик морозильної камери розміру XXL забезпечує помітно більший об'єм. Це дає вам більше місця та гнучкість для зберігання заморожених продуктів.

Суперзаморожування

Функція SuperFrost дозволяє швидко заморозити навіть великі обсяги продуктів, що є ідеальним рішенням для користувачів, яким потрібно зберігати багато продуктів, а також для великих сімей. Крім цього, вітаміни, поживні речовини та смак у заморожених із SuperFrost свіжих продуктах зберігаються якнайкраще.

Легке відкриття та плавне закриття дверей

Оцініть комфорт від використання преміальної техніки Miele. Елегантна ручка EasyOpen оснащена важельним механізмом, що дозволяє легко відкрити двері. А завдяки SoftClose, інноваційній системі зачинення дверей від Miele, двері морозильника зачиняються безшумно, нібито самі по собі, м'яко і делікатно.

Miele FN 4772 E ws

Система Vario Room

VarioRoom дозволяє легко зберігати навіть об'ємні заморожені продукти. Ящики всередині морозильника можна міняти місцями або знімати, щоб забезпечити максимальну гнучкість при зберіганні заморожених продуктів. Таким чином, ви можете налаштувати простір усередині морозильної камери відповідно до своїх індивідуальних потреб.

Режим вечірки

Режим «Вечірка» корисний, якщо вам потрібно швидко охолодити або заморозити велику кількість їжі та напоїв, а також приготувати кубики льоду, наприклад, якщо ви очікуєте на велику кількість гостей. У цьому режимі функція Super Frost включається автоматично і морозильна камера швидко охолоджується до мінімальної температури.

Режим «Шаббат»

Цей режим служить підтримці релігійних звичаїв. Активуйте його, і при відкритті дверцят приладу внутрішнє освітлення, всі звукові сигнали та відображення фактичної температури вимикаються. При цьому режим «Шаббат» жодним чином не впливає на роботу морозильної камери, оскільки компресор продовжує працювати.

Розумна техніка для вашого будинку

Хочете ще більше спростити своє повсякденне життя і зробити його ще розумнішим? Морозильна камера підтримує інноваційну систему Miele@home, яка дозволить розкрити весь потенціал вашої техніки Miele. Вона дозволяє зручно та безпечно поєднати всю інтелектуальну побутову техніку Miele у єдину мережу. Техніка підключається до мережі через домашній Wi-Fi-маршрутизатор та хмару Miele Cloud. Управління просте – за допомогою програми Miele, голосового управління або інтеграції з існуючими рішеннями «Розумного дому».

Miele FN 4772 E ws

Характеристики

Основні характеристики

Тип холодильника
Тип управління

Сенсорне внутрішнє

Зі смартфона

Загальний об'єм
Функції

Перевішувальні двері

Сигналізація відкритих дверей

Спосіб установки
Додаткова інформація

функція блокування; Акустичний/оптичний сигнал зміни температури; Індикація збою живлення морозильної камери; Двері: Soft Close; Ручка: EasyOpen; Система Vario Room; функція Super Frost; Технологія No Frost; FrostProof; Тип керування: Sensor Touch; Режим "Шаббат"; Режим «Вечірка»

Додаткові характеристики

Енергоспоживання

247,8 кВт/рік

Клас енергоспоживання

E

Кліматичний клас

SN-N-ST-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Хладагент

R-600a

Морозильне відділення

Об'єм морозильної камери

271 л

Система охолодження морозильної камери
Кількість відділень

7

Система розморожування морозильної камери

No Frost

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

185,5 х 60 х 67,5 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

64,7 кг

Колір корпусу
Комплектація

Морозильна камера, інструкція, гарантія, форма для льоду

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера