Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мультиварка-скороварка Moulinex CE501132

Код:661679
Очікується
Мультиварка-скороварка Moulinex CE501132 фото
Мультиварка-скороварка Moulinex CE501132 фото
Мультиварка-скороварка Moulinex CE501132 фото
Мультиварка-скороварка Moulinex CE501132 фото
Мультиварка-скороварка Moulinex CE501132 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смачно. Швидко. Зручно

Moulinex CE501132 – функціональна мультиварка-скороварка, яка візьме на себе більшість етапів приготування їжі. Поки улюблені страви готуються в автоматичному режимі, ви зможете відпочивати або займатися іншими важливими справами. Крім того, створення кулінарних шедеврів з цим кухонним помічником займе менше часу, а чаша з керамічним покриттям прослужить довго і не вплине на склад продуктів.

 

Особливості:

  • 21 автоматична програма приготування
  • 5-літрова чаша з керамічним покриттям
  • Автопідтримка температури протягом 24 годин
  • Відкладений запуск до 24 годин
  • Блокування кришки та автоспуск пари
  • Книга рецептів у комплекті
 

Товстостінна чаша

У пристрої використовується чотиришарова чаша з товщиною стінок в 1,8 міліметра, що гарантує рівномірний розподіл тепла по всій ємності. Об’єм у 5 літрів дозволяє готувати навіть на велику сім'ю, а керамічне покриття вирізняється антипригарними властивостями, надійністю і не містить шкідливих речовин.

 

Економія часу

Одна з головних переваг цієї моделі – швидкість приготування страв. За цим показником Moulinex CE501132 значно перевершує класичні мультиварки. Цього вдалося досягти завдяки обробці парою під тиском, яка проникає всередину продуктів. До того ж, з такою технологією м'ясо та риба стають ніжнішими і не втрачають своєї соковитості.

 

Дива кулінарії

Кухонний помічник дає можливість варити найрізноманітніші супи та каші, готувати на пару м'ясо, рибу та овочі, тушкувати і обсмажувати продукти, розігрівати готові страви, радувати домашніх апетитною випічкою та йогуртами. Всього доступна 21 програма приготування. Просто завантажте інгредієнти та виберіть потрібний режим, далі про все подбає автоматика.

 

Більше варіантів

Окремої уваги заслуговує програма «Мультишеф». Вона створена для справжніх кулінарів, які не бояться експериментувати. У цьому режимі можна встановлювати час готування у діапазоні від 15 до 240 хвилин, і температуру від 40°C до 160°C, з кроком у 10°C. Можливості для кулінарної творчості з Moulinex CE501132 обмежені лише вашою фантазією.

 

Додаткові можливості

Якщо ви пішли у справах під час приготування і трохи затрималися, не варто турбуватися. Щоб їжа не охолола до вашого приходу, мультиварка-скороварка може підтримувати температуру готової страви до 24 годин. Початок готування теж можна відкласти на період до 24 годин, якщо ви хочете щоб частування було готове до певного часу.

 

Повна безпека

Щоб убезпечити користувачів від опіків, мультиварка-скороварка отримала термоізольовану кришку з функцією блокування. Вона запобігає випадковим опікам під час приготування їжі під тиском. Також рівень тиску пари всередині пристрою автоматично контролюється для своєчасного скидання.

 

Простий догляд

Підтримувати мультиварку у чистоті так само просто, як і готувати з нею. А все завдяки тому, що чаша з міцним керамічним покриттям виконана знімною. Після використання її можна очищувати під проточною водою, використовуючи мийні засоби для посуду. Сам корпус пристрою достатньо протерти вологою серветкою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Об'єм
Кількість програм

21

Тип покриття чаші
Функціонал

Стерилізація посуду

Пастеризація

Тушіння

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Йогурт

Жарка

Пароварка

Експлуатація

Управління

Кнопкове

Дисплей

Є

Таймер

Є

Програми приготування

Йогурт

Тушкування

Рис

Крупи

Жарка

Плов

Випічка

Каша

Пар

Суп

Мультишеф

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Колір корпусу
Вага

5,2 кг

Габарити (ВхШхГ)

34 х 32 х 31 см

Завантаження