Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель для мікрофону HyperX XLR

Код:717201
Є в наявності
Кабель для мікрофону HyperX XLR фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 12 ₴
1 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HyperX XLR Cable (6Z2B9AA)

HyperX XLR – це міцний кабель XLR, створений для професіоналів, які хочуть підключити своє високоякісне аудіо та відеообладнання. З литим цинковим 3-контактним роз'ємом і спіральним екрануванням в обплетенні ви отримаєте хорошу якість та чіткість сигналу. Крім того, кабель був розроблений для довговічного використання та оснащений фірмовими фіксаторами натягу для запобігання пошкодженням від різких ривків. І дозволяє правильно організувати свої з'єднання за допомогою добре помітних кабельних міток, що входять до комплекту та допомагають легко знаходити потрібний вам кабель серед інших. Завдяки цьому HyperX XLR можна назвати ідеальним XLR кабелем для стримерів і всіх, хто професійно працює зі звуком.

Особливості:

  • 3-метровий кабель XLR з конекторами «тато-гніздо»
  • 3-контактний роз'єм із цинкового лиття під тиском
  • Матеріал провідників: безкиснева мідь (OFC)
  • Міцний кабель для важких умов експлуатації
  • Яскраві ідентифікаційні бирки для кабелю у комплекті

XLR-кабель професійного рівня

Кабель HyperX XLR виготовлений з безкисневої міді стандарту 24AWG та має плетене спіральне екранування, що разом забезпечує високу чіткість та чудову якість сигналу для підключених пристроїв. І при цьому за помірною ціною. Практичний варіант для всіх, хто прагне створювати контент професійної якості.

Ідеально підходить для стримерів та інших висококласних систем

Цей кабель був розроблений для стримерів та інших користувачів, які потребують акуратного з'єднання XLR, але яким не потрібні кабелі великої довжини. І сумісний з безліччю пристроїв, наприклад мікрофоном HyperX ProCast і більшістю XLR пристроїв.

Довговічний та надійний

Завдяки фірмовим фіксаторам натягу, що допомагають кабелю витримувати різкі вигини та ривки, цей аксесуар може похвалитися високою міцністю та може забезпечити довгий термін служби.

Яскраві ідентифікаційні бирки для організації кабелів

Миттєво дізнавайтеся, який кабель з'єднує точку А з точкою Б, за допомогою набору з 3 яскравих кабельних ідентифікаційних міток.

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета

Кабель

Бездротові інтерфейси

Ні

Додаткова інформація

3-метровий кабель XLR з конекторами тато-гніздо; 3-контактний роз'єм із цинкового лиття під тиском; Матеріал провідників: безкиснева мідь (OFC); Міцний кабель для важких умов експлуатації

Габарити і колір

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера