Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Мікрофон Fifine E2W

Код:725987
Є в наявності
Мікрофон Fifine E2W фото
Мікрофон Fifine E2W фото
Мікрофон Fifine E2W фото
Мікрофон Fifine E2W фото
Мікрофон Fifine E2W фото
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-38%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴
1 599
999
Колір
Black фото
Black&White фото
Pink фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чіткий гучний звук

Оснащений добре сконструйованим вбудованим динаміком, караоке-мікрофон для співу видає досить гучний звук. Ваш вокальний голос можна почути яскраво навіть на вулиці, як чистий звук із кімнати караоке. Суперкардіоїдний шаблон пригнічує навколишні шуми для отримання яскраво чистого звуку. Друзі та родина навколо вас почуватимуться такими ж прекрасними, ніби ви співаєте на живому концерті.

Кілька звукових ефектів

5 видів зміни голосу (жіночий, чоловічий, дитячий, магічний голос і оригінальний голос) інтегровані в бездротовий мікрофон Bluetooth, що дає вам простий спосіб змінити свій голос коротким натисканням кнопки. Вам і вашим друзям легше зануритися в роль, співаючи чи граючи. Повністю насолоджуйтесь розслабленням та щастям, виконуючи за допомогою мікрофона пісні зміненим голосом та слухаючи їх через динамік.

Кероване RGB-освітлення

Портативний бездротовий караоке-мікрофон для дорослих має чотири види RGB-режимів (кольорове освітлення, зміна одного кольору, динамічний градієнт, вимкнене світло), показує більше семи кольорів. Віддайте перевагу тому режиму, який вам подобається, щоб зробити атмосферу караоке більш чудовою, наче ви перебуваєте на сяючій концертній сцені. Танцюйте зі світлом і ритмом музики з портативного мікрофона.

Довгий час відтворення

Вбудована акумуляторна батарея високої ємності забезпечує караоке-мікрофону понад 5 годин відтворення. Довгий час автономної роботи мікрофону для караоке подовжує веселі години вашої домашньої вечірки або невеликих зборів. Це дає вам можливість вільно відпочити з сім'єю та друзями, не турбуючись про те, що вечірка буде перервана через розряджену батарею.

Bluetooth/Aux-In Connection

Стабільна передача Bluetooth 5.2 забезпечує миттєве сполучення між бездротовим мікрофоном і вашим пристроєм. Чудово сумісний із планшетами/iPad, ноутбуками, мобільними телефонами iOS iphone та смартфонами Android, бездротовий мікрофон для співу позбавляється традиційного єдиного підключення, але оснащений бездротовим зв’язком і 3,5-міліметровим входом Aux. Бездротовий робочий діапазон 10 метрів дає більше свободи співу під час занять у дворі чи кемпінгу.

Широке використання

Стильний та портативний бездротовий караоке-мікрофон для дітей виготовлений з легкого матеріалу та поєднує в собі сам мікрофон й динамік. Налаштуйте гучність, щоб отримати потрібний рівень звуку, і ви зможете створити більше ритмів для співу. Основні функції цього бездротового мікрофона відмінно підходить як дорослим, щоб позбавити їх турбот, так і дітям, щоб вони могли відчути себе справжніми співаками. Гідний вибір для святкового подарунка для любителів співу різного віку.

  • Номінальна потужність: 5 Вт
  • Ємність літієвої батареї: 1000mAh /3.7V
  • Версія BT: BT 5.0
  • Робочий діапазон: 32.8ft (10m)
  • Чутливість мікрофона: 48 (±1/±3) дБВ/Па
  • Частотна характеристика мікрофона: 100-10Khz
  • Діаграма спрямованості мікрофона: Суперкардіоїдна полярна діаграма спрямованості

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета
Бездротові інтерфейси
Провідні інтерфейси та роз'єми

AUX

Додаткова інформація

Номінальна потужність: 5 Вт; Місткість літієвої батареї: 1000mAh /3.7V; Робочий діапазон: 10 м; Чутливість мікрофона: 48 (±1/±3) дБВ/Па; Частотна характеристика мікрофона: 100-10 кГц; Суперкардіоїдна полярна діаграма спрямованості

Живлення

Джерело живлення
Автономність

До 6 годин

Габарити і колір

Колір

Біло-чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Мікрофон Fifine E2W