Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків11
Задати питання

М'ясорубка Moulinex ME111032

Код:677361
Є в наявності
М'ясорубка Moulinex ME111032 фото
М'ясорубка Moulinex ME111032 фото
М'ясорубка Moulinex ME111032 фото
М'ясорубка Moulinex ME111032 фото
М'ясорубка Moulinex ME111032 фото
М'ясорубка Moulinex ME111032 фото
ЦеЗнижки
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-28%
Вигода 1 100 ₴
cashback iconКешбек 27 ₴
3 899
2 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужна та функціональна помічниця

М’ясорубка Moulinex ME111032 — це електрична модель від перевіреного популярного виробника, яка володіє відмінною функціональністю і забезпечує високу продуктивність. Привабливий дизайн, надійна конструкція, безпека й довговічність безсумнівні переваги даної м'ясорубки. Спеціальна насадка для ковбасних виробів та 2 решітки збільшують функціональність приладу.

 

Стійка та ергономічна м'ясорубка

М'ясорубка Moulinex ME111032 була розроблена для максимально комфортного використання у приготуванні смачного якісного фаршу та подрібнення інших продуктів, наприклад, овочів. Класичний корпус має компактні розміри і витончені лінії. Ніжки мають присоски, що гарантує стійкість та надійну фіксацію на будь-якій робочій поверхні кухні. На корпусі м'ясорубки є зручна ручка для легкого переміщення. Міцні сучасні матеріали, з яких виготовлена модель, стійкі до пошкоджень та дії вологи.

 
 

Висока продуктивність

М’ясорубка Moulinex ME111032 допоможе швидко впоратися з підготовкою інгредієнтів для улюблених страв. За допомогою даної м'ясорубки ви легко зможете перемолоти до 1,7 кг м'яса за хвилину. Потужний двигун на 1400 Вт забезпечує таку високу продуктивність. Тому м'ясо будь-якої структури буде легко перемолоти. Ви зможете вибрати необхідну зернистість для фаршу за допомогою двох металевих насадок-решіток. Швидке приготування страв за допомогою м'ясорубки Moulinex дозволить вам заощадити час та зусилля.

 

Просте та зрозуміле керування

М'ясорубкою Moulinex ME111032 дуже зручно керувати. Виробник подбав про комфорт використання і забезпечив модель простою системою керування. На бічній грані корпусу розташований перемикач за допомогою якого ви зможете увімкнути/вимкнути м'ясорубку, а також активувати реверс. Реверсивний рух вала м'ясорубки дозволяє легко витягти залишки подрібнених продуктів або сторонній предмет, що випадково потрапив у прилад.

 
 

Безпека та довговічність

М’ясорубка Moulinex ME111032 має надійний потужний та захищений двигун. Виробник подбав про його довговічність, тому він захищений від пошкодження через можливі перевантаження. Тому ви можете не турбуватися, що у момент високого навантаження прилад вийде з ладу. При виникненні ймовірності перегріву двигуна через занадто активну роботу м'ясорубка автоматично вимкнеться. Завдяки захисту від перегріву прилад служитиме вам довгий час.

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність
Матеріал корпусу
Матеріал лотка

Пластик

Матеріал насадок

Нержавіюча сталь

Максимальна потужність

1400 Вт

Кількість решіток

2 шт

Колір

Функціональні особливості

Насадки
Барабани для терки/шинкування

Ні

Барабан для нарізки кубиками

Ні

Реверс

Так

Відсік для зберігання шнура

Ні

Відсік для зберігання аксесуарів

Немає

Розміри та комплектація

Вага

2.3 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії М'ясорубка Moulinex ME111032