Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Задати питання

Ігрова миша Razer DeathAdder V2 (Black) RZ01-03210100-R3M1

Код:662784
Немає в наявності
Ігрова миша Razer DeathAdder V2 (Black) RZ01-03210100-R3M1 video preview
Ігрова миша Razer DeathAdder V2 (Black) RZ01-03210100-R3M1 фото
-20%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ергономіка поза конкуренцією

Razer DeathAdder V2 — оновлена культова миша, створена справжньою зброєю зі смертоносними вигинами та вбивчими лініями, яка просто пожирає фраги. З абсолютно новим сенсором та перемикачами, з полегшеною конструкцією — для нового покоління високопродуктивних ігор.

Оптичний перемикач

Використовуючи інфрачервоний світловий промінь для реєстрації кожного кліку, перемикачі ігрової миші Razer DeathAdder V2 забезпечують час відгуку 0,2 мілісекунди. Оскільки більше не потрібен традиційний фізичний контакт, ця форма спрацьовування надає більш точний контроль і бездоганне виконання команд.

Сенсор Razer Focus+

Покращений сенсор має роздільну здатність 20 000 DPI з точністю 99,6%, відстежуючи навіть найменші рухи миші. Завдяки своїм інтелектуальним функціям, сенсор став більш точним, дозволяючи домогтися високої влучності для хедшотів.

Кабель Razer SpeedFlex

Кабель має більшу гнучкість і створює мінімальний опір, тому ви можете виконувати більш швидкі та плавні рухи мишкою для максимального контролю у грі.

Тактильне колесо прокручування

Ідеально налаштоване для чіткого позиціювання прокрутки при нижчому опорі, тому швидке перемикання між зброєю і виконання розстрибки стане на рівні рефлексів.

8 програмованих кнопок

Ця ігрова миша має 8 програмованих кнопок, які налаштовуються за допомогою програми Razer Synapse 3, надаючи доступ до макросів та додаткових функцій.

Плавні рухи

Насолоджуйтесь плавним рухом миші по будь-якій поверхні за допомогою ніжок для миші, виготовлених з матеріалу, який використовується для антипригарних покриттів.

Покращена вбудована пам'ять

Записуйте і зберігайте до 5 профілів налаштувань у вбудованій пам'яті та використовуйте їх у будь-якому місці, щоб завжди бути готовим до бою.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші

Середня

Тип датчику
Джерело живлення

Мережа

Довжина дроту

2,1 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

8

Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

20000 dpi

Прискорення

50 G

Додаткова інформація

Оптичний датчик Razer Focus+; Швидкість відстеження: до 650 IPS; Оптичні перемикачі Razer з терміном служби до 70 мільйонів кліків; Надміцні гумові бічні вставки; Великі ніжки миші з 100% PTFE; Регулювання чутливості на льоту; Гібридне хмарне сховище і вбудована пам'ять (до 4 + 1 профілів); RGB підсвічування; Розширені можливості регулювання сепарації (підйому / посадки); Підтримка Razer Синапсе 3

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Габарити

12,7 x 6,2 x 4,3 см

Вага

82 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова миша Razer DeathAdder V2 (Black) RZ01-03210100-R3M1