Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Миша Dell WM615

Код:688912
Немає в наявності
Миша Dell WM615 фото
Миша Dell WM615 фото
Миша Dell WM615 фото
Миша Dell WM615 фото
Миша Dell WM615 фото
cashback iconКешбек 12 ₴
1 289

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Унікальний дизайн. Винятковий комфорт.

Dell WM615 – це сучасна бездротова миша, яка переосмислює звичну всім форму, щоб забезпечити користувачеві найвищий рівень продуктивності і комфорту. Вона поєднує в собі високу швидкість реакції, зручні елементи управління та інноваційний дизайн, що дозволяє легко перейти від робочого режиму до надпортативного, щоб її можна було легко взяти з собою куди завгодно. З мишею Dell WM615 ви зможете підвищити продуктивність і спокійно працювати практично в будь-яких умовах.

 

Вигнута конструкція для вашого комфорту

Для більшої зручності миша Dell WM615 має вигнуту форму, яка зручно поміщається в долоні. Тому користувач може довше працювати або грати без зайвого напруження зап'ясть або кистей рук. А всі елементи управління, тобто права і ліва кнопки та сенсорна смуга прокрутки, розташовані в межах легкої досяжності, що робить аксесуар зручним у використанні.

 

Унікальний дизайн

Оригінальна конструкція з задньою панеллю, що може обертатися, робить цю мишу не тільки зручною, але й практичною. Щоб увімкнути маніпулятор досить просто повернути пластину за годинниковою стрілкою і можна приступати до роботи. А повернувши ще раз, ви не тільки вимкнете аксесуар, але й зможете легко прибрати його до сумки або рюкзаку, щоб взяти з собою в офіс, улюблену кав'ярню, додому або в дорогу.

 

Точна і надійна робота

Завдяки сенсорній смузі прокрутки, інфрачервоному світлодіодному датчику стеження і гладким зонам лівої та правої кнопок мишка забезпечує точну і надійну роботу з будь-яким контентом. Вона дозволяє швидко переміщатися, легко копіювати і в цілому працювати більш продуктивно.

 

Просте і швидке налаштування

Передова технологія Bluetooth® SMART дозволяє швидко і легко підключити мишу до комп'ютерів з підтримкою Bluetooth 4.0. Створіть пару з комп'ютером і можете відразу починати роботу, без інсталяції додаткових програм.

 

Сумісність з популярними операційними системами

Високопродуктивна і надпортативна миша Dell WM615 сумісна практично з усіма портативними пристроями на платформах Windows® 8/8.1/10 з використанням модуля Bluetooth 4.0. * Тому її можна використовувати з комп'ютерами, ноутбуками або планшетами самих різних виробників.

 

Функція подовження терміну служби батареї

Щоб дарма не витрачати енергію під час періодів простою, мишу забезпечили особливим режимом роботи, який служить для економії заряду батареї. Якщо маніпулятор залишається неактивним протягом 5 хвилин, він автоматично переходить у Сплячий режим. А щоб знову активувати мишу, досить просто порухати нею або натиснути на ліву чи праву кнопку.

  * Модель також може підтримувати ПК на Windows® 7 і була протестована з деякими ПК Dell з Windows® 7 та модулем Bluetooth 4.0. Будь ласка, оновіть драйвери Bluetooth вашого ПК до останньої версії перед підключенням миші. Зверніть увагу, що системи, що використовують більш ранні версії Bluetooth, несумісні з маніпулятором.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Інтерфейс
Кількість кнопок

3

Ергономіка
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

1600 dpi

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

57.4 x 116.5 x 29.6 мм

Вага

169 г

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків