Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша Logitech Wireless M235 (Gray) 910-002201

Код:698351
Немає в наявності
Миша Logitech Wireless M235 (Gray) 910-002201 фото
Миша Logitech Wireless M235 (Gray) 910-002201 фото
Миша Logitech Wireless M235 (Gray) 910-002201 фото
cashback iconКешбек 9 ₴
999
Колір
Gray фото
Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ВАШ ВІРНИЙ СУПУТНИК

Невелика портативна модель M317 добре підходить для роботи як вдома, так і в дорозі. Її можна використовувати в обмеженому просторі (вона відмінно виконує відстеження практично на будь-якій поверхні); ця миша також підійде користувачам з маленьким розміром рук і дітям — наприклад, для домашнього навчання. Ця миша проста у керуванні і сумісна з більшістю операційних систем. Вона не потребує ніякого налаштування, а підключення виконується за лічені секунди.

 

КОМПАКТНА КОНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ РОБОТИ

Миша M317 дозволяє працювати тривалий час, не відчуваючи втоми. Її зручна ергономічна конструкція повторює вигини ваших долонь. Миша підходить для користувачів, які працюють як правою, так і лівою рукою (перемикання функцій кнопок здійснюється за допомогою додатка Logitech Options).

 

ТОЧНЕ КЕРУВАННЯ, ПРОСТА НАВІГАЦІЯ

Контрольоване порядкове прокручування спрощує навігацію. Оцініть точні рухи миші практично на будь-якій поверхні — оптичний датчик забезпечує плавне вивірене керування курсором.

 

КРАЩЕ СЕНСОРНОЇ ПАНЕЛІ

Додайте мишу M317 до комплекту використовуваного обладнання — і ви зможете виконувати максимальний обсяг роботи у короткі терміни. Згідно з нещодавно проведеними дослідженнями продуктивність роботи користувачів ноутбуків, які обрали цю мишу замість сенсорної панелі, була на 50% вище, а виграш у швидкості склав 30%.

 

ПРОСТЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ PLUG-AND-PLAY

Модель M317 сумісна з більшістю операційних систем — Windows®, macOS та Linux® — і, крім того, може використовуватися з Chromebook™, що підтверджено сертифікатом Works With Chromebook. Просто вставте приймач в USB-порт комп'ютера або ноутбука — і можна відразу ж починати роботу. Приймач забезпечує надійне та стабільне підключення у радіусі до 10 метрів.

 

ВИБІР МІСЦЯ І ПРИВОДУ ЗА ВАМИ

Компактна бездротова миша M317 легко поміститься у будь-яку сумку, тому її можна брати з собою куди завгодно. Завдяки ергономічній формі і невеликому розміру вона також добре підійде учням, які займаються вдома.

 

ЯКІСТЬ, НА ЯКУ МОЖНА ПОКЛАСТИСЯ

Компанія Logitech по праву вважається провідним світовим виробником клавіатур та мишей. Всі її пристрою виконані з високою якістю, і ця модель не стала винятком. Міцна та надійна, миша M317 може працювати до 12 місяців від однієї батареї. Завдяки вимикачу живлення на корпусі і функції автоматичного переходу у сплячий режим заряд збережеться значно довше.

 

БАГАТОРІЧНИЙ ДОСВІД РОЗРОБОК

Компанія має понад 25-річний досвід у розробці мишей найрізноманітніших різних форм та розмірів. У цих ергономічних пристроях використовуються кращі інноваційні технології. У наших рішеннях все продумано до дрібниць, і ви завжди зможете вибрати для себе відповідний продукт незалежно від того, якою рукою ви звикли працювати.

 

*Швидкість обробки (у бітах за секунду) є середнім значенням швидкості і точності для всіх пристроїв, які використовувалися у дослідженні. Дослідження, в якому взяли участь 23 користувачі, проводилося підрозділом Logitech Ergonomic Lab у жовтні 2019 року. Учасники працювали з двома стандартними моделями мишей Logitech і двома стандартними моделями вбудованих трекпадів..

**Швидкість переміщення об'єктів (у бітах з секунду) є середнім значенням для всіх пристроїв, які використовувалися в дослідженні. Дослідження, в якому взяли участь 23 користувачі, проводилося підрозділом Logitech Ergonomic Lab у жовтні 2019 року. Учасники працювали з двома стандартними моделями мишей Logitech і двома стандартними моделями вбудованих трекпадів.

***Налаштування функцій кнопок за допомогою додатка Logitech Options неможливе в ОС Linux.

****Даний продукт пройшов сертифікацію на відповідність стандартам сумісності Google. Компанія Google не несе відповідальності за роботу цього пристрою і його відповідність вимогам безпеки. Chromebook та логотип Works With Chromebook є товарними знаками компанії Google LLC.

*****Радіус дії бездротового зв'язку залежить від режиму експлуатації, навколишніх умов та конфігурації комп'ютера.

******За даними узагальненої незалежної статистики продажів мишей та клавіатур Logitech (в одиницях) на найважливіших світових ринках, в тому числі Великобританії, Німеччини, Індонезії, Канади, Китаю, Республіки Корея, Російської Федерації, США, Тайваню, Туреччини, Франції, Швеції (за період з липня 2019 по липень 2020 рр.). Винятково через канал роздрібної торгівлі.

*******Час роботи батарейки залежить від режиму експлуатації та конфігурації комп'ютера.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

3

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

1000 dpi

Частота передачі

2.4 ГГц

Сумісність

MacOS

Windows

Linux

Chrome OS

Особливості

Час роботи батареї: до 12 місяців

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

55 x 38,6 x 95 мм

Вага

84 г

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера