Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша Logitech Wireless M510 (Black) 910-001826

Код:698348
Немає в наявності
Миша Logitech Wireless M510 (Black) 910-001826 фото
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПОВНОРОЗМІРНА МОДЕЛЬ ДЛЯ ЗРУЧНОГО КЕРУВАННЯ

Миша M510 підходить для вирішення будь-яких завдань завдяки зручній конструкції, вдосконаленим елементам керування та можливості роботи до 24 місяців без заміни батарейки. Ергономічна форма з гумовими накладками з боків, а також повна підтримка долоні — у ній є все, щоб зі зручністю працювати тривалий час. Завдяки 5 програмованим кнопкам, для яких можна призначати функції за своїм бажанням, миша забезпечує широкі можливості керування.

 

КОМФОРТ ПРОТЯГОМ ВСЬОГО ДНЯ

Миша M510 гарантує зручність при тривалій роботі. Форма з плавними обрисами, м'які накладки та зручне коліщатко прокрутки — все це дозволяє працювати цілий день, не відволікаючись, — як в офісі, так і вдома.

 

ПОКРАЩЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ НАВІГАЦІЇ

Пристрій оснащений прогумованим коліщатком для порядкового прокручування, а функція нахилу дозволяє здійснювати горизонтальне прокручування, що дуже корисно при перегляді великих таблиць та зображень. Завдяки технології високоточного відстеження миша гарантує плавне і точне керування курсором практично на будь-якій поверхні.

 

ВІЗЬМІТЬ КОНТРОЛЬ У СВОЇ РУКИ

П'ять налаштовуваних кнопок та додаток Logitech Options™ — все, що вам потрібно для якісного виконання будь-якої роботи у стислі терміни. Призначайте кнопкам функції за своїм бажанням — перемикайтеся між додатками, відкривайте вікна браузера, керуйте швидкістю переміщення покажчика миші і виконуйте будь-які інші дії.

 

ЯКІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ

Компанія Logitech по праву вважається провідним світовим виробником клавіатур та мишей. Всі її пристрої виконані з високою якістю, і ця модель не стала винятком.* Міцна та надійна, миша M510 може працювати до 24 місяців** від однієї батарейки. Вимикач живлення на корпусі та функція автоматичного переходу у сплячий режим допоможуть зберегти заряд на тривалий час.

 

ПРОСТЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ ЧЕРЕЗ ТЕХНОЛОГІЮ PLUG-AND-PLAY

Просто вставте приймач в USB-порт комп'ютера або ноутбука — і можна відразу ж починати роботу. Приймач забезпечує надійне та стабільне підключення у радіусі до 10 метрів.*** Крім того, пристрій може використовуватися з Chromebook™,**** що підтверджено сертифікатом Works With Chromebook.

 

БАГАТОРІЧНИЙ ДОСВІД РОЗРОБОК

Наша компанія має понад 25-річний досвід у розробці мишей найрізноманітніших форм та розмірів. У цих ергономічних пристроях використовуються кращі інноваційні технології. У наших рішеннях все продумано до дрібниць, і ви завжди зможете вибрати для себе відповідний продукт незалежно від того, якою рукою ви звикли працювати.

 

*За даними узагальненої незалежної статистики продажів мишей та клавіатур Logitech (в одиницях) на найважливіших світових ринках, в тому числі Великобританії, Німеччини, Індонезії, Канади, Китаю, Республіки Корея, Російської Федерації, США, Тайваню, Туреччини, Франції, Швеції (за період з липня 2019 по липень 2020 рр.). Винятково через канал роздрібної торгівлі.

**Час роботи батарейки залежить від режиму експлуатації та конфігурації комп'ютера.

***Радіус дії бездротового зв'язку залежить від режиму експлуатації, навколишніх умов та конфігурації комп'ютера. Крім того, до одного приймача можна під’єднати до шести сумісних периферійних пристроїв з підтримкою технології Logitech Unifying™. Модель M510 працює з операційними системами macOS та Windows®.

****Даний продукт пройшов сертифікацію на відповідність стандартам сумісності Google. Компанія Google не несе відповідальності за роботу цього пристрою і його відповідність вимогам безпеки. Chromebook та логотип Works With Chromebook є товарними знаками компанії Google LLC.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

7

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

1000 dpi

Частота передачі

2.4 ГГц

Сумісність

Windows

Chrome OS

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

65 x 120 x 41 мм

Вага

129 г (з батареями)

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера