Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша Logitech MX Ergol (Graphite) 910-005179

Код:698325
Є в наявності
Миша Logitech MX Ergol (Graphite) 910-005179 фото
Миша Logitech MX Ergol (Graphite) 910-005179 фото
Миша Logitech MX Ergol (Graphite) 910-005179 фото
Миша Logitech MX Ergol (Graphite) 910-005179 фото
Миша Logitech MX Ergol (Graphite) 910-005179 фото
Миша Logitech MX Ergol (Graphite) 910-005179 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 53 ₴
5 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

РОБОТА НА ВАШИХ УМОВАХ

Забудьте про втому та дискомфорт після довго робочого дня. Форма трекболу MX ERGO точно відповідає контурам вашої долоні; крім того, він забезпечує швидке і точне відстеження. Завдяки унікальній можливості встановити трекбол під кутом 0° або 20° ця модель підходить для роботи з об'ємними презентаціями або великими таблицями Excel. Виберіть зручне положення руки та зап'ястя, щоб без зусиль виконати всі операції від початку до кінця.

 
 

МАКСИМУМ ЗРУЧНОСТІ ПРИ МІНІМУМІ РУХІВ

Щоб пересувати курсор не потрібно рухати рукою, тому ви можете виконувати безліч завдань при мінімумі рухів. При використанні трекболу м'язи кисті, зап'ястя і передпліччя втомлюються на 20% менше, ніж при роботі зі звичайною мишею. Крім того, унікальна регульована пластина MX ERGO дає можливість встановити його під кутом 0 або 20°, що миттєво дозволить зменшити дискомфорт у зап'ясті та передпліччі. Цей пристрій допомагає полегшити роботу за комп'ютером, щоб ви могли повністю зосередитися на поставлених завданнях.

 
 

ЕФЕКТИВНА ПІДТРИМКА ДЛЯ КИСТІ

Забезпечте собі комфортні умови, навіть якщо ви працюєте вдома в обмеженому просторі. Ергономічна форма MX ERGO забезпечує повну підтримку долоні, а завдяки м'якій гумовій накладці трекбол зручно тримати рукою.

 

ТОЧНІСТЬ ТА КЕРОВАНІСТЬ

Завдяки можливості керування за допомогою великого пальця точне відстеження стане невід'ємною частиною вашої повсякденної роботи. Кнопка режиму високої точності (високої чутливості) дає можливість швидко переходити від прискореного переміщення до точного відстеження.

РОБОТА НА ДЕКІЛЬКОХ КОМП’ЮТЕРАХ

Трекбол MX ERGO з підтримкою функції Flow дозволяє легко керувати декількома комп'ютерами (для переходу потрібно перемістити курсор до краю екрану). Він забезпечує миттєве перемикання між операційними системами, навіть між Windows® і macOS, дозволяючи переміщувати текст, зображення і файли з одного комп'ютера на інший. Достатньо просто скопіювати дані на одному пристрої і вставити їх на іншому. Потрібно встановити програмне забезпечення Logitech Options (доступне для операційних систем macOS та Windows).

 

ПРОДУКТИВНА РОБОТА У БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ

Оскільки для переміщення курсору по екрану не потрібно рухати кистю, трекбол MX ERGO ідеально підходить для роботи в обмеженому просторі і на завантаженому робочому столі. Крім того, він забезпечує безпомилкове відстеження на будь-якій поверхні. Де б ви не працювали, використовуйте трекбол максимально ефективно.

КОЛІЩАТКО ТОЧНОГО ПРОКРУЧУВАННЯ З МОЖЛИВІСТЮ НАХИЛУ

Використовуючи швидкий доступ до функцій, можна встигнути зробити значно більше. Високоточне коліщатко прокрутки забезпечує горизонтальну прокрутку і може використовуватися як середня кнопка.

 

ІНДИВІДУАЛЬНІ НАЛАШТУВАННЯ ДЛЯ ДОДАТКІВ ДОПОМОЖУТЬ ПРИСКОРИТИ РОБОТУ

MX Ergo можна налаштувати для роботи у всіх використовуваних додатках. Завдяки попередньо заданим профілям налаштувань для таких додатків, як Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome™, Safari, Microsoft Word®, Excel® та PowerPoint®, користувачі можуть набагато швидше вирішувати поставлені завдання.

ТРИВАЛИЙ ЧАС РОБОТИ ТА ШВИДКА ПЕРЕЗАРЯДКА

Зосередьтеся на важливих завданнях, не думаючи про необхідність заряджати акумулятор — адже тепер трекбол може працювати майже 4 місяці. Час роботи залежить від режиму експлуатації та використовуваного комп'ютера на одному повному заряді. Одна хвилина зарядки — і трекболом можна користуватися цілий день.

  • 120 ДНІВ ПРИ ПОВНОМУ ЗАРЯДІ
  • 24 ГОДИНИ ПІСЛЯ ЗАРЯДКИ ПРОТЯГОМ 1 ХВИЛИНИ
 

КУЛЯ ЛЕГКО ВИЙМАЄТЬСЯ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ

Почистити трекбол зовсім нескладно. Кулю можна витягти за допомогою ручки (використовуйте її зворотний кінець) крізь отвір на нижній поверхні пристрою.

ПЕРЕВІРЕНО КОРИСТУВАЧАМИ. СХВАЛЕНО ФАХІВЦЯМИ З ЕРГОНОМІКИ

Трекбол MX ERGO був розроблений і успішно пройшов випробування відповідно до вимог, сформульованих провідними фахівцями у галузі ергономіки. Ці вимоги передбачали, зокрема, зниження навантаження на м'язи і забезпечення здорової постави під час роботи.

 

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

8

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

440 dpi

Сумісність

Windows

MacOS

Особливості

Горизонтальне прокручування

Можливість регулювання нахилу корпусу

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

132,5 х 99,8 х 51,4 мм

Вага

164 г (без металевої пластини / без приймача); 259 г (з металевою пластиною / без приймача)

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера