Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Миша Logitech MX Master 3 for Mac Wireless/Bluetooth

Код:678610
Немає в наявності
Миша Logitech MX Master 3 for Mac Wireless/Bluetooth фото
Миша Logitech MX Master 3 for Mac Wireless/Bluetooth фото
Миша Logitech MX Master 3 for Mac Wireless/Bluetooth фото
Миша Logitech MX Master 3 for Mac Wireless/Bluetooth фото
Миша Logitech MX Master 3 for Mac Wireless/Bluetooth фото
Миша Logitech MX Master 3 for Mac Wireless/Bluetooth фото
Миша Logitech MX Master 3 for Mac Wireless/Bluetooth фото
cashback iconКешбек 48 ₴
4 899
Колір
Gray фото
Gray фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

MASTER: ІДЕАЛЬНО ДЛЯ MAC

Використовуйте всі можливості Mac з мишею MX Master 3 для Mac, яка створена спеціально для комп'ютерів Mac та пристроїв iPad. Функціями відстеження, прокрутки та індивідуального налаштування кнопок можна керувати в iPadOS та підтримуваних додатках. Модель MX Master 3 для Mac у кольорі «Сірий космос» (Space Gray) — найшвидший, найточніший та найзручніший інструмент для роботи з цифровим контентом.

 
 

ПРОКРУЧУВАННЯ ЗІ ШВИДКІСТЮ 1000 РЯДКІВ ЗА 1 СЕКУНДУ

Конструкція коліщатка прокрутки була повністю модернізована. Електромагнітне коліщатко MagSpeed™ абсолютно нової конструкції дозволяє виконувати прокручування зі швидкістю до 1000 рядків за секунду або переміщувати курсор так, щоб з ідеальною точністю потрапити у потрібну точку. Крім того, воно працює практично безшумно.

Коліщатко виготовлене з механічно обробленої сталі, тому воно дає приємні тактильні відчуття і володіє достатньою вагою для забезпечення відчутної інерції при абсолютно беззвучній роботі.

  

ЕРГОНОМІЧНА ФОРМА ЗАБЕЗПЕЧУЄ ІНТУЇТИВНЕ КЕРУВАННЯ

Форма миші відповідає контурам долоні, а отже, працювати з нею неймовірно зручно. Завдяки новому коліщатку для великого пальця, а також винятково вдалому розташуванню кнопки жестів та кнопок переміщення назад і вперед ви зможете працювати і творити набагато впевненіше, ніж раніше.

 
 

СПЕЦІАЛЬНІ НАЛАШТУВАННЯ ДЛЯ macOS ТА ДОДАТКІВ

Адаптує функції MX Master 3 для Mac під виконання конкретних творчих завдань.

Всі параметри миші MX Master 3 можна відрегулювати в ОС macOS та більшості використовуваних додатків. Завдяки попередньо заданим налаштуванням, оптимізованим для популярних додатків, таких як Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari, а також Microsoft Word®, Excel® та PowerPoint®, користувачі можуть набагато швидше вирішувати поставлені завдання.

 

ОДИН КОРИСТУВАЧ, КІЛЬКА КОМП'ЮТЕРІВ

Миша MX Master 3 для Mac з підтримкою функції Flow дозволяє легко керувати кількома комп'ютерами, переміщуючи курсор до краю екрана. Модель MX Master 3 для Mac забезпечує миттєве перемикання між різними операційними системами — навіть між Windows® та macOS.

Технологія Flow забезпечує легке переміщення тексту, зображень та файлів між комп'ютерами — достатньо скопіювати їх на одному пристрої і вставити на іншому.

 
 

НЕЙМОВІРНА ТОЧНІСТЬ ПОЗИЦІЮВАННЯ — ПРАКТИЧНО НА БУДЬ-ЯКІЙ ПОВЕРХНІ

MX Master 3 для Mac — наша найшвидша і найточніша миша, ви завжди потраплятимете у потрібний піксель. Технологія Logitech Darkfield дозволяє виконувати швидке відстеження практично на будь-якій поверхні, в тому числі на склі, забезпечуючи максимальний для пристроїв цього класу рівень чутливості — 4000 точок на дюйм. Мінімальна товщина скла — 4 мм.

 

ЗАРЯДКА ЗА ДОПОМОГОЮ ДВОХ РОЗ’ЄМІВ USB-C

Кабель для зарядки з двома роз'ємами USB-C під’єднується до комп'ютера Mac безпосередньо, без потреби використовувати громіздкий адаптер. При повністю зарядженій батареї миша MX Master 3 для Mac може пропрацювати до 70 днів, а швидкої зарядки протягом однієї хвилини вистачить на три години роботи. Час роботи батареї залежить від режиму експлуатації та використовуваного комп'ютера.

 
 

СУМІСНІСТЬ З iPad

Миша MX Master 3 для Mac сумісна з iPadOS, а отже, ви можете максимально ефективно використовувати її можливості при роботі з iPad у ролі єдиного комп'ютера або в комбінації з іншими пристроями. Функціями відстеження, прокрутки та індивідуального налаштування кнопок можна керувати в iPadOS та підтримуваних додатках.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

7

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

4000 dpi

Частота передачі

2.4 ГГц

Сумісність

MacOS

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

124.9 х 84.3 х 51 мм

Вага

141 г

Матеріал

Пластик

Комплектація

Миша

Кабель для заряджання USB-C to USB-C

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків