Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша Microsoft Ergonomic дротова (Black) RJG-00010

Код:737274
Очікується
Миша Microsoft Ergonomic дротова (Black) RJG-00010 фото
Миша Microsoft Ergonomic дротова (Black) RJG-00010 фото
Миша Microsoft Ergonomic дротова (Black) RJG-00010 фото
Миша Microsoft Ergonomic дротова (Black) RJG-00010 фото
Миша Microsoft Ergonomic дротова (Black) RJG-00010 фото
Миша Microsoft Ergonomic дротова (Black) RJG-00010 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комфорт та продуктивність з ранку до вечора

Миша Microsoft Ergonomic – це чудовий вибір для тих, хто віддає перевагу комфорту і практичності, а також точну навігацію під час роботи з комп'ютером. Її ергономічний дизайн з м'якою та зручною підставкою для великого пальця забезпечує приємні відчуття під час використання. Завдяки надплавному та точного відстеження на різних поверхнях, а також 5 кнопкам, дві з яких є програмованими, ця миша пропонує просту та зручну взаємодію з вашим комп'ютером. А провідне підключення гарантує стабільний зв'язок і мінімізацію затримок, роблячи Microsoft Ergonomic незамінним аксесуаром для повсякденної роботи.

Новий рівень комфорту

Працюйте весь день, без втоми та перенапруги руки. Ця миша забезпечує ідеальне поєднання ергономіки та комфорту. Її вигнута форма природно лягає у долоню, а м'яка підставка для великого пальця дозволяє вашій руці відпочивати в природній позі, знижуючи втому та забезпечуючи довгострокова зручність.

Microsoft Ergonomic

Точний датчик стеження

З Microsoft Ergonomic вам не доведеться йти на компроміс з точністю. Фірмовий датчик Microsoft BlueTrack™ з роздільною здатністю 1000 точок на дюйм та швидкістю відстеження до 30 дюймів в секунду, а також колесо прокручування з обробленого алюмінію забезпечують неймовірно точну навігацію в документах, сайтах та програмах. Крім того, ви можете використовувати цю мишу практично на будь-яких поверхнях - дереві, склі, тканини - без зниження її точності.

Microsoft Ergonomic

Багатозадачність по-своєму

Миша має 5 кнопок, включаючи колесо прокручування, які зроблять взаємодію з додатками та веб-сторінками зручним та ефективним для вас. При цьому дві бічні клавіші ви можете налаштувати під свої потреби для максимального зручності використання. Просто призначте на них ті дії, які ви використовуєте найчастіше, та активуйте їх одним натисканням.

Microsoft Ergonomic

Легка та міцна конструкція

Миша Microsoft Ergonomic поєднує легкість і міцність у своєї конструкції. Вона важить всього 75 г, що дозволяє без втоми керувати нею протягом довгих годин, а також робить її зручною для перенесення. І без проблем витримує навіть активну експлуатацію. Цій справді практичний аксесуари для повсякденного використання.

Microsoft Ergonomic

Надійне провідне підключення

Дротове підключення забезпечує надійний зв'язок між мишею та комп'ютером, мінімізуючи можливі затримки та забезпечуючи стабільну роботу за будь-яких умов. Тому кожен ваш рух буде раховано і передано на ПК з максимальною швидкістю.

Microsoft Ergonomic

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ноутбуків

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

1,8 м

Радіус дії

Ні

Інтерфейс
Кількість кнопок

5

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

1000 dpi

Сумісність

MacOS

Windows

Linux

Chrome OS

Особливості

Кількість програмованих клавіш: 2

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

42,3 х 117,5 х 76,5 мм

Вага

105 г

Матеріал

Пластик

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера