Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша Microsoft Mobile Mouse 3600 (Black) PN7-00004

Код:684440
Немає в наявності
Миша Microsoft Mobile Mouse 3600 (Black) PN7-00004 фото
Миша Microsoft Mobile Mouse 3600 (Black) PN7-00004 фото
Миша Microsoft Mobile Mouse 3600 (Black) PN7-00004 фото
cashback iconКешбек 12 ₴
1 254
Колір
Black фото
Blue фото
Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Працюйте або грайте з цієї бездротовою мишею де завгодно, використовуючи Bluetrack Technology від Microsoft для більш точного управління курсором, практично на будь-якій поверхні, навіть на килимі своїй вітальні. Ця миша гарантує точне і чітке переміщення і забезпечує повний комфорт при роботі будь-якою рукою. Переглядайте проекти, фотографії або музичні композиції з легкістю. Незалежно від того, чи хочете ви розслабитися на дивані або провести презентацію стоячи, ви завжди можете насолодитися надійністю бездротового управління своїм комп'ютером.

 

Вам сподобається, як миша Microsoft Mobile Mouse 3600Bluetooth® Mobile Mouse 3600 лежить у вас в руці і відповідає вашому мобільному життєвому стилю. Їй можна користуватися практично на будь-якій поверхні, навіть на грубій лаві в парку або килимі у вітальні, завдяки Microsoft Bluetrack Technology. Для управління не потрібні приймачі й проведення. Одна батарея дозволить вам використовувати мишу до дванадцяти місяців.

 
 

Хоча будь-який комп'ютер управляється з клавіатури, більшість ноутбуків оснащені тачпадом і випускаються гібридні моделі з сенсорним екраном, найбільш зручним способом управління залишається комп'ютерна миша. При покупці ПК цього периферійного пристрою часто не приділяють уваги. Але саме маніпулятор людина тримає в руках при роботі, і якщо він незручний, це ускладнює управління інтерфейсом. Тому перш ніж купити мишку, потрібно визначитися з ключовими характеристиками пристрою.

 

Комп'ютерна мишка - координатний пристрій введення для управління курсором і віддачі різних команд комп'ютера. Управління курсором здійснюється шляхом переміщення миші по поверхні столу або килимка для миші. Клавіші та коліщатко миші викликають певні дії, наприклад: активація зазначеного об'єкта, виклик контекстного меню, вертикальна прокрутка веб-сторінок і електронних документів. Мишка набула широкого поширення в зв'язку з появою графічного інтерфейсу користувача на персональних комп'ютерах.

Характеристики

Основні характеристики

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

3

Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

1000 dpi

Частота передачі

2.4 ГГц

Сумісність

MacOS

Windows

Android

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

40 х 57 х 95 мм

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера