Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Миша ігрова Logitech G PRO (Black) 910-005440

Код:684162
Немає в наявності
Миша ігрова Logitech G PRO (Black) 910-005440 фото
Миша ігрова Logitech G PRO (Black) 910-005440 фото
Миша ігрова Logitech G PRO (Black) 910-005440 фото
Миша ігрова Logitech G PRO (Black) 910-005440 фото
cashback iconКешбек 33 ₴
3 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Одна мета

У сучасних іграх перемога вимірюється не в метрах або секундах, а в сотих частках цих величин.  Коли ставки високі, долю може вирішити один клацання і одне рух мишею.  І саме від цього залежить, підете ви додому з п'ятьма або п'ятьмастами тисячами в кишені.  Ось чому команда Logitech G створила миша PRO.  Ця модель гарантує неймовірні швидкість і точність, так необхідні для перемоги в турнірі - адже вона оснащена найкращим ігровим датчиком HERO.

HERO 16K

Найточніший датчик, розроблений нашою компанією

400+

Дюймів в секунду

83 Г

Кадр/с вага

Датчик HERO 16K

Новий високоточний ігровий датчик HERO 16K був розроблений «з нуля».  Він забезпечує швидкість більше 10 м / с (400 дюйм / с) і зберігає нульові значення згладжування, фільтрації і прискорення при будь-якому рівні чутливості (від 100 до 16 000 точок на дюйм).  З датчиком HERO 16K легко досягти точності і узгодженості відгуку, так необхідних для успіху в турнірі.  Налаштуйте параметри чутливості миші за допомогою ПО Logitech G HUB (G HUB).

Класична форма миші для кіберспорту

Від своїх попередниць - моделей Logitech G100 і G100s, що здобули популярність серед чемпіонів кіберспорту, - ігрова миша PRO успадкувала класичну строгість ліній і просту надійну конструкцію.  Для досягнення високих результатів важливі узгодженість дій і зручність використання.  Миша PRO поєднує в собі обидві якості.

Механічні кнопки з пружинним механізмом

Завдяки використанню пружинного механізму підвищилася узгодженість роботи лівої і правої кнопок ігровий миші Logitech G PRO.  Крім того, для їх натискання тепер потрібно менше зусилля.  Результат - чітке і надійне спрацьовування, яке додасть вам впевненості на змаганнях найвищого рівня.

Кабель для кіберспорту

З урахуванням відгуків професійних гравців і команд, які беруть участь в ігрових турнірах, миша PRO оснастили полегшеним, більш м'яким і гнучким кабелем без полівінілхлориду.

6 програмованих кнопок

Ігрову мишу Logitech G PRO можна використовувати в вихідної конфігурації, без будь-яких додаткових налаштувань, а можна повністю змінити всі параметри на свій смак за допомогою додатка G HUB.  Є можливість призначити всім шести налаштованим кнопок виконання ігрових команд і інших функцій.

RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC

Миша PRO дозволяє вибрати потрібний колір з багатої палітри в 16,8 млн відтінків - задайте колір для своєї команди, налаштуйте підсвічування за своїм смаком або синхронізуйте її з іншими продуктами серії G. Крім того, технологія LIGHTSYNC передбачає включення ефектів підсвічування у відповідь на події гри  , візуалізацію звуку, зчитування зображення з екрану і відповідну зміну кольору підсвічування і інші функції.  Потрібні параметри задаються за допомогою ПО G HUB.

5 профілів у вбудованій пам'яті

Завдяки наявності декількох програмованих профілів пам'яті професіонали з легкістю збережуть потрібні параметри прямо в миші PRO, скориставшись ПО G HUB.  Забудьте про встановлення додаткових додатків і точної підстроювання параметрів перед турніром.  Відразу занурюйтесь в гру!

Надійність і відмінні характеристики

За останні 30 років досвіду в розробці, складанні та тестуванні мишей дозволили компанії Logitech створити модель миші PRO для професійної підготовки гравців та ігрових турнірів.  Миша PRO має довговічне покриття, яке не ковзає при захопленні рукою.  Нижня поверхня за результатами випробувань забезпечує неймовірний ресурс ходу - 250 км.  При перевірці ліва і права кнопки миші успішно витримали понад 50 млн натиснень - стільки здійснюють професійні геймери за п'ять років щоденних ігор протягом 10 годин.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

2,1 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

6

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

100 dpi

16000 dpi

Прискорення

40 G

Сумісність

MacOS

Windows

Chrome OS

Особливості

Макс. швидкість: > 10 м/

Формат даних USB: 16 біт/вісь

Частота опитування USB-порту: 1000 Гц (1 мс)

Мікропроцесор: ARM 32-розрядний

Ресурс перемикачів: 50 млн натискань

Пам'ять пристрою: 5 профілів

RGB-підсвічування за технологією Lightsync

Механічні кнопки із пружинним механізмом

Нижня поверхня із тефлоновим покриттям: 250 км

Нульові значення згладжування, фільтрації та прискорення

Датчик: HERO

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

116,6 х 62,15 х 38,2 мм

Вага

83 г

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера