Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Задати питання

Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272

Код:663481
Є в наявності
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 video preview
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 фото
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 фото
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 фото
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 фото
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 фото
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 фото
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 фото
Миша ігрова Logitech G PRO Wireless (Black) 910-005272 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Модель PRO Wireless була задумана як досконалий ігровий пристрій для професіоналів кіберспорту. Група Logitech G у співпраці з понад 50 професійними гравцями визначала найбільш підхожі форму, вагу та вигляд пристрою, в якому планувалося використовувати бездротову технологію LIGHTSPEED та чутливий датчик HERO 16K. Результатом об'єднаних зусиль стала ігрова миша, яка демонструє чудові робочі характеристики та неперевершену точність. Це саме той інструмент, який необхідний гравцеві для безперечної перемоги.

Найточніший ігровий датчик

Професіонали кіберспорту вимагають кращого і Logitech G йде назустріч їхнім побажанням. У моделі PRO використовується оптимізований датчик Hero 16K, здатний без найменшої затримки відстежувати рухи на шаленій швидкості — понад 10 метрів за секунду. Датчик Hero 16K гарантує високу продуктивність миші, а значення згладжування, фільтрації та прискорення залишаються нульовими при будь-якому рівні чутливості. Крім того, HERO 16K відрізняє висока енергоефективність. Це дозволяє використовувати акумулятор з меншою вагою та більш тривалим часом роботи.

Бездротова технологія LIGHTSPEED

Для професійних гравців обрив дроту може виявитися фатальним. Рух кабелю створює непотрібне тертя і сильно відволікає увагу, а в кіберспорті важлива будь-яка мить. Тому в моделі PRO використовується бездротова технологія, яка дозволяє забути про затримки при передаванні даних, часті обриви з'єднання та необхідність заміни елементів живлення.

RGB-підсвічування

Бездротова миша PRO дозволяє обрати потрібний колір з багатої палітри у 16,8 млн відтінків — задайте колір для своєї команди, налаштуйте підсвічування за своїм смаком або синхронізуйте його з іншими продуктами серії G. Крім того, технологія Lightsync передбачає увімкнення ефектів підсвічування у відповідь на події гри, візуалізацію звуку, зчитування зображення з екрана та відповідну зміну кольору підсвічування й інші функції. Потрібні параметри задаються за допомогою ПЗ G HUB.

Вбудована пам'ять

Об'єм вбудованої пам'яті дозволяє за допомогою ПЗ G HUB зберігати вибрані налаштування прямісінько в миші, щоб не витрачати дорогоцінний час. Налаштування миші, які ви зберегли, залишаться незмінними як вдома, так і на змаганні. Забудьте про встановлення допоміжних додатків і точне підлаштовування параметрів. Одразу занурюйтесь у гру.

Механічні кнопки з пружинним механізмом

Основні кнопки миші PRO Wireless виготовлені за найсучаснішою технологією. Завдяки застосуванню металевого пружинного механізму, що забезпечує натискання окремо правої та лівої кнопок, були зменшені і оптимізовані їх хід та сила натискання, необхідна для кліку. Це дозволяє виконувати кожен клік точно, злагоджено та акуратно.

Надійність та довговічність

Понад 35 років досвіду у розробці, складанні та тестуванні мишей дозволили компанії Logitech створити зручну та міцну бездротову мишу PRO Wireless для ігрових турнірів. Миша PRO має довговічне покриття, яке не ковзає при захопленні рукою. Нижня поверхня забезпечує неймовірний ресурс ходу — 250 км. Ліва та права кнопки миші витримують понад 50 млн натискань — стільки здійснюють професійні геймери за п'ять років щоденних ігор протягом 10 годин.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Інтерфейс
Кількість кнопок

7

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

100 dpi

16000 dpi

Прискорення

40 G

Сумісність

MacOS

Windows

Chrome OS

Особливості

Пам'ять пристрою: 5 профілів

Налаштування/перемикання dpi

Підсвічування: Монокольорове

Вбудована пам'ять

Сумісність із технологією POWERPLAY

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

63,5 x 125 x 40 мм

Вага

80 г

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків