Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988

Код:676149
Немає в наявності
Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988 фото
Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988 фото
Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988 фото
Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988 фото
Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988 фото
Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988 фото
Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988 фото
-25%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999
Колір
Graphite фото
Pink фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

РОБОТА У БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ

MX Anywhere — це високопродуктивна миша, яка пропонує неймовірно гнучкі можливості для роботи. Вона дуже компактна і стане чудовим вибором для тих, хто постійно в роз’їздах. З нею вам буде легко виконувати поставлені завдання, де б ви не знаходилися — вдома, у кафе або в залі очікування аеропорту.

 

КОЛІЩАТКО ПРОКРУТКИ, МОДЕРНІЗОВАНЕ

Електромагнітне коліщатко MagSpeed дозволяє керувати переміщенням курсора з точністю до пікселя і прокручувати 1000 рядків за секунду. Крім того, воно працює практично безшумно.

Коліщатко виготовлене з механічно обробленої сталі, тому дає приємні тактильні відчуття і забезпечує відчутну інерцію при абсолютно беззвучній роботі.

 

ВІДСТЕЖЕННЯ НА ВСІХ ТИПАХ ПОВЕРХОНЬ — НАВІТЬ НА СКЛІ

MX Anywhere 3 працює практично на будь-якій поверхні, в тому числі і на склі. Товщина скляної поверхні має становити не менше 4 мм. З цією мишею зручно працювати за офісним столом, за столиком в улюбленому кафе і навіть на дивані.

 

ШВИДКА ЗАРЯДКА ПІД ЧАС РОБОТИ

При повністю зарядженому акумуляторі миша MX Anywhere 3 може пропрацювати до 70 днів, а швидкої зарядки протягом однієї хвилини вистачить на три години роботи. Час роботи залежить від режиму експлуатації та використовуваного комп'ютера. Для підзарядки використовується кабель USB-C з комплекту постачання.

 

СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН, ВИСОКОЯКІСНІ МАТЕРІАЛИ

MX Anywhere 3 — стильний дизайн і абсолютний комфорт під час роботи. Пристрій має елегантний дизайн і оснащений коліщатком прокрутки, виготовленим з механічно обробленої сталі, а також протиковзкими бічними накладками з силікону, які дають чудові тактильні відчуття. Миша доступна у 3 колірних рішеннях, з яких ви можете вибрати найбільш відповідне вашому ноутбуку та особистому стилю.

 

ІНДИВІДУАЛЬНІ НАЛАШТУВАННЯ ДЛЯ ДОДАТКІВ ДОПОМОЖУТЬ ПРИСКОРИТИ РОБОТУ

Будь-які параметри миші MX Anywhere 3 можна відрегулювати в усіх використовуваних додатках. Завдяки попередньо заданим налаштуванням, оптимізованим для популярних додатків, таких як Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari, а також Microsoft Word®, Excel® та PowerPoint®, користувачі можуть набагато швидше вирішувати поставлені завдання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші

Маленька

Тип датчику
Джерело живлення

Акумулятор

Радіус дії

10 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

6

Ергономіка

Універсальна

Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

4000 dpi

Сумісність

Linux

Chrome OS

Mac OS

Microsoft Windows

Додаткова інформація

Підключення з USB-приймачем або Bluetooth; Електромагнітне колесо прокрутки; Прокрутка до 1000 рядків в секунду; Відстеження на будь-яких типах поверхонь, включаючи скло; Зручна форма і міцний корпус; Швидка зарядка під час роботи; Робота від однієї зарядки до 70 днів; Інтерфейс USB Type-C; Підтримка Logitech Flow: управління декількома ПК; Літій-полімерна батарея 500 мАг; Колесо прокрутки з підтримкою автоматичного переходу між режимами

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Габарити

100,5 x 65 x 34,4 мм

Вага

99 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Миша Logitech MX Anywhere 3 (Graphite) 910-005988