Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова гарнітура Lorgar Noah 701 (Black) LRG-GHS701

Код:716974
Є в наявності
Ігрова гарнітура Lorgar Noah 701 (Black) LRG-GHS701 video preview
Ігрова гарнітура Lorgar Noah 701 (Black) LRG-GHS701 фото
Ігрова гарнітура Lorgar Noah 701 (Black) LRG-GHS701 фото
Ігрова гарнітура Lorgar Noah 701 (Black) LRG-GHS701 фото
Ігрова гарнітура Lorgar Noah 701 (Black) LRG-GHS701 фото
Ігрова гарнітура Lorgar Noah 701 (Black) LRG-GHS701 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 27 ₴
2 799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрова гарнітура Lorgar Noah 701

Зробіть свою гру ще комфортнішою та результативнішою за допомогою бездротової ігрової гарнітури Lorgar Noah 701. Вона оснащена високоякісними 40-мм динаміками, які відтворюють точний та об'ємний звук, що дозволить вам чути своїх супротивників та визначати напрямки атаки. І має висувний мікрофон, який можна відрегулювати таким чином, щоб він відповідав природним контурам вашого обличчя для кращої чутності. Її продумана конструкція з м'якими амбушюрами та регульованим оголів’ям забезпечує винятковий комфорт та достатню шумоізоляцію від навколишнього середовища. Можливість підключати гарнітуру до будь-яких пристроїв, будь то смартфон, ПК або ігрова консоль розширюють можливості її використання. А фіолетове світлодіодне підсвічування надає зовнішності Noah 701 унікальності.

Особливості:

  • Великі 40 мм динаміки з об'ємним звучанням
  • Тривалий час використання: з увімкненим підсвічуванням 22 години, з вимкненим підсвічуванням 40 годин (80% гучності)
  • Низька затримка: <40 мс
  • Динамічний еквалайзер
  • Висувний мікрофон
  • ШІ шумозаглушення під час дзвінків
  • Сумісність із кількома платформами: телефони з функцією Bluetooth, ноутбуки, MAC, IPAD та інші мобільні пристрої + ПК, PS4, PS5, телевізори, Nintendo Switch та інші пристрої за допомогою ключа 2,4G + аудіопристрої з роз'ємом 3,5 мм

Чисте та об'ємне звучання

Два 40 мм динаміка з частотним діапазоном від 20 Гц до 90 кГц забезпечують кристально чистий, тривимірний, об'ємний звук. Тому і під час спілкування з командою у грі, і під час прослуховування музики ви почуєте чітко та ясно кожну ноту та кожен звук. І зможете чути напрямок руху союзників чи противників, щоб краще реагувати на загрози у віртуальному світі.

Акумулятор великої ємності

Пориньте у гру, не звертаючи уваги ні на що інше. А Noah 701 надасть вам достатньо часу для цього. Вбудований акумулятор ємністю 1000 мА забезпечує безперебійну гру до 40 годин на одному заряді при підключенні через USB-ключ 2,4 ГГц або через Bluetooth 5.1. Крім того, ви можете скористатися аудіокабелем із роз'ємом 3,5 мм, якщо в запалі битви вичерпаєте весь заряд. Просто вмикайте та грайте.

Висувний мікрофон

Всеспрямований регульований мікрофон плавно згинається, повторюючи форму вашого обличчя для оптимального розташування. При цьому він використовує шумозаглушення на основі штучного інтелекту, що забезпечує чистоту вашого голосу. Продуманий дизайн дозволяє заховати мікрофон у гарнітуру, коли він не використовується. Крім того, ви можете натиснути спеціальну кнопку вимкнення звуку, якщо не хочете, щоб вас чули.

Зручність перш за все

Lorgar Noah 701 створено з розрахунком на тривале носіння. М'які подушки зі штучної шкіри навколо чаш забезпечують першокласний комфорт для вашої шкіри, а невелика вага – всього 260 грамів – не напружує навіть після найтриваліших ігрових сесій.

Складана конструкція

Беріть навушники з собою, куди б ви не вирушили. Noah 701 можна компактно скласти, коли ви не користуєтеся ними, щоб забезпечити безпечне та зручне транспортування в рюкзаку.

Широкий діапазон сумісності

Серія Lorgar Noah сумісна з усіма ігровими та мобільними пристроями, будь то ПК, мобільний телефон чи консоль. Тому ви зможете легко перемикатися з гри на музику або прослуховування подкастів і не розлучатися з улюбленим аксесуаром ні вдома, ні за його межами.

Регульований розмір

Всі форми та розміри прекрасні, тому гарнітури Lorgar Noah спроектовані так, щоб їх можна було регулювати під природній силует вашої голови.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

123 дБ

Опір

32 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Особливості мікрофона

Висувний мікрофон

ІІ шумозаглушення під час викликів

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

1,5 м

З'ємний кабель

Так

Управління

Регулятор гучності

Складна конструкція

Так

Особливості

Великі 40 мм динаміки з об'ємним звучанням

Динамічний еквалайзер

Сумісність: телефони з функцією Bluetooth, ноутбуки, MAC, IPAD, ПК, PS4, PS5, телевізори, Nintendo Switch та інші пристрої за допомогою ключа 2,4G + аудіопристрою з роз'ємом 3,5 мм

Автономність

Ємність аккумулятору

1000 мАг

Час роботи

До 40 годин

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

280 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера