Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники AKG K52 (3169H00010)

Код:719902
Є в наявності
Навушники AKG K52 (3169H00010) video preview
Навушники AKG K52 (3169H00010) фото
Навушники AKG K52 (3169H00010) фото
Навушники AKG K52 (3169H00010) фото
Навушники AKG K52 (3169H00010) фото
Навушники AKG K52 (3169H00010) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Професійні динаміки: чистий звук у студії та за її межами

Навушники K52 забезпечують авторитетне, покращене звучання низьких частот, яке надає чіткості ударним та бас-гітарам. У той же час детальні, але точно збалансовані високі частоти розкривають нюанси вокалу, гітар та акустичних інструментів. Наші великі 40 мм динаміки зберігають високу чутливість для потужного звучання і розширену частотну характеристику, яка розкриває кожну деталь. Крім того, завдяки низькому опору K52 сумісні з широким спектром відтворювальних пристроїв – від професійного студійного обладнання до портативних музичних плеєрів.

Закрита конструкція для повного занурення в музику

Закрита конструкція навушників K52 виключає виток звуку – він чутний лише вам. Ви не почуєте, як барабанщик упустить свої палички посеред треку, і мікрофон не вловить у ваших навушниках звук синхронізуючої доріжки. Такий винятковий рівень звукової ізоляції обумовлений новою акустичною камерою, яка розташовується між чашею та шарніром, що з'єднується з оголів'ям. Наша інноваційна конструкція дозволяє рухати головою у будь-якому напрямку, не пропускаючи і не випускаючи звуку. З навушниками K52 ви будете насолоджуватися власним робочим простором незалежно від того, де ви вирішили його створити.

Стиль, який підходить усім, – комфортне прослуховування

Іноді для ідеального запису доводиться годинами відстежувати одну і ту саму частину — саме тут такий важливий комфорт. Ми розробили унікальне саморегульоване оголів'я, що автоматично створює ідеальну посадку для кожного з музикантів. Вам не доведеться страждати з тендітними механізмами підбору розміру, які з часом можуть зламатися. Завдяки відкритому дизайну оголів’я навушники K52 легкі та зручні та не обмежують простір для динаміка. Полегшені дихаючі амбушюри м'яко охоплюють вуха, не здавлюючи їх, а односторонній кабель дає свободу рухів. Таким чином, ці високопродуктивні навушники чудово звучать, відчуваються та виглядають.

Стиль, комфорт, якість

Ваша музика приголомшлива: тепер ви почуєте кожну деталь через закриті навушники AKG K52. Професійні 40-мм динаміки розкривають навіть найтонші нюанси, так що ваш мікс відмінно звучатиме на будь-якій системі. Якою б роботою ви не займалися, ви помітите, що саморегульоване оголів’я й легка конструкція забезпечують комфорт на довгі години роботи. Розроблені компанією, чиї мікрофони та навушники допомогли створити багато легендарних хітів, надійні навушники K52 дарують відмінне звучання в будь-якій ситуації.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

18 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

110 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

2,5 м

Складна конструкція

Ні

Особливості

Максимальна потужність: 200 мВт

Автономність

Ємність аккумулятору

Немає

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

200 г

Комплектація

Навушники

Перехідник 3.5 мм – 6.3 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера