Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A)

Код:723971
Є в наявності
Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A) video preview
Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A) фото
Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A) фото
Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A) фото
Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A) фото
Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A) фото
Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A) фото
Навушники Beats Studio Buds + Transparent (MQLK3ZM/A) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-7%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 64 ₴
6 999
6 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Beats Studio Buds+ Transparent

Потужний звук. Неповторний дизайн.

Beats Studio Buds+ – це повністю бездротові навушники, які забезпечують потужний, збалансований звук та неперевершений комфорт на кожен день. Разом з активним шумозаглушенням (ANC) та режимом прозорості вони допомагають вам почути саме те, що ви хочете, і так, як ви хочете. А також пропонують високоякісні дзвінки, покращену сумісність з Apple та Android, майже 36 годин прослуховування із чохлом для зарядки та кілька варіантів амбушюр, що допомагають забезпечити зручну посадку протягом усього дня. І все це в унікальному прозорому дизайні, який вирізняє ці навушники серед інших і робить їх стильною деталлю вашого образу.

Точний і добре збалансований звук

Навушники Beats Studio Buds + забезпечують насичений, захоплюючий звук, незалежно від того, слухаєте ви музику чи відповідаєте на дзвінки. Кожен вкладиш оснащений спеціальним двошаровим перетворювачем, який допомагає забезпечувати чистіші баси та наднизькі спотворення. Тому ваша музика заграє в них новими фарбами, а кожну деталь буде передано виключно точно.

Активне шумозаглушення

Одним натисканням кнопки вибирайте потрібний режим прослуховування, відгороджуючись від світу або впускаючи його за вашим бажанням. Все завдяки динамічному активному шумозаглушенню, яке адаптується до ваших особистих потреб, нейтралізуючи небажаний зовнішній шум. Завдяки збільшеним у 3 рази мікрофонам, новому вентиляційному отвору і потужному процесору, Beats Studio Buds+ мають в 1,6 рази більшу потужність активного шумозаглушення. (1)

Режим прозорості

Режим прозорості поєднує ваші враження від прослуховування з увагою до навколишнього світу. Зовнішні мікрофони вловлюють зовнішні звуки та змішують їх із вашою музикою, коли вам потрібно бути в курсі того, що вас оточує. Причому у Beats Studio Buds + ця функція працює вдвічі краще, ніж у попереднього покоління навушників. (1)

Просторове аудіо

Beats Studio Buds+ підтримують просторове звучання для вашої музики, забезпечуючи об'ємний звук, який ви можете взяти із собою будь-куди.(3) Вони створюють віртуальний звук таким чином, щоб він звучав з усіх боків одразу. Це як бути оточеним 64 динаміками одночасно.

Комфорт на весь день

Завдяки чотирьом розмірам силіконових амбушюр (XS, S, M і L), які підходять для різних вух, навушники Beats Studio Buds+ створюють зручну акустичну ізоляцію для найкращої якості прослуховування і надійно фіксують вкладиші на місці. А три нові акустичні вентиляційні отвори покращують точність звуку і м'яко знижують тиск, забезпечуючи більш комфортну посадку протягом усього дня.

Більше музики, менше зарядки

Насолоджуйтесь музикою, фільмами або іграми з ранку до вечора і спілкуйтеся стільки, скільки захочете. Ці бездротові навушники пропонують до 36 годин загального прослуховування з урахуванням зарядного кейса (2). Тож вам вистачить часу на все. А функція Fast Fuel забезпечить до 1 години відтворення після лише 5-хвилинної зарядки, що дозволить не втрачати час в очікуванні, особливо, коли ви спізнюєтеся.(4)

Кришталево чисті дзвінки

З Beats Studio Buds+ ви можете спілкуватись без перешкод, де б ви не знаходилися. У 3 рази збільшені мікрофони, потужний ANC та алгоритм голосового націлювання точно фільтрують фонові шуми, забезпечуючи чітке звучання вашого голосу під час розмови.

Зручні елементи керування

Налаштовуванні елементи керування на навушниках дозволяють контролювати музику, перемикати режими прослуховування, приймати дзвінки та активувати голосового помічника за допомогою кнопки «b».

Поліпшена сумісність з Apple та Android

Beats Studio Buds+ пропонують надійний набір вбудованих функцій Apple і Android, у тому числі: сполучення одним дотиком 5, автоматичне перемикання, «постійно включену» голосову допомогу та функцію пошуку «Find My».(6) Тому їх використання буде виключно легким та приємним для вас.

1Порівняно з навушниками Beats Studio Buds (1-го покоління).

2Тестування проводилося Apple у березні 2023 року з використанням контрольних зразків Beats Studio Buds+ та зарядного футляра, а також програмного забезпечення у поєднанні з пристроями iPhone 13 Pro та попереднім випуском програмного забезпечення. Плейлист складався з 358 унікальних звукових доріжок, куплених в iTunes Store (кодування AAC 256 Кбіт/с). Гучність була встановлена на 50%, а активне шумозаглушення та прозорість вимкнені. Тестування складалося з повної розрядки батареї Beats Studio Buds під час відтворення аудіо, доки перші Beats Studio Buds + не зупинили відтворення. Термін служби батареї залежить від установок пристрою, навколишнього середовища, використання та багатьох інших факторів.

3Потрібне сумісне апаратне та програмне забезпечення. Працює із сумісним контентом у підтримуваних програмах. Не весь контент доступний у Dolby Atmos.

4Тестування проводилося Apple у березні 2023 року з використанням контрольних зразків Beats Studio Buds+ та зарядного футляра, а також програмного забезпечення у поєднанні з пристроями iPhone 13/iPhone 14 та попередньою версією програмного забезпечення. Плейлист складався з 358 унікальних звукових доріжок, куплених в iTunes Store (кодування AAC 256 Кбіт/с). Гучність була встановлена на 50%, а активне шумозаглушення та прозорість вимкнені. Тестування 5-хвилинної зарядки проводилося з розрядженими навушниками Beats Studio Buds+, які заряджалися протягом 5 хвилин, потім запускалося відтворення звуку до зупинки відтворення перших навушників Beats Studio Buds+. Час прослуховування залежить від установок пристрою, навколишнього середовища, використання та багатьох інших факторів.

5Для сполучення одним дотиком потрібна iOS 16.4 або пізнішої версії.

6Потрібний обліковий запис iCloud та сумісний пристрій Apple з останньою версією операційної системи або сумісний пристрій Android під керуванням Android 8.0 або пізнішої версії з увімкненими службами Google Play. Для функції Find My Device потрібен пристрій Android з ОС Android 8.0 або пізнішої версії. Користувач повинен увійти до активного облікового запису Gmail та увімкнути сервіси Google Play.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління дзвінками

Управління музикою

Підтримка голосового помічника

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Особливості

Надійний набір вбудованих функцій Apple та Android

Автономність

Ємність аккумулятору

Тип: літій-іонний полімерний акумулятор

Час роботи

Із зарядним кейсом: до 36 год

Навушники: до 9 год

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Швидка зарядка: 5 хв. для 1 ч. роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Прозорий

Вага

Кожен навушник: 5 г

Зарядний кейс: 49 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера