Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Huawei FreeBuds 5 (Ceramic White)

Код:720300
Є в наявності
Навушники Huawei FreeBuds 5 (Ceramic White) фото
Навушники Huawei FreeBuds 5 (Ceramic White) фото
Навушники Huawei FreeBuds 5 (Ceramic White) фото
Навушники Huawei FreeBuds 5 (Ceramic White) фото
Навушники Huawei FreeBuds 5 (Ceramic White) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999
Колір
Grey фото
Orange фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Huawei FreeBuds 5

Ідеальний сплав звуку та відчуттів

Huawei FreeBuds 5 – це стильні бездротові навушники, які створені для того, щоб захоплювати та наповнювати ваш день улюбленою музикою. Кожна пара навушників була створена для забезпечення максимального комфорту завдяки їхній продуманій конструкції з відкритою посадкою. І дозволяє почути все чітко та ясно – від першої до останньої ноти.

Елегантний кейс, який можна легко відкрити та закрити

Насолоджуйтесь сяйвом приголомшливого матового корпусу, який витончено вигнутий, зручний на дотик і легко відкривається та закривається.

Бас, який зводить з розуму

HUAWEI FreeBuds 5 на 30% (1) більш чутливі до низьких частот, ніж HUAWEI FreeBuds 4, і відтворюють насичені баси з частотою до 16 Гц (2). Все завдяки запатентованій технології Bass Turbo і спеціальної конструкції навушника, яка сприяє посиленню потоку повітря і зменшенню опору під час вібрації.

Надширокочастотний адаптивний еквалайзер

FreeBuds 5 підлаштовуються до вас. Навушники регулюють звук з урахуванням посадки, ступеня занурення та рівня гучності – від 100 Гц до 2000 Гц (3) – щоб зробити звук дійсно індивідуальним для кожного користувача.

Кожна нота завжди вірна

HUAWEI FreeBuds 5 підтримують блискавично високу швидкість передачі до 990 кбіт/с завдяки підтримці кодека високої роздільної здатності LDAC™ (4), а також сертифікатам Hi-Res та HWA Audio Wireless.

ANC 3.0: комфортне прослуховування з ефектом занурення

Ці навушники оснащені функцією активного шумозаглушення нового покоління ANC 3.0. Вони чудово справляються з тим, що вас оточує – від шуму в кафе до шуму дороги – завдяки трьом мікрофонам, які враховують фізичну форму, стан носіння та навколишні шуми.(5)

Розумне шумозаглушення при викликах

Навушники поставляються з трьома мікрофонами та алгоритмом глибокої нейронної мережі (DNN) для покращення вашого голосу та зменшення фонових звуків, щоб кожна ваша розмова по телефону була максимально чіткою.

Більше потужності, менше зарядки

Насолоджуйтесь музикою весь день і легко подовжуйте час роботи навушників за допомогою швидкого заряджання, коли поспішаєте. FreeBuds 5 підтримують до 5 годин прослуховування при повній зарядці, а разом із зарядним кейсом можуть працювати в автономному режимі до 30 годин. Крім того, функція швидкого заряджання дозволяє лише після 5 хвилин підзарядки навушників у футлярі слухати музику до 2 годин поспіль (6).

Все у вас під рукою

Відповідайте на дзвінки, регулюйте гучність та керуйте відтворенням без потреби возитися з телефоном. Просто проведіть пальцем або торкніться області сенсорного датчика на вкладиші, щоб легко керувати музикою на ходу (7).

Не бояться вологи

Пориньте в інтенсивні тренування або продовжуйте свою прогулянку попри невеликий дощ. Завдяки захисту від пилу та бризок рівня IP54 (8) ці навушники не бояться вологи і зможуть супроводжувати вас завжди та скрізь.

Більше можливостей у AI Life

Завантажте програму HUAWEI AI Life, щоб отримати більше задоволення та фантастичних функцій, які можуть вам запропонувати ці бездротові навушники.

1При однаковій потужності чутливість HUAWEI FreeBuds 5 до низьких частот на 30% вища, ніж у HUAWEI FreeBuds 4. Дані отримані в лабораторії Huawei.

2Дані про частотний діапазон отримані в результаті лабораторних випробувань Huawei за допомогою аудіокодека LDAC™ HD для з'єднань по Bluetooth.

3Дані взяті з лабораторних випробувань Huawei. Фактичний досвід залежить від форми вуха, навичок використання та статусу носіння.

4Сертифікація Hi-Res Audio Wireless заснована на протоколі передачі LDAC™ HD, а протокол LDAC™ є обов'язковим для відтворення. LDAC™ та логотип LDAC є товарними знаками Sony Corporation.

5Фактична продуктивність ANC залежить від форми вуха та статусу носіння. Надійне носіння навушників допоможе забезпечити оптимальну роботу ANC. Крім того, продуктивність ANC може краще сприйматися на низьких частотах, наприклад, коли ви чуєте вуличний шум від автомобілів та автобусів або роботи кондиціонера в офісі, і може бути не такою чіткою на середніх і високих частотах, наприклад, коли є голоси, оголошення, свист або звуки зіткнення твердих предметів один з одним.

6Дані часу автономної роботи отримані в результаті лабораторних випробувань Huawei. Під час тестів звук у форматі AAC відтворювався на рівні гучності 50% та з відключеним ANC. Інші функції використовувалися за замовчуванням. Заряджання навушників протягом п'яти хвилин забезпечує 2 години прослуховування з вимкненим шумозаглушенням. Завдяки кільком зарядкам у футлярі навушники витримують до 30 годин прослуховування з відключеним шумозаглушенням.

7Область сенсорного датчика – це область між верхньою частиною навушника та ручкою. Ви можете налаштувати додаткові функції у AI Life. Фактичні характеристики можуть відрізнятись.

8Ступінь захисту від пилу та бризок IP54 поширюється лише на самі навушники, а не на чохол для заряджання. Цей пристрій захищений від бризок, пилу та води за нормальних умов. При тестуванні в контрольованих лабораторних умовах навушники отримали клас захисту IP54 відповідно до стандарту IEC 60529. Захист від бризок, пилу та води не є постійним, а робочі характеристики можуть погіршуватися через щоденне зношування. Уникайте заряджання пристрою у вологому середовищі. Ушкодження рідиною не покривається гарантією.

*Доступність деяких функцій залежить від регіону. Зображення продуктів та вміст дисплея на сторінці наведено лише для довідки. Фактичні функції та характеристики продукту (включаючи, крім іншого, зовнішній вигляд, колір та розмір), а також фактичний вміст дисплея (включаючи, крім іншого, фон, інтерфейс користувача, значки та відео) можуть відрізнятися.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

16 Гц

Максимальна відтворювана частота

40 кГц

Випромінювач

Динамічний

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління дзвінками

Регулятор гучності

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP54

Автономність

Ємність аккумулятору

Навушники: 42 мАг

Зарядний кейс: 505 мАг

Час роботи

До 30 год

Час зарядки

Заряджання навушників із зарядним чохлом: 20 хвилин

Заряджання порожнього зарядного кейсу за допомогою кабелю: 40 хвилин

Бездротове заряджання порожнього чохла для заряджання: 240 хвилин

Особливості роботи та зарядки

Дротова зарядка зарядного кейсу: USB Type-C

Зарядний футляр підтримує бездротове заряджання

Відтворення музики тільки з навушниками (шумопридушення вимкнено): 5 годин

Відтворення музики тільки з навушниками (шумоприглушення включено): 3,5 години

Відтворення музики з кількома зарядками в кейсі (шумопридушення вимкнено): 30 годин

Відтворення музики з кількома зарядками в кейсі (шумопридушення увімкнено): 20 годин

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Навушники: 5,4 г ± 0,3 г

Зарядний футляр: 45 г ± 1 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера