Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Навушники OnePlus Buds Pro (Glossy White)

Код:694515
Немає в наявності
Навушники OnePlus Buds Pro (Glossy White) фото
Навушники OnePlus Buds Pro (Glossy White) фото
Навушники OnePlus Buds Pro (Glossy White) фото
Навушники OnePlus Buds Pro (Glossy White) фото
Навушники OnePlus Buds Pro (Glossy White) фото
cashback iconКешбек 44 ₴
4 499
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумний звук

OnePlus Buds Pro - це баланс потужного звуку та чистої тиші. Гібридне активне шумозаглушення навушників дозволить вам контролювати звук навколо. Насолоджуйтесь кришталево чистими дзвінками і по-справжньому якісним прослуховуванням музики.

 
 

Шумозаглушення

Відчуйте оазис тиші з гібридним активним шумозаглушенням OnePlus Buds Pro. Завдяки піковому шумозаглушенню на рівні 40 дБ навушники автоматично адаптуються до навколишнього звукового середовища. По дорозі у кав'ярню пориньте в улюблену музику. Просто натисніть і утримуйте режим прозорості, і ви зможете насолоджуватися музикою, залишаючись в курсі розмов друзів навколо.

Дзвінки

Алгоритми шумозаглушення на базі штучного інтелекту і три шумозаглушувальні мікрофони ENC забезпечують точно відкалібровану ізоляцію голосу OnePlus Buds Pro під час розмов. Елегантний та функціональний, вигнутий дизайн навушників додатково знижує рівень шуму.

Натхненний вами

Аудіо ID

Створіть індивідуальний профіль аудіо для точного відтворення звуку. Насолоджуйтесь 10-ма ретельно продуманими звуковими сигнатурами, налаштованими за допомогою спеціального аудіотеста. Персоналізуйте свої навушники, вони ідеально підходять саме вам.

Аудіокодек нового покоління

Вдосконалений аудіокодек LHDC з малою затримкою, забезпечує потокове передавання звуку високої чіткості для більшої виразності музики. Якість звуку OnePlus Buds Pro можна порівняти з перебуванням на першому ряду концертної зали або кінотеатру.

Енергійний бас

Навушники оснащені 11-міліметровими динамічними драйверами для точного посилення звукового профілю. Звук OnePlus Buds Pro динамічний, потужний та глибокий.

Довговічний акумулятор

Весь день з музикою

Залишайтеся на зв'язку і з відмінною музикою до 38 годин (7 годин робота поза кейсом, до 38 год роботи у кейсі). Завдяки неймовірному часу автономної роботи OnePlus Buds Pro ви можете весь день не розлучатися з навушниками.

Зарядка

Заряджайте гарнітуру 10 хвилин і слухайте протягом 10 годин. Кейс OnePlus Buds Pro можна заряджати бездротовим способом, за допомогою бездротових зарядок з сертифікатом Qi.

Повністю заряджені навушники OnePlus Buds Pro здатні працювати без перерв до 7 годин.

З зарядним чохлом (кейсом) OnePlus Buds Pro ви зможете слухати музику до 38 годин. Завдяки швидкій зарядці кейса підзарядка протягом всього 10 хвилин забезпечить до 10 годин відтворення музики.

Досконалий дизайн

OnePlus Buds Pro випускається у двох культових колірних рішеннях: матовому чорному і глянцевому білому. Вони виглядають гармонійно і привабливо під час спорту, на зустрічі з друзями і на роботі в офісі. Матова поверхня навушників приємна на дотик. Гарнітура має підвищений захист від поту та пилу. Хромований наконечник поєднує у собі сучасний стиль з приголомшливою естетикою, ця деталь додає гарнітурі витонченості. Ультрасучасний процес лазерного покриття NCL забезпечує розкішний гладкий блиск, підкреслюючи чутливість до тиску.

Бездоганне підключення

Швидке та плавне сполучення

Навушники OnePlus Buds Pro синхронізуються з вашим смартфоном OnePlus відразу ж, як тільки ви відкриєте кейс - це так швидко! Перегляд фільмів, перемоги в іграх і прослуховування музики - насолоджуйтеся чудовим звуком високої якості завжди і всюди.

Простота та зручність

Універсальний додаток OnePlus показує час автономної роботи навушників, надає оновлення прошивки і пропонує універсальні налаштування - все з інтуїтивно зрозумілим користувацьким інтерфейсом. Режим Zen Air також пропонує п'ять варіантів розслабляючого білого шуму, які допоможуть вам зосередитися на своїх завданнях і зменшити стрес.

Ваша зона комфорту

Захист від вологи та пилу

Навушники OnePlus Buds Pro мають ступінь захисту від вологи та пилу IP55. Гарнітура ідеально підходить для використання на відкритому повітрі і в тренажерному залі.

Зручно носити

Вигнута форма, ідеально підібрана вага та ущільнення амбушурів забезпечують підвищений ергономічний комфорт від використання OnePlus Buds Pro. Силіконові амбушури у комплекті представлені у 3 доступних розмірах.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Чутливість

98 дБ

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Так

Особливості

Вологозахист: навушник IP55, кейс IPX4

Зарядний інтерфейс: USB Type-C

Бездротова зарядка Qi

Динамік: 11 мм

Інтелектуальний режим адаптивного шумоподавлення

Дальність зв'язку: 10 метрів

Автономність

Ємність аккумулятору

Кожен навушник: 40 мАг

Зарядний кейс: 520 мАг

Час роботи

Зарядний кейс: до 38 годин

Навушники: до 7 годин

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка кейсу: 10 хвилин для 10 годин роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 52 г

Кожен навушник: 4,35 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків