Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Sennheiser ACCENTUM Wireless (White) 700175

Код:730371
Очікується
Навушники Sennheiser ACCENTUM Wireless (White) 700175 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Wireless (White) 700175 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Wireless (White) 700175 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Wireless (White) 700175 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Wireless (White) 700175 фото
Навушники Sennheiser ACCENTUM Wireless (White) 700175 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 64 ₴
6 449
Колір
Black фото
White   фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Sennheiser ACCENTUM Wireless - грай за власними правилами!

Попри усі колізії будення, де б ви не опинилися, завжди й скрізь ваші нові ACCENTUM Wireless з гібридною АШП відтворюють винятково якісний та потужний звук. І до 50 годин працюють на одній зарядці! Тож і подорожувати з ними якнайприємніше.

Основні особливості моделі Sennheiser Accentum Wireless:

  • до 50 годин в автономному режимі;
  • фірмовий звук Sennheiser;
  • гібридна система активного шумопригнічення;
  • максимум комфорту впродовж усього дня;
  • просте й зручне управління.
Sennheiser ACCENTUM Wireless

Основні переваги моделі Sennheiser Accentum Wireless:

  • Цілих 50 годин без підзарядки - однієї єдиної зарядки цим бездротовим навушникам вистачає аж на 50 годин роботи у режимі безперервного відтворення аудіо та з увімкненою АШП.
  • Ніщо не зважає і ніхто не відволікає - гібридна система активного шумопригнічення навушників надійно блокує усі фонові шуми й дає змогу із задоволенням послухати музику чи спокійно поспілкуватися телефоном чи онлайн.
  • Слухайте, як подобається саме Вам - звук налаштовується легко й просто: додати басів за допомогою пресета Bass Boost, увімкнути режим прослуховування підкастів, підняти виразність голосу у телефонних розмовах тощо - без проблем.
  • 5-смуговий еквалайзер допоможе налаштувати оптимальний баланс звучання в будь-який момент і буквально на ходу.
  • Фірмовий звук Sennheiser - високоякісні перетворювачі, виготовлені на німецькому заводі компанії, гарантують фірмову, найвищу якість відтворення аудіо будь-якого ступеня складності та у будь-якому оточенні.
  • Максимальна інформованість - удосконалений Transparency Mode (Режим аудіопрозорості) - це можливість буквально одним дотиком перемкнутися на зовнішні звуки та послухати, що відбувається навколо, не знімаючи для цього щоразу навушники з голови.
  • Особливо зручні - Accentum Wireless напрочуд легкі, компактні та ергономічні, тож слухати музику в них можна скільки завгодно, будь-де і без найменшого дискомфорту.
Sennheiser ACCENTUM Wireless

Кілька днів без підзарядки!

Повного заряду акума вистачає на цілих 50 годин роботи навушників у автономному/мобільному режимі. Зі своїми новими ACCENTUM Wireless прямувати ви можете, куди завгодно. Ці навушники не потребують частих зарядок і відмінно працюють завжди й скрізь, даруючи вам задоволення від якісного та потужного звуку. Одного повного заряду вбудованої батареї вистачає на цілих 50 годин - тобто на цілих дві доби чи навіть довше - роботи бездротових Accentum у режимі безперервного відтворення аудіо з активною системою шумопригнічення. А коли Accentum Wireless все ж таки розрядяться, то з функцією "швидкої зарядки" від порту USB компа чи зарядного пристрою навушники всього за 10 хвилин набирають заряду ще на 5 годин роботи.

Фірмовий звук Sennheiser Sound - нова незабутня аудіоподорож щодня

Потужні 37-мм драйвери Sennheiser забезпечують увесь спектр позитиву від якісного та захоплюючого звуку. Саме завдяки технологічно довершеній акустичній конструкції фірмових випромінювачів, котрі до того ж виготовляються тільки на німецькому заводі компанії Sennheiser, ваші Accentum Wireless відтворюють настільки якісний стереозвук з дійсно глибокими насиченими басами, природними середніми, дуже чіткими й добре деталізованими високими частотами. Й тому кожну ноту, кожен, навіть найдрібніший нюанс музичної композиції й кожну її емоцію у цих навушниках ви чуєте й відчуваєте, так ніби навколо вас жива концертна сцена, де вона звучить.

Вимкніть увесь шум та налаштуйтеся на свою музику!

Гібридна АШП ваших Accentum Wireless ефективно позбавить зайвого шуму та допоможе поринути у музику якнайглибше. На міській вулиці, у транспорті чи ще десь, де навколо гамірно й гучно, технологія активного шумопригнічення ваших бездротових Accentum створить усі умови, що ніхто й ніщо не завадить вам слухати улюблені треки чи спокійно розмовляти телефоном або онлайн. Разом з цим, режим аудіопрозорості (Transparency Mode) вмикається одним рухом і дає змогу повністю контролювати своє оточення, швидко послухати все, що відбувається навколо, та вільно спілкуватися з людьми, котрі перебувають поруч, не знімаючи для цього щоразу навушники з голови.

Sennheiser ACCENTUM Wireless

З комфортом щодня й увесь день

Уся конструкція та ергономіка моделі ACCENTUM оптимізована для того, щоб вони були якомога комфортнішими якнайдовше. Тому вони міцні, надійні й при цьому напрочуд легкі й зручні. Широкі накладки амбушюр м'яко охоплюють вуха, а товсте оголів'я з об'ємною силіконовою і теж м'якою підкладкою надійно, втім без зайвого тиску утримує навушники на голові, навіть коли рухати нею досить швидко й енергійно або ж, навпаки, задрімати у кріслі. Чашки в Accentum Wireless повертаються у горизонтальній площині - щоб навушники було ще зручніше носити з собою (зокрема на шиї) і щоб місця вони займали ще менше.

Налаштуйте той звук, що подобається саме Вам

З фірмового мобільного додатку Smart Control завжди можна швидко і без зайвих зусиль оптимізувати звучання навушників відповідно до своїх персональних уподобань. Бажаємо додати басів? ОК, увімкніть режим Bass Boost. Потрібно, щоб мовлення звучало чіткіше й виразніше? Активуємо режим підкастів. А коли хочеться чогось більшого, то до Ваших послуг - простий та зручний 5-смуговий еквалайзер з цілим набором готових пресетів, котрим звучання своїх ACCENTUM Wireless ви точно налаштуєте відповідно до своїх персональних уподобань.

Sennheiser ACCENTUM Wireless

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Універсальні

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

10 Гц

Максимальна відтворювана частота

22 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

106 дБ

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Мікрофон: Вбудований

Спрямованість мікрофона: Автоматичне керування формуванням променя

Діапазон частот мікрофона: 50-8000 Гц

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

На чаші навушників

Функції керування

Управління дзвінками

Регулятор гучності

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Особливості

Діаметр динаміків: 37 мм

Автономність

Ємність аккумулятору

800 мАг

Час роботи

До 50 годин

Час зарядки

До 3 год

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Швидка зарядка: 10 хвилин для 5 годин роботи

Li-Ion акумулятор

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

220 г

Комплектація

Кабель USB-C для заряджання

Навушники Sennehsier ACCENTUM Wireless

Посібник користувача швидкого налаштування навушників

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження