Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Sony MDR-WH1000XM5 (Silver) WH1000XM5S.CE7

Код:714103
Є в наявності
Навушники Sony MDR-WH1000XM5 (Silver) WH1000XM5S.CE7 video preview
Навушники Sony MDR-WH1000XM5 (Silver) WH1000XM5S.CE7 фото
Навушники Sony MDR-WH1000XM5 (Silver) WH1000XM5S.CE7 фото
Навушники Sony MDR-WH1000XM5 (Silver) WH1000XM5S.CE7 фото
Навушники Sony MDR-WH1000XM5 (Silver) WH1000XM5S.CE7 фото
Навушники Sony MDR-WH1000XM5 (Silver) WH1000XM5S.CE7 фото
Навушники Sony MDR-WH1000XM5 (Silver) WH1000XM5S.CE7 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-18%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 139 ₴
16 999
13 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Передова система шумозаглушення

Наші бездротові навушники WH-1000XM5 з функцією шумозаглушення (1), яка використовує кілька мікрофонів, не пропускають більшу частину високочастотних та середньочастотних шумів і відмінно приглушують звук як літака, так і людського голосу. При цьому функція Auto NC Optimizer автоматично оптимізує шумозаглушення залежно від умов носіння та навколишнього середовища.

Технологія реєстрації шуму з численними датчиками

Чотири мікрофони в кожній чаші навушників – це наш найбільший прорив у сфері шумозаглушення. Навколишній звук захоплюється ще точніше, що дозволяє значно знизити рівень високочастотного шуму. Завдяки функції Auto NC Optimizer шумозаглушення безперервно та автоматично оптимізується залежно від умов носіння та зовнішніх факторів навколишнього середовища, зокрема атмосферного тиску.

Шумозаглушення, що не має аналогів

Спеціальний інтегрований процесор V1 від Sony допоможе розкрити весь потенціал нашого шумоподавлюючого HD-процесора QN1. Ця унікальна комбінація технологій управляє вісьмома мікрофонами, забезпечуючи безпрецедентну якість шумозаглушення.

Спеціально розроблений динамік 30 мм

Спеціальний динамік 30 мм з м'якими краями покращує шумозаглушення, щоб ви насолоджувалися музикою без зовнішнього шуму. Легкість, підвищена жорсткість купола, покращена чистота звуку (особливо в діапазоні високих частот) – заслуга вуглеволоконного композитного матеріалу.

Чудовий звук, доведений до досконалості

Спеціально розроблений динамік 30 мм з легким і жорстким куполом з композитного вуглеволоконного матеріалу покращує чутливість високих частот для більш природної передачі звуку. У ньому також використовуються унікальні технології Sony: безсвинцевий припій преміум-класу, який містить золото для кращої провідності, аудіорезистор для якісного звуку, що рівномірно розподіляє потужність, та оптимізована електросхема для покращення співвідношення сигнал-шум та забезпечення чистого та стабільного звучання.

Підтримка High-Resolution Audio у дротовому та бездротовому режимах

WH-1000XM5 підтримують формати High-Resolution Audio та High-Resolution Audio Wireless завдяки LDAC – нашій технології кодування звуку, яка вже широко застосовується в галузі. LDAC передає приблизно втричі більше даних (2), ніж звичайна аудіотехнологія Bluetooth®, забезпечуючи виняткову якість звуку високої роздільної здатності (3).

Відновлення стислих файлів у реальному часі

Технологія покращення цифрового звуку DSEE Extreme™ за допомогою штучного інтелекту Edge-AI підвищує роздільну здатність стислих музичних файлів у реальному часі. Вона динамічно розпізнає музичні інструменти, жанри та елементи композиції, а також відновлює у високому частотному діапазоні деталі, втрачені під час стиснення (4).

Найкраща якість дзвінків

Наша технологія точного розпізнавання голосу використовує чотири спрямовані мікрофони та алгоритм приглушення шуму на основі штучного інтелекту, щоб якісно ізолювати ваш голос. Нещодавно розроблена система приглушення шуму вітру зводить до мінімуму звук поривів вітру під час розмови. Де б ви не знаходилися, ви зі співрозмовником завжди будете чути один одного голосно і виразно.(5)

Декілька мікрофонів, сфокусованих на вашому голосі

Ці навушники з чотирма спрямованими мікрофонами відкалібровані так, щоб уловлювати лише ваш голос. Поліпшене співвідношення сигнал-шум дозволяє їм уловлювати кожне слово навіть у дуже галасливому оточенні.

Надзвичайно чітка якість звуку без стороннього шуму

Завдяки технології точного розпізнавання голосу з удосконаленою обробкою аудіосигналу співрозмовник чітко вас чутиме, навіть якщо ви знаходитесь у галасливому оточенні. Наш алгоритм приглушення шуму розробили з допомогою машинного навчання з урахуванням ШІ. Ми використовували понад 500 мільйонів зразків голосу для приглушення зовнішнього шуму та розпізнавання голосу за різних умов.

Комфортне використання протягом дня та безшумна конструкція

Ці легкі навушники мають стильне покриття з особливої м'якої шкіри. Матеріал щільно прилягає до голови, менше тисне на вуха та не пропускає зовнішні звуки. Навушники WH-1000XM5 особливо комфортні в носінні завдяки повзунку, поворотнику і підвісу, що ходять дуже плавно.

Адаптивне керування звуком – автоматичне підстроювання під ваші дії

Адаптивне керування звуком – це інтелектуальна функція, яка визначає, де ви знаходитесь і що робите, а потім коригує характеристики навколишнього звуку, забезпечуючи ідеальне враження від прослуховування. При активації функція починає розпізнавати місця, які ви часто відвідуєте, наприклад, офіс або улюблене кафе, і підлаштовує звук під навколишнє оточення.

Зручна функція Speak-to-Chat

Коли ви починаєте говорити, Speak-to-Chat зупиняє музику, щоб ви могли розмовляти. Це корисна функція, якщо ви хочете залишити навушники увімкненими або у вас зайняті руки. Ця інтелектуальна функція використовує вбудовані у навушники мікрофони та покращену обробку аудіосигналу, щоб розпізнавати ваш голос та реагувати на нього. Як тільки ви закінчите розмову, музика знову гратиме. (6, 7)

Швидка пауза. Швидке відтворення.

У навушниках є ємнісний датчик, який визначає, коли вони знаходяться на голові, тому щоб зупинити музику, їх досить просто зняти. Датчик покращує як точність визначення, так і загальну конструкцію. Знову надягніть навушники, і відтворення музики автоматично відновиться.

Швидкий доступ до улюбленої музики

За допомогою функції швидкого доступу навушники можна налаштувати так, щоб ви могли відновити відтворення музики зі Spotify двома або трьома торканнями, не використовуючи смартфон (8).

Керування за допомогою голосу

Керуйте навушниками в режимі hands-free: просто скажіть «Окей, Google» або «Alexa» для голосового помічника. (9) Слухайте музику, спілкуйтеся з друзями, отримуйте повідомлення, налаштовуйте нагадування та багато іншого. За допомогою голосу навіть можна керувати різними функціями навушників, наприклад шумозаглушенням (10), прослуховувати електронну пошту та взаємодіяти з нею в Microsoft Outlook, а також приєднуватися до зборів у Microsoft Teams через Google Assistant або Siri. (11)

Безпечне прослуховування Sony | Headphones Connect

Порівняйте дані звукового тиску, записані навушниками, з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), щоб перевірити, наскільки безпечно ви слухаєте музику. Отримуйте сповіщення ОС, коли рівні гучності при прослуховуванні занадто високі.

Одночасне підключення до кількох пристроїв

Для максимальної зручності ці Bluetooth-навушники можна одночасно підключити до двох пристроїв. Коли надходить вхідний дзвінок, ваші навушники автоматично розпізнають потрібний пристрій та підключаються до нього. Змінити підключений пристрій можна одним натисканням кнопки.

Знаходьте навушники за допомогою технології Fast Pair

Навушники WH-1000XM5 підтримують нову функцію Fast Pair від Google. За допомогою тонового сигналу вона дозволяє легко знайти навушники або визначити їхнє останнє місцезнаходження через програму Find My Device від Google, встановлену на смартфоні.

Просте підключення до комп'ютера

Функція Swift Pair дозволяє швидко і легко підключати навушники до ноутбука, настільного ПК або планшета з Windows 10 або 11. При цьому на пристроях з такими версіями операційної системи відображаються підказки щодо підключення.

Швидка зарядка на весь день

Акумулятор забезпечує цілих 30 годин роботи та його вистачить навіть на найдовшу поїздку. При терміновій необхідності за 3 хвилини навушники можна зарядити на 3 години роботи завдяки адаптеру USB-PD, який можна придбати окремо (12).

Керування всіма функціями за допомогою торкання

Навушники WH-1000XM5 мають інтуїтивно зрозуміле сенсорне керування. Наприклад, натиснувши кнопку на лівій стороні, можна переключитися з режиму шумозаглушення на навколишній звук, а за допомогою сенсорної панелі на правій стороні – запустити або призупинити відтворення, пропустити треки, змінити гучність та використовувати інші можливості.

Складаний корпус для економії місця

Легко носіть навушники у спеціальному м'якому футлярі. Футляр без навушників можна компактно скласти у сумці.

Що в упаковці?

У комплекті WH-1000XM5 ви знайдете футляр, кабель для навушників (близько 1,2 м) та кабель USB для заряджання.

Турбота про екологію

Упаковка WH-1000XM5 не містить пластику (13). Вона розроблена з малотоксичних матеріалів із філософії «Зроблено для повторного використання». Коробка виготовлена з перероблених та екологічних матеріалів, розроблених спеціально для Sony. У виробництві WH-1000XM5 також використовуються перероблені пластикові матеріали з автодеталей. (14)

Ефект присутності. Реалістичне звучання

Пориньте в реалістичний звук, який оточить вас з усіх боків, начебто ви на концерті або в студії. Завдяки технології 360 Reality Audio музика буде неймовірно реалістичною. Навушники дозволять повною мірою насолодитися звучанням, яке пропонує ця технологія.

Додаток 360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer (15) дозволяє досягти оптимального звучання. Додаток визначає та аналізує форму вуха користувача, завдяки чому навушники, підключені до телевізора BRAVIA XR через WLA-NS7 (16, 17), можуть створити індивідуальне просторове звучання.

Звук Dolby Atmos

Якщо під'єднати бездротовий передавач WLA-NS7 від Sony до телевізора BRAVIA XR (17), навушники створять ефект фантомних динаміків і транслюватимуть звук Dolby Atmos. Випробуйте неймовірно реалістичні відчуття і пориньте у гущу подій. (18)

1Станом на 1 січня 2022 року. Згідно з результатами дослідження, проведеного Sony Corporation відповідно до стандартів JEITA. На ринку бездротових навушників з головною стяжкою та шумозаглушенням.

2При максимальній швидкості передачі 990 Кбіт/с.

3Необхідно встановити функцію Priority on Sound Quality (Пріоритет якості звуку) за допомогою програми Sony | Headphones Connect. Потрібні сумісні пристрої, які підтримують LDAC.

4Функцію DSEE Extreme™ можна увімкнути у програмі Sony | Headphones Connect.

5Станом на 1 січня 2022 року оцінений за рекомендаціями ETSI стиль головної стяжки на ринку бездротових навушників, за винятком гарнітури з мікрофоном на штативі або USB-адаптером. Під час дзвінків виключаються перешкоди, викликані мобільним пристроєм, сторонніми постачальниками послуг, інтернетом, підключенням до мережі або навколишніми умовами.

6Увімкніть цю функцію у програмі Sony | Headphones Connect. Торкнувшись сенсорної панелі на правому навушнику, ви вимкнете режим Speak-to-Chat і відразу повернетесь до прослуховування музики. При стандартних налаштуваннях режиму Speak-to-Chat відтворення музики відновлюється через 15 секунд після завершення розмови. Можна змінити цей час за допомогою програми Sony | Headphones Connect.

7У окремих випадках Speak-to-Chat може випадково запускатися у відповідь на вібрацію пристроїв, наприклад від електричних зубних щіток, електричних масажерів і електробритв, а також під час чищення зубів, кашлю або інших звуків, що дзижчать.

8Встановіть програму Spotify та налаштуйте її за допомогою програми Sony | Headphones Connect. Музичний сервіс Spotify може бути недоступним у деяких країнах та регіонах. Spotify та інші торгові марки, пов'язані з брендом Spotify, є виключною власністю компанії Spotify AB.

9Функції Google Assistant, зокрема виклик помічника фразою OK Google, доступні лише при підключенні до підтримуваного пристрою Android™. Google та Android – це товарні знаки компанії Google LLC. Amazon, Alexa та всі пов'язані логотипи є товарними знаками компанії Amazon.com, Inc. або її афілійованих компаній. Програми Google Assistant та Amazon Alexa доступні не всіма мовами і не в усіх країнах або регіонах. Встановіть програму Google і налаштуйте її за допомогою програми Sony | Headphones Connect. Встановіть програму Amazon Alexa та налаштуйте її за допомогою програми Sony | Headphones Connect.

10Доступно лише для Google Assistant. Детальну інформацію можна знайти за посиланням: https://support.google.com/assistant/answer/7172842#headphones.

11Програма має бути встановлена на пристрої Android™ або iOS. Функція Play My Emails для Outlook Mobile доступна англійською та португальською мовами, а голосовий помічник Cortana для Teams Mobile лише англійською. Голосовий помічник Cortana у Teams в даний час підтримується на дисплеях Microsoft Teams у США, Великій Британії, Канаді, Індії та Австралії. Microsoft, Microsoft Outlook і Microsoft Teams – це торгові марки групи компаній Microsoft. Актуальну інформацію про підтримувані мови та країни можна знайти на сторінці підтримки Microsoft.

12Адаптер не входить до комплекту WH-1000XM5.

13Залежить від географічного регіону. За винятком покриття та адгезійних матеріалів.

14Вторинний пластик застосовується у багатьох деталях корпусів навушників, які є предметом змін.

15Sony | 360 Spatial Sound Personalizer — це програма, яка дозволяє отримати ідеальні враження від звуку під час підключення до телевізора BRAVIA XR.

16Доступні навушники, схожі на WH-1000XM4 (показано на зображенні).

17Щоб активувати Просторове звучання 360 на телевізорі BRAVIA XR, потрібно встановити оновлення вбудованого програмного забезпечення, яке буде доступне в січні 2022 року. Для оновлення вбудованого програмного забезпечення телевізора BRAVIA XR потрібне підключення до мережі.

18Потрібно встановити програму Sony | Headphones Connect. Потрібна передплата обслуговування потокової передачі музики. Окремі послуги можуть бути недоступні в деяких країнах та регіонах.

19Реальний колір та розмір можуть відрізнятися від зображення на екрані.

20Кольорові рішення та функції можуть відрізнятися залежно від моделі та країни.

21Доступність послуг залежить від регіону. Встановлені у продукті або доступні за допомогою продукту програми та служби можуть частково або повністю змінюватися, вимикатися або видалятися без попередження.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Так

Кріплення
Призначення

Універсальні

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

4 Гц

Максимальна відтворювана частота

40 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

102 дБ

Опір

30 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

Bluetooth 5.2

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Регулятор гучності: сенсорний датчик

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Автономність

Час роботи

У режимі розмови: до 24 годин (з шумом придушення)

Відтворення музики: до 30 годин (з шумозаглушенням)

Відтворення музики: до 40 годин (без шумозаглушення)

У режимі розмови: до 32 годин (без шумоподавлення)

Час зарядки

До 3,5 г

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

250 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера