Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Magic TWS Gaming Earphones

Код:684782
Очікується
Навушники Magic TWS Gaming Earphones фото
Навушники Magic TWS Gaming Earphones фото
Навушники Magic TWS Gaming Earphones фото
Навушники Magic TWS Gaming Earphones фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 16 ₴
1 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

NUBIA RedMagic TWS Gaming Earphones

Nubia RedMagic TWS – це ігрові навушники нового покоління, спеціально розроблені для любителів кіберспорту та мобільних ігор. Вони можуть похвалитися наднизькою затримкою в 39 мс, яка дозволяє миттєво орієнтуватися в тому, що відбувається і стабільним сполученням завдяки чіпу PixArt Bluetooth 5.0. А також мають сенсорне керування для кращого використання і забезпечують найкращу якість звуку за рахунок удосконалених динамічних драйверів. Крім цього, аксесуар відрізняється стильним дизайном, зручною посадкою і має яскраве підсвічування, що дозволяє йому виглядати настільки ж круто, як і звучати.

Особливості:

  • Дизайн в стилі кіберпанк;
  • Якісний звук;
  • Ігровий режим з малою затримкою в 39 мс *;
  • Чіп PixArt Bluetooth 5.0;
  • Сенсорне управління Smart Touch;
  • До 20 годин автономної роботи

Наднизька затримка

Коли ви перебуваєте в розпалі битви, навіть 0,01 секунди може вплинути на хід бою. Тому NUBIA RedMagic TWS, що мають спеціальний режим з затримкою сигналу всього в 39 мс *, дозволять вам насолоджуватися бездоганним ігровим досвідом. Завдяки ідеальній синхронізації картинки та звуку ви тут же почуєте кожен постріл або рух поруч з собою, тим самим отримуючи більше часу, щоб відреагувати або ухилитися.

Сучасний PixArt Bluetooth 5.0

Також для геймерів важливо стабільне з'єднання. І чіп PixArt Bluetooth 5.0 зможе забезпечити вам його. Як і бінауральну синхронну передачу звуку на обидва навушника, що також сприяє кращій синхронізації.

Комфорт і стиль

Дизайн навушників більш ніж відповідає їхньому характеру. Вигнута поверхня з класичним червоно-чорним забарвленням має злегка футуристичні риси. А завдяки невеликій вазі, ергономічній формі і спеціальним силіконовим вставкам вони забезпечують зручну та надійну посадку. Щоб ніщо не відволікало вас під час гри.

Занурення в музику

Великий акцент в NUBIA RedMagic TWS зроблений і на якості звуку. Вони обладнані 6-мм динамічними драйверами, які здатні точно передати все - від м'якого вокалу і високих частот до потужних низів. Динамічний діапазон також розширено, щоб збагатити їх звучання, тому кожна нота відтворюється просто ідеально.

До 20 годин автономної роботи

Після повної зарядки навушники RedMagic TWS можуть забезпечити вам близько 4 годин прослуховування треків або супроводу в грі. А кейс збільшить цей час ще на 16 годин. Таким чином у вас в запасі буде цілий день активного використання.

Все під контролем

Ці навушники розроблені з урахуванням потреб геймерів. А тому кожен їх аспект ретельно продуманий. Наприклад, сенсорне керування дає можливість легко контролювати музику і включати ігровий режим з низькою затримкою. А функція миттєвого сполучення з телефонами Nubia позбавить вас від підключення вручну. ** Просто вставте RedMagic TWS в вуха і починайте веселощі.

*З телефонами RedMagic затримка аудосігнала може становити 39 мс, з іншими телефонами - 60 мс.

**Для інших телефонів потрібне підключення вручну через налаштування Bluetooth.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Випромінювач

Динамічний

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Автономність

Час роботи

Зарядний кейс: до 16 годин

Навушники: до 4 годин

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера