Citrus Logo Image

Бакуган — настільна гра чи іграшка-трансформер?

4259 переглядів



 

"Як зацікавити дитину?"— одвічне питання для батьків. Їм доводиться прикладати чимало зусиль, щоб знайти ідеальний подарунок. Адже всі діти різні: активні та непосидючі, вдумливі та розважливі, тихі та енерджайзери. Одні фанатіють від аніме, інші обожнюють читати книги або ганяти на велосипеді. Але і тих і інших можна здивувати классним подарунком. Компанія Spin Master вигадала унікальну гру, яка зацікавить дорослих і дітей та допоможе весело провести дозвілля в компанії друзів або всієї родини. Це — Бакугани. Можливо, ви вже чули про них? Якщо ні — саме час дізнатися!

Хто такі Бакугани?

Вперше світ почув про Бакуганів у 2007 році, коли на екрани вийшов анімаційний серіал про пригоди інопланетних воїнів-трансформерів та компанії відважних друзів. З тих пір планету захопила справжня “бакуганова лихоманка”.

 



 

Чимало дітей мріють отримати Бакуганів у подарунок. А їхні батьки часто губляться від великої кількості інформації та пропозицій на ринку іграшок. Купити базові ігрові набори можна від 279 грн на нашому сайті.
 

Проте, крім простих куль-трансформерів, є набори з декількох Бакуганів, Баку-Кори, карти персонажів і навіть Бойова Арена для настільної гри Bakugan.
 

Спробуємо розібратися, хто ж такі Бакугани і як виглядає настільна гра.
 

Іграшки Бакуган — це невеликі кулі, які розкриваються у взаємодії зі спеціальним магнітним шестигранником (Баку-Кором). Вони трансформуються в бійців-Бакуганів. Кожен них належить до певної стихії, має специфічне забарвлення і володіє унікальними бойовими здібностями.
 

Грати з Бакуганами досить захопливо та весело: адже, щоб куля розкрилася, потрібно правильно кинути її на магнітну соту. До того ж діти, які граються з ними вперше, завжди заінтриговані тим, як виглядає і що вміє робити воїн всередині кулі-трансформера.
 

Деякі екземпляри складаються з декількох частин — їх можна збирати і розбирати самостійно. Що може бути цікавіше для хлопців?

Збирай свою колекцію Бакуганів!

Широкий асортимент в лінійці Bakugan від Spin Master — чудовий подарунок для юних колекціонерів. Хлопці точно не відмовляться зібрати велику армію Бакуганів, а, значить: ви завжди можете здивувати свою дитину новим екземпляром.

 



 

Виберіть стартовий набір для тих, хто тільки починає знайомитися з грою або великі набори з п'яти Бакуганів для завзятих гравців-фанатів.

В колекції представлені:
- звичайні воїни — в них менше здібностей і простий рівень збірки;
- ультра Бакугани — сильніші і складніші за рівнем деталізації космічні воїни;
- дека-Бакугани — великі іграшки, які мають силу декількох Бакуганів.

Грай у настільну гру з друзями!

Унікальність цих іграшок полягає і в тому, що кулі-трансформери можна використовувати як елемент настільної гри. Це дуже цікаве заняття для компанії друзів або всієї родини. Настільна гра від Spin Master добре розвиває логіку і стратегічні навички. А також має по-справжньому захопливий сюжет.
 

Для гри, крім куль-Бакуганів, вам знадобляться карти персонажів та Баку-Кори (сектори для розкриття куль).

 



 

Правила гри досить прості: гравці по черзі розміщують Баку-Кори на ігровому полі та будують Приховану Матрицю. Потім кидають своїх Бакуганів на магнітні сектори.
 

Виграє двобій той гравець, у якого розкрився Бакуган. Якщо розкрилися обидві кулі, то учасники перевертають карти персонажів і підсумовують показники сили, що зазначені на карті та на Баку-Корі. Перемагає той гравець, у кого сумарний показник сили вище.
 

У підсумку перемагає той, хто першим відкриє трьох Бакуганів.
 

Магнітні сектори можна викладати на столі або на спеціальній Бойовий Арені, яка зробить двобій ще більш видовищним.
 

У 2020 році Spin Master оновив лінійку іграшок. Новий сезон отримав назву "Броньований Альянс". Тепер у космічних бійців з'явиться зброя Баку-Гір, яка збільшує силу Бакуганів і дає переваги у грі.
 

Bakugan — унікальна іграшка та очікуваний подарунок для багатьох хлопчиків. Збирайте колекцію або грайте в настільну гру всією сім'єю і пориньте в магію яскравих космічних поєдинків.