Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS)

Код:732508
Немає в наявності
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
Ноутбук Dell Precision Workstation 5570 Gray (210-BDTV-2305SSS) фото
cashback iconКешбек 1 399 ₴
139 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Видатна продуктивність

Оцініть підвищену продуктивність, яку пропонує ця робоча станція. Маючи у своєму арсеналі Intel Core i9 12-го покоління та 64 Гб оперативної пам'яті DDR5 4800 МГц, вона легко може впоратися з ресурсомісткими завданнями, такими як редагування відео, 3D-анімація, 2D та 3D CAD проектування, веб-дизайн, створення музики тощо. Завдяки місткому SSD ємністю 1 ТБ Precision Workstation 5570 пропонує достатньо місця для зберігання ваших файлів, проектів та мультимедійного контенту. А також забезпечує швидкий доступ до даних, миттєве завантаження та швидкий запуск додатків, підвищуючи загальну продуктивність усієї системи.

Потужна відеокарта для творчої роботи

Створюйте захоплюючий контент із відеокартою наступного покоління NVIDIA RTX A2000, яка пропонує користувачеві визначну графічну продуктивність. Вона забезпечує плавний рендеринг, моделювання в реальному часі та прискорення робочих процесів, що робить цей ноутбук ідеальним для складних візуальних завдань, таких як 3D-моделювання, анімація та редагування відео.

Зберігає прохолоду

Завдяки революційній системі охолодження з покращеною конструкцією, подвійними вентиляторами з протилежним виходом, GORE™ та подвійними тепловими трубками навіть найінтенсивніші програми зможуть працювати на максимальній швидкості ще довше.

Преміальний дизайн з увагою до деталей

Dell Precision 5570 – одна з найкращих, тонких та легких мобільних робочих станцій на ринку. Вона виділяється своїми преміальними матеріалами, якісною збіркою та забезпечує зручність використання завдяки яскравому дисплею з тонкими рамками з усіх боків, зручній клавіатурі та гігантському тачпаду. Ноутбук має алюмінієвий корпус та клавіатуру з вуглецевого волокна, яка не тільки міцна, а й практична, оскільки на ній не залишаються відбитки пальців. І при цьому важить зовсім небагато — трохи більше ніж 1,8 кг, що для такого потужного ПК дуже гідно. Вибирайте Dell Precision Workstation та випробуйте ідеальне поєднання продуктивності та портативності.

Реалістична картинка та тонкі рамки

Пориньте у те, що робите та насолоджуйтесь комфортним переглядом контенту на 15,6-дюймовому FHD+ дисплеї з надтонкими бічними рамками, високою роздільною здатністю та яскравими кольорами. Він забезпечує чітку деталізацію та широку кольорову гаму, що робить його ідеальним для таких завдань, як графічний дизайн, редагування відео та створення контенту.

Поліпшений звук

Функція Intelligent Audio покращує якість звуку, а також знижує шум фону, тому ви можете з повною впевненістю брати участь у нарадах, де б ви не знаходилися. При цьому інтелектуальне шумозаглушення дозволяє використовувати передові методи нейронної мережі, що дозволяють відрізняти людську мову від будь-якого небажаного шуму. Отже ваші співрозмовники почують вас чітко і ясно.

Безпека, на яку ви можете розраховувати

Dell Precision Workstation 5570 відмінно захищена і має декілька рівнів безпеки, які унеможливлюють доступ сторонніх до вмісту комп'ютера. Так, інфрачервона камера з датчиком наближення, сумісна з Windows Hello, розпізнає вас і автоматично блокує та знімає блокування ПК, підвищуючи конфіденційність та продуктивність. Сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення, використовує біометричні дані для швидкого входу в систему та гарантує, що тільки ви маєте доступ до ваших конфіденційних даних та системи. А датчик проникнення визначає, чи було порушено цілісність корпусу, що дозволяє дізнатися про втручання в апаратну частину ноутбука. Тому з Precision 5570 ви можете бути повністю впевнені, що всі ваші дані у безпеці.

Швидка передача даних

Працюйте з комфортом та діліться інформацією легко. У Precision 5570 використовується бездротовий адаптер стандарту Wi-Fi 6, який забезпечує вищу швидкість, меншу затримку та менші перешкоди сигналу, ніж у попередніх стандартів Wi-Fi. Також ноутбук має гарний вибір фізичних портів, включаючи USB-C 3.2 Gen 2 (швидкість передачі даних до 10 Гбіт/с) з альтернативним режимом DisplayPort, два порти Thunderbolt 4 (швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с, підтримка двох зовнішніх дисплеїв 4K з частотою 60 Гц, функція Power Delivery), комбінований аудіороз'єм та кардрідер. Завдяки цьому ви зможете використати будь-які додаткові інструменти та периферію, які знадобляться вам для роботи.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

60 Гц

Яскравість

250 кд/м²

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора
Базова частота процесора

1,8 ГГц

Максимальна частота процесора

5,0 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR5

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор

NVIDIA RTX A2000

Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

1 x USB 3.2 Type-C (Gen 1)

2 х USB 4.0 Type-C (Thunderbolt 4)

HDMI

Ні

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

Ні

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Живлення через повербанк
Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

Сканер відбитків пальців (працює лише під керуванням Windows)

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка

Precision

Серія

Фізичні характеристики

Колір

Сірий

Вага

1,8 кг

Довжина

23,03 см

Ширина

34,4 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження