Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD)

Код:701131
Немає в наявності
Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD) фото
Ноутбук Gigabyte AORUS 17G Black (AORUS_17G_KD-72RU325SD) фото
cashback iconКешбек 794 ₴
79 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Настав час проявити якості героя

Ноутбук AORUS 17G офіційно сертифікований членами всесвітньо відомої кіберспортивної команди G2 Esports. В активі унікальної ігрової моделі виняткова продуктивність та надвисока частота оновлення екрана 300 Гц, а також оптимальне зусилля натискання клавіш – саме цими стандартами керуються професійні кіберспортсмени, вибираючи комп'ютерне залізо, зокрема, для динамічних ігор від першої особи, наприклад, для дисципліни CS: GO або Fortnite. Маючи AORUS 17G, рядові шанувальники комп'ютерних ігор зможуть відчути себе професіоналами, не гіршими за представників G2 Esports. Приєднуйся до AORUS, грай, як професіонал!

Ігровий процес без компромісів

Графічні процесори GeForce RTX™ 30-серії успішно застосовуються у складі відеопідсистеми найшвидших ноутбуків у світі, адресованих шанувальникам комп'ютерних ігор та творцям різноманітного мультимедійного, цифрового контенту. Спроектовані на базі, відзначеної численними нагородами, мікроархітектури NVIDIA Ampere, графічні плати NVIDIA RTX 2-покоління з новими RT-ядрами, тензорними ядрами і потоковими мультипроцесорами здатні формувати найбільш реалістичне зображення кінематографічної якості з трасуванням променів у реальному часі, а також застосовувати передові алгоритми розрахунку об'єктів та сцен за допомогою штучного інтелекту.

Трасування променів

Трасування променів – це найважливіша зі складових сучасної ігрової графіки, що моделює натуральне поширення променів світла у фізичному середовищі. Технологія дозволяє отримати максимально реалістичне зображення кінематографічної якості навіть у найвибагливіших іграх.

Прискорення DLSS та штучний інтелект

NVIDIA DLSS — це революційна технологія рендерингу на базі штучного інтелекту (ШІ), яка забезпечує підвищення частоти зміни кадрів, а також приголомшливу якість графіки завдяки спеціалізованим тензорним ядрам, здатним обробляти алгоритми ШІ засобами графічного процесора GeForce RTX™. В результаті, приріст продуктивності дозволяє застосувати максимальні налаштування якості графіки та екранної роздільної здатності, і спостерігати в ігрових програмах приголомшливу реалістичність відеозображення в динаміці, немов у реальному житті.

Ексклюзивна система охолодження WINDFORCE Infinity

Ексклюзивна технологія WINDFORCE Infinity для охолодження ключових компонентів ноутбука дозволяє гравцям не втрачати холоднокровність та перемагати віртуальних суперників на полі бою!

Ігровий дисплей з частотою оновлення 300 Гц та товщиною 3 мм

Всі нові ноутбуки AORUS оснащені передовим ігровим РК-дисплеєм товщиною всього 3-мм, частота оновлення екрана 300 Гц, 72% охоплення колірної гами NTSC, достовірне відтворення будь-яких колірних відтінків в іграх. Проникайтеся духом переможця у спекотних сутичках з віртуальним супротивником!*

Механічні перемикачі клавіатури ноутбуків AORUS 17G

В основі філософії AORUS вічні істини. Спільно з компанією OMRON, добре відомою в ІТ-індустрії завдяки інноваційним розробкам у галузі перемикачів для клавіатур, було спроектовано перший у світі ноутбук із клавіатурою на базі механічних перемикачів OMRON 4 – модель AORUS 17G. Власники ноутбука безсумнівно оцінять надійність, високу якість виконання та сенсаційні тактильні відчуття від дотику до клавіатури, відстань спрацювання клавіш становить 1,6 мм, при напрацюванні на відмову – не менше 15 млн. натискань. Що стосується шумової складової, гравці відзначать тихе спрацювання клавіш (порівняно з синіми перемикачами). Крім того, особливий дизайн ковпачків з концентричними колами забезпечує рівномірніше і яскравіше підсвічування клавіш. Безперечно, це універсальна клавіатура, про яку тільки могли мріяти гравці.

AORUS Fusion – керуйте підсвічуванням клавіатури

У всіх нових моделях ноутбуків AORUS 17G реалізована фірмова технологія AORUS Fusion. Кожній клавіші можна призначити індивідуальний колір підсвічування та присвоїти макрос. Зробіть свій ноутбук привабливим, скористайтеся підсвічуванням, щоб отримати перевагу над опонентами у віртуальних баталіях.

Шасі із міцного алюмінієвого сплаву, шедевр у виконанні верстата з ЧПУ

Екстрим – це усвідомлений вибір AORUS. Шасі ноутбука виготовлене із спеціального алюмінієвого сплаву за допомогою високоточних верстатів з ЧПУ, фінішна операція анодного оксидування надає корпусу додаткову міцність та надійність. Найтонша в індустрії лицьова панель дисплея, чіткі обводи корпусу, бездоганне виконання – все це утворює єдине ціле завдяки унікальним алгоритмам передових інструментальних комплексів із ЧПУ. У гравців інноваційний дизайн шасі викликає асоціацію з виглядом спортивного автомобіля, корпус ноутбуків AORUS спроектований як цілісний конструктив, а виняткова надійність виробу дозволяє по праву називати готовий продукт ігровим ноутбуком нового покоління.

Прогресивний стандарт Wi-Fi 6

Модуль бездротового зв'язку нового покоління WiFi 6 може організувати передавання даних на швидкості до 2,4 Гбіт/с. Крім того, в активі мережевої складової ноутбука дротовий контролер 2,5GbE LAN. Цей тандем забезпечує безперервність з'єднання, таким чином користувач може повністю зосередитися на виконанні поставлених завдань і успішному завершенні ігрових місій.

Технологія DTS:X Ultra

Щоб підтримувати на належному рівні ігровий тонус, професійним кіберспортсменам, крім відточених рефлексів, необхідне адекватне апаратне екіпірування. Ігрові ноутбуки AORUS для професіоналів оснащені найсучаснішими засобами аудіовізуалізації, зокрема програмним комплексом DTS: X Ultra, який забезпечує повне занурення в атмосферу сучасних ігор.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Усі зображення наведено як ілюстрацію продукту. Фактичний вигляд та дизайн можуть відрізнятися залежно від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Розмір екрану
Роздільна здатність екрану
Тип дисплея
Поверхня дисплея
Сенсорний дисплей

Ні

Частота оновлення екрану

300 Гц

Процесор

Тип процесора
Кількість ядер процесора

8

Базова частота процесора

2,3 ГГц

Максимальна частота процесора

4,6 ГГц

Оперативна пам'ять

Розмір оперативної пам'яті
Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3200 МГц

Постійна пам'ять

Об'єм накопичувача
Тип накопичувача

Графічні можливості

Відеопроцесор
Виробник відеопроцесора
Тип відеоадаптера
Розмір відеопам'яті

Операційна система

Операційна система

Iнтерфейси

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax

Роз'єми USB

3 x USB 3.2 Type-A (Gen 1)

1 х USB 3.1 Type-C (Thunderbolt 3)

HDMI

1 шт

Роз'єм для карт SD / SDHC / SDXC

Так

Роз'єм для навушників 3.5 мм

Так

LAN роз'єм (RJ45)

1 шт

Додаткові характеристики

Вбудована web-камера

Так

Вбудований мікрофон

Так

Оптичний привід

Ні

Підсвічування клавіатури

Так

Мова клавіатури (клавіш)
Матеріал корпуса
Особливості

MiniDisplayPort

Вбудовані стереодинаміки

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Pol

Ємність акумулятору

Лінійка

Лінійка
Серія

Фізичні характеристики

Колір

Чорний

Вага

2,7 кг

Ширина

40,5 см

Довжина

27,6 см

Товщина
Комплектація

Ноутбук

Адаптер живлення

Документація